Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

ZymaDerm™ mod vandvorter og mollusker (vorter i ansigtet og krop)

Af: Naturopathix

279 kr.

Forudbestil nu Forventet levering 2-3 uger.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

zymaderm mod vandvorter før efter billeder
Er du eller dit barn plaget af irriterende vandvorter?

Få hjælp til at kunne formindske plage og irritation ved vandvorter med den helt naturlige og patenterede formel fra ZymaDerm. Det er smertefrit og behandlingen kan anvendes til både børn og voksne der lider af Molluscum vorter. Egnet til vorter på ansigt, krop og kønsdele.

 • Smertefri og let anvendelig behandling for Molluscum (vandvorter)
 • FDA godkendt og klinisk udviklet
 • Sikker formular, som kan bruges på krop, ansigt og kønsdele
 • Egnet til børn og voksne
 • Kan bekæmpe både vorter og smittefare
 • Naturligt og smertefri løsning
 • Nem og sikker at bruge
 • Hurtige resultater

ZymaDerm hjælper mod vandvorter gennem sin patenterede formel, som er specielt udviklet til at kunne målrette og behandle molluscum contagiosum. Zymaderm kan bekæmpe både vorter og smittefaren. Bestil i dag så du eller dit barn kan gå i behandling hurtigst muligt. Vi tilbyder 1-dags levering, så du kan blive fri for smerten hurtigt.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor varierer

Hvad er vandvorter?

Denne vorte tilstand er en almindelig virus infektion, som rammer børn. Sygdommen sætter sig i huden og ligner så perlemorshvide knopper. Disse knopper findes oftest på brystkassen, ryg, arme eller ben. Vandvorter er smitsomme og hvis barnet oplever irritation på grund af dem, skal de behandles. Der kan gå lang tid før symptomerne begynder at vise sig efter at barnet er blevet inficeret, alt i mellem 1 uge til 6 måneder. Denne vorte tilstand er en lokal betinget sygdom, hvilket betyder at barnet ikke kun kan smitte andre børn, men rent faktisk også sig selv. Hvis barnet piller i en vorten og derefter rører sig selv et andet sted på kroppen, kan der muligvis komme nye vandvorter på området, det er derfor ikke sjældent at børn får flere vandvorter og at de er spredt på hele kroppen.

Hvordan smitter vandvorter?

Man kan få vorten, hvis virus infektionen poxvirussen bliver videregivet til dig, igennem direkte hud til hud kontakt, eller hvis en inficerede genstand deles, så som et håndklæde. Derfor vil infektionen hyppigst starte på arme og ben for børn. Voksne kan også få vandvorter, her ses det oftest at smitten bliver overført seksuelt og at vandvorterne sidder omkring kønsdelene.

Hvorfor skal man behandle vandvorter?

Vandvorter er en godartet sygdom, hvilket vil sige at i de fleste tilfælde går sygdommen i sig selv i løbet af 1-2 år, men alt efter hvor meget barnet har pillet i vorterne, kan det tage op til 4 år, før lidelsen forsvinder. Vorterne er små og hvide, inde i vorten er der en sej masse, hvilket gør denne lidelse ikke ligner de vorter børn ellers kan få, på hænder og fødder. På grund af disse vandvorter tager lang tid om at gå i sig selv igen og ikke just er visuelle attraktive, vil man foretrække at behandle dem med Zymaderm. Dette er en smertefri løsning, som fjerner både vorter og smittefare.

Hvordan bruger jeg det?

ZymaDerm mod vandvorter (Molluscum contagiosum) er let at anvende. Påfør væsken direkte på det angrebne område ved hjælp af applikatoren på indersiden af hætten.

Børn og voksne over 5 år:

Anvend ZymaDerm 2 gange om dagen over et forløb på 10 dage.

Børn i alderen 1 år - 5 år:

Anvend ZymaDerm 1 gange om dagen over et forløb på 10 dage. Hvis der ikke ses nogen positiv virkning, kan daglig brug øget til 2 gange dagligt.

Efter et par applikationer, kan du opleve, at vorterne bliver forstørret og røde, men det er normalt, da vandvorten bliver bekæmpet med behandlingen.

Fortsæt som du normalt ville med behandlingen.

Må ikke anvendes til børn under 9 måneder. Må ikke anvendes, hvis gravide eller ammende.

Hvad er ingredienserne i ZymaDerm mod vandvorter?

De ingredienser, der anvendes i denne formel er naturlige og er specielt udvalgt for deres kvaliteter i forhold til at bekæmpe molluscum og vorter.

Tea Tree Oil: Stammer fra et lille træ i Australien, hvor olien udvindes af træets planter. Olien har mange nyttige egenskaber, herunder dens evner til at berolige huden og dens antiinflammatoriske kvaliteter.
Canola olie: Denne planteafledte olie er en æterisk olie, som du kan bruge på kroppen og ansigtet for at øge hudens fugtbalance, og således bekæmpe tør og ru hud. Dette er medtaget for at øge effektiviteten af formlen.
Clove olie: Denne olie har nogle anti-bakterielle og anti-svampe egenskaber, der har været anvendt i århundreder for at afhjælpe vandvorter og andre hudinfektioner. Den olie baseret formular er valgt for at øge absorberingshastigheden.
Citrontræsolie : En ingrediens udvundet fra en smuk blost med rødder i Europa. Denne olie bidrager til at mindske størrelsen på vorten, samt at den hjælper med at bringe balance i hudens naturlige olier og sikre et sundt niveau af talg.
Fraktioneret kokosolie: Laurinsyre er en stor komponent i kokosolie, og optager omkring 50% af dennes struktur. Laurinsyre er blevet knyttet til mange positive effekter på huden, grundet dens evne til at dræbe skadelige bakterier, svampe og virusser.
Sølvnitrat: Denne bestanddel er blevet brugt til at midske vorter på en sikker måde siden det 13. århundrede, og blev skabt af Albertus Magnus. Det er tilgængeligt i håndkøb som en enkelt ingrediens til at hjælpe med at bekæmpe vorter, mens den effektivitet bliver styrket af de andre ingredienser i denne formel.

Er der bivirkninger?

Da produktet er fremstillet af naturlige ingredienserne, er der ikke registreret nogle bivirkninger. Du bør dog læse alle ingredienser igennem før brug, for at sikre dig at du ikke er allergisk overfor noget af indholdet. Må ikke overforbruges og undgå kontakt med øjnene. Hvis ZymaDerm mod vandvorter kommer i kontakt med øjnene, så rens øjnene grundigt med rent vand, evt. kontakt læge.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (87% baseret på 20 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Min søn på 2,5 år havde ca. 50 vandvorter fordelt på arm, mave og ben. Han var generet af dem. Eneste behandling var at få den skåret væk. Vi gav det et forsøg med ZymaDerm og efter 1 månede er ALLE vandvorter væk! Så det er da helt klart at foretrække frem for at blive skåret i.
 • * Brug denne plads til at fortælle os, hvad du mener
 • * perfekt
 • * på tide at vi fandt et produkt som virkede.. vi har efterhånden prøvet alt fra naturlige hvidløgskure til indsprøjtninger og frysninger
 • * det virker bare så godt
 • * jeg kan kun anbefale produkterne fra zyma derm. de virker rigtig godt!
 • * jeg går meget ind for naturlig pleje, og det er netop derfor dette produkt hurtigt fik en førsteplads hjemme hos os. mine børn skal ikke behandles af kemikalier, men nærmere kun af moder jord. dette produkt gør præcis det!
 • * kan rigtig godt lide effekten af dette produkt. det virker super godt!
 • * Det er ikke et vidundermiddel, men det er med til at hjælpe imellem hudlægebesøgene
 • * Brug denne plads til at fortælle os, hvad du mener
 • * Det virker til at være et godt produkt. Min datters vandvorter er i hvert fald betydelig mindre nu, og hun er ikke nær så plaget af dem. Dette efter 10 dages brug.
 • * Det virker men ikke så effektivt som reklamen fortæller.
 • * Super effektivt
 • * Brugte det lidt over 15 dage. Synlig hurtig reducering af vandvorterne. lidt langsom levering
 • * Dette produkt, Zymaderm, havde en øjeblikkelig virkning på vandvorterne på min 4 årig gamle søn. Han havde omkring 25 synlige vorter i ansigtet. Lægerne sagde at det med tiden ville forsvinde af sig selv, men det blev værre og værre. Det er forfærdeligt at se på, når det er virkelig slemt. Men med Zymaderm kunne vi se en enorm forskel efter kun én ansøgning. Efter ca. 2 uger var de væk.
 • * Vi har prøvet flere behandlinger på vores døtre, uden held. Med Zymaderm tog det ikke mere end 2-3 behandlinger, før at vi kunne se at det virkede! Det er ikke helt væk endnu, men det er jeg sikker på er et sprøgsmål om kort tid.
 • * rigtig godt produkt
 • * Helt fantastisk redning til vores 2 børn. Jeg kunne se resultater efter kun få behandlinger. og nu 3 uger efter er vandvorterne helt væk.
 • * Ser ud til at virke, skal lige se tiden an
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev