Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Viaher Intimacy Patches

30 Plaster | Kvindelig Libido Forstærker

Viaher Intimacy Patch er designet til at virke som en naturlig stimulans for den kvindelige libido. Dens plaster form betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at huske piller, du skal blot anvende et praktisk plaster om dagen! Tag kontrollen over dine intime øjeblikke tilbage med dette praktiske plaster, der hjælper med at give energi og kraft, når det er mest nødvendigt.

  • Premium kvindelig intimitet plaster
  • Med Ginseng, Ginkgo Biloba & Guarana
  • Sikker for huden
  • Direkte levering af aktive ingredienser
  • Bare 1 plaster om dagen
  • Problemfri og diskret
  • Vegansk
  • UDEN MEJERIPRODUKTER
  • Certificeret høj kvalitet
  • Vegetarisk
212
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er Viaher Intimacy Patch?

Viaher Intimacy Patch er et praktisk og naturligt produkt, der hjælper med at øge libido hos kvinder. Det er let at bruge og helt diskret, så du ikke behøver at bekymre dig om piller eller akavede spørgsmål. Produktet sigter mod at give dig energi i dine intime øjeblikke, hvilket gør din præstation mere tilfredsstillende for begge parter.

Hovedingredienser

Panax Ginseng Rod
Panax Ginseng Rod

Ginseng antages at have en bred vifte af fysiske fordele, fra at øge energi til at sænke blodsukkeret og kolesteroltallet. Hvad mere er, det har været kendt som en afrodisiakum! I traditionel kinesisk praksis er denne unikke ingrediens blevet brugt til at forbedre seksuel adfærd.

Ginkgo Biloba Blade
Ginkgo Biloba Blade

Denne ingrediens er taget fra et af de træer der lever i længst tid - en levetid på op til 1000 år! Med disse stærke og virile rødder er bladet blevet undersøgt for dets evne til at hjælpe med sund cirkulation, hvilket anses for at være en nøglefaktor til at hjælpe seksuel præstation.

>Guarana Frø
>Guarana Frø

Guarana Seed er almindeligvis fundet i Brasilien og er en naturressource, der vides at have lignende virkninger som koffein, hvilket betyder, at det almindeligvis bruges til at øge energiniveauet og atletisk ydeevne. Plus, det kan reducere træthed og forbedre mental opmærksomhed og fokus!

Anvendelse

Sørg for, at huden er ren, tør og fri for hår. Anbring et nyt plaster direkte på et hvilket som helst område af armen, låret, ryggen eller skulderen (undgå ansigt, nakke og kønsområde). Udskift med et nyt plaster hvert døgn og placer det i en ny position hver dag. Læg ikke plaster på hud der er irriteret. Påfør et plaster om dagen. Kun til ekstern brug.

Ingredienser

Akrylat Copolymer, Aqua (Vand), Glycerin, Phenoxyethanol, Panax Ginseng Rod Ekstrakt, Ptychopetalum Olacoides (Muira Pauma) Bark Ekstrakt, Turnera Diffusa (Damiana) Blad Ekstrakt, Ginkgo Biloba Blad Ekstrakt, Paullinia Cupana (Guarana) Frø Ekstrakt, Serenoa Serrulata (Savpalme) Frugt Ekstrakt, Natriumbenzoat, Kaliumsorbat, Citronsyre.

Læs mere
Viaher Intimacy Patches 30 Plaster | Kvindelig Libido Forstærker

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

77.50% baseret på 8 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Disse er lette at tage på og at have på osse

R R.K
Bekræftet køb

Leveringen var hurtig, og prisen er i orden. Jeg kan godt lide disse plastre fremfor pillerne, da jeg har svært ved at sluge piller.

E Emma
Bekræftet køb

Du kan nærmest ikke føle disse, når du tager dem på, de er fantastiske!

S Samantha
Bekræftet køb

foretrækker disse frem for piller, da de er lette at påføre.

C Caitlin
Bekræftet køb

Anbefales herfra

F Fran
Bekræftet køb

Meget nemmere end kapsler, og irriterer ikke, bedst efter min mening

L Lucy
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter