Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Zymaderm Molluscum til vandvorter

13 ml Topisk behandling | Til bekæmpelse af vandvorter

Oversigt

Zymaderm Molluscum er fremstillet til at afhjælpe symptomerne på vandvorter (Molluscum Contagiosum) og er en smertefri og helt naturlig blanding, der er unik på markedet. Ingredienserne i denne letanvendelige topiske opløsning er hver især blevet omhyggeligt udvalgt for deres egenskaber, som hjælper med at reducere forekomsten af læsioner, vorter og infektioner, hvilket gør den ideel til brug for mænd og kvinder, der lider af vandvorter.

 • Hjælper med at bekæmpe symptomerne på vandvorter
 • Naturlige og omhyggeligt udvalgte ingredienser
 • Smertefri topisk opløsning
 • Hjælper med at reducere ?knopper og læsioner
 • Kan hjælpe med at lette irritationen ved vandvorter
 • Hurtig og nem at anvende
 • Vegansk
 • CE-certificeret
 • Vegetarisk

Hvad er vandvorter (Molluscum Contagiosum)?

Vandvorter er en hudinfektion, der er forårsaget af Molluscum Contagiosum virus. Infektionen viser sig som små knopper eller læsioner, som kan forekomme alene eller i grupperinger. Knopperne er normalt omkring 2 til 5 millimeter brede, hudfarvede eller rosa og kuppelformede med en bule i midten. De forekommer hyppigst omkring armhulen, i maveregionen eller omkring kønsorganerne, men de kan dog forekomme på alle områder af kroppen, med undtagelse af håndfladerne og fodsålerne. De fleste mennesker der har virussen siger at knopperne ikke er smertefulde, men mange synes at de er ubehagelige, kløende eller bare uæstetiske. Det skønnes også at knopperne kan forblive på huden lige fra en overkommelig periode på to måneder til et overvældende tidsrum på to år, så det er ikke overraskende at mange leder efter metoder til at slippe af med dem.

Som med mange andre vira spredes vandvorter via kontakt. Eksempler på hvordan virusset kan spredes ved kontakt er: ved at berøre en inficeret persons læsion, berøring af bar hud når man dyrker kontaktsport og er i kontakt med forurenede overflader eller genstande. Selvom stort set alle kan være i fare for at få vandvorter, er der visse grupper af mennesker, der er mere udsatte:

 • Dem med dårligt immunsystem
 • Dem der befinder sig i et tropisk klima
 • Dem der deltager i kontaktsport så som rugby
 • Dem der har visse hudlidelser

Hvad er ZymaDerm Molluscum?

Efter mange års forskning i Molluscum Contagiosum-viruset, herunder årsager, symptomer og traditionelle naturlige urteblandinger, kom hudplejeeksperterne i Zymaderm frem til ZymaDerm Molluscum - en naturlig smertefri formel til at afhjælpe vandvorter og moluskelinfektioner. Denne topiske blanding består af en unik kombination af seks naturlige ingredienser, herunder æteriske olier, der alle er specifikt udvalgt på grund af deres egenskaber, både når de benyttes alene og når de bruges sammen. Denne topiske blanding er designet til at beskytte huden mod bakterier og infektioner samt reducere forekomsten af vandvorter. Da det er helt naturligt og CE-godkendt, er det et unikt produkt for markedet.

Naturlige Ingredienser

Den helt naturlige kombination af ingredienser, der anvendes i ZymaDerm Molluscum er specielt udvalgt på grund af deres potentielle egenskaber for bekæmpelse af vandvorter. Her kan du se alle ingredienserne samt nogle oplysninger om hver enkelt:

Brugsanvisning

En af de bedste ting ved ZymaDerm Molluscum er dens brugervenlighed. Du skal blot påføre produktet direkte på det berørte område to gange dagligt ved hjælp af applikatorbørsten på hætten. Efter nogle få påføringer vil du bemærke at knopperne kan blive forstørrede og røde da molluscum virussen forsvarer sig mod formlen - det er helt normalt, og du kan fortsætte som normalt.

Er Zymaderm Molluscum egnet til børn?

Både voksne og børn kan lide af vandvorter, men vi anbefaler at tale med en læge, før du bruger dette produkt på børn under 18 år og derefter altid under tilsyn fra en voksen.

Sikkert at bruge

Da det er lavet af naturlige ingredienser og ekstrakter og er blevet CE-godkendt, under forudsætning af at det anvendes korrekt, bør der ikke være nogen kendte bivirkninger. Det anbefales dog at kontrollere ingredienslisten på flasken for at sikre, at der ikke er nogle personlige allergier. Indtag ikke gennem munden og undgå kontakt med øjnene. Hvis produktet kommer i kontakt med øjnene, skal du blot vaske det berørte område med rent og lunkent vand.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(16)
4 Stjerner
(9)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

88.15% baseret på 26 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det var god produkt vi har brugt det før og det hjalp rigtig god

O Othman
Bekræftet køb

det er en meget effektiv medicin.

M Marzieh M
Bekræftet køb

It helps a lot

T Tomasz A
Bekræftet køb

Super effektivt

L Linda
Bekræftet køb

Brugte det lidt over 15 dage. Synlig hurtig reducering af vandvorterne. lidt langsom levering

B Bjørn
Bekræftet køb

Min søn på 2,5 år havde ca. 50 vandvorter fordelt på arm, mave og ben. Han var generet af dem. Eneste behandling var at få den skåret væk. Vi gav det et forsøg med ZymaDerm og efter 1 månede er ALLE vandvorter væk! Så det er da helt klart at foretrække frem for at blive skåret i.

S Sophie
Bekræftet køb

Dette produkt, Zymaderm, havde en øjeblikkelig virkning på vandvorterne på min 4 årig gamle søn. Han havde omkring 25 synlige vorter i ansigtet. Lægerne sagde at det med tiden ville forsvinde af sig selv, men det blev værre og værre. Det er forfærdeligt at se på, når det er virkelig slemt. Men med Zymaderm kunne vi se en enorm forskel efter kun én ansøgning. Efter ca. 2 uger var de væk.

H Hanne
Bekræftet køb

Vi har prøvet flere behandlinger på vores døtre, uden held. Med Zymaderm tog det ikke mere end 2-3 behandlinger, før at vi kunne se at det virkede! Det er ikke helt væk endnu, men det er jeg sikker på er et sprøgsmål om kort tid.

L Lise
Bekræftet køb

rigtig godt produkt

L Larsen
Bekræftet køb

Helt fantastisk redning til vores 2 børn. Jeg kunne se resultater efter kun få behandlinger. og nu 3 uger efter er vandvorterne helt væk.

A Andrea christiansen

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide