Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Zymaderm Molluscum Topisk behandling 13ml Topisk behandling | Behandling af vandvorter

Af: Naturopathix

279 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Zymaderm Molluscum er fremstillet til at afhjælpe symptomerne på vandvorter (Molluscum Contagiosum) og er en smertefri og helt naturlig blanding, der er unik på markedet i dag. Ingredienserne i denne letanvendelige topiske opløsning er hver især blevet omhyggeligt udvalgt for deres egenskaber, som hjælper med at reducere forekomsten af læsioner, vorter og infektioner, hvilket gør den ideel til brug for mænd og kvinder, der lider af vandvorter.

 • Hjælper med at bekæmpe symptomerne på vandvorter
 • Lavet af en naturlig kombination af omhyggeligt udvalgte ingredienser
 • Smertefri topisk opløsning
 • Hjælper med at reducere forekomsten af ​​knopper og læsioner
 • Kan hjælpe med at lette irritationen ved vandvorter
 • Hurtig og nem at anvende

Vandvorter kan være irriterende og uskønne på huden, derfor leder mange efter naturlige produkter, der kan hjælpe med at behandle virussen, frem for kemikalier eller indgreb. Med ZymaDerms brug af håndplukkede æteriske olier og ingredienser kan du på naturlig vis få hjælp til at lindre symptomerne på vandvorter, nemt og bekvemt i dit eget hjem.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er vandvorter (Molluscum Contagiosum)?

Vandvorter er en hudinfektion, der er forårsaget af Molluscum Contagiosum virus. Infektionen viser sig som små knopper eller læsioner, som kan forekomme alene eller i grupperinger. Knopperne er normalt omkring 2 til 5 millimeter brede, hudfarvede eller rosa og kuppelformede med en bule i midten. De forekommer hyppigst omkring armhulen, i maveregionen eller omkring kønsorganerne, men de kan dog forekomme på alle områder af kroppen, med undtagelse af håndfladerne og fodsålerne. De fleste mennesker der har virussen siger at knopperne ikke er smertefulde, men mange synes at de er ubehagelige, kløende eller bare uæstetiske. Det skønnes også at knopperne kan forblive på huden lige fra en overkommelig periode på to måneder til et overvældende tidsrum på to år, så det er ikke overraskende at mange leder efter metoder til at slippe af med dem.

Som med mange andre vira spredes vandvorter via kontakt. Eksempler på hvordan virusset kan spredes ved kontakt er: ved at berøre en inficeret persons læsion, berøring af bar hud når man dyrker kontaktsport og er i kontakt med forurenede overflader eller genstande. Selvom stort set alle kan være i fare for at få vandvorter, er der visse grupper af mennesker, der er mere udsatte:

 • Dem med dårligt immunsystem
 • Dem der befinder sig i et tropisk klima
 • Dem der deltager i kontaktsport så som rugby
 • Dem der har visse hudlidelser

Hvad er ZymaDerm Molluscum?

Efter mange års forskning i Molluscum Contagiosum-viruset, herunder årsager, symptomer og traditionelle naturlige urteblandinger, kom hudplejeeksperterne i Zymaderm frem til ZymaDerm Molluscum - en naturlig smertefri formel til at afhjælpe vandvorter og moluskelinfektioner. Denne topiske blanding består af en unik kombination af seks naturlige ingredienser, herunder æteriske olier, der alle er specifikt udvalgt på grund af deres egenskaber, både når de benyttes alene og når de bruges sammen. Denne topiske blanding er designet til at beskytte huden mod bakterier og infektioner samt reducere forekomsten af vandvorter. Da det er helt naturligt og CE-godkendt, er det et unikt produkt for markedet.

Naturlige Ingredienser

Den helt naturlige kombination af ingredienser, der anvendes i ZymaDerm Molluscum er specielt udvalgt på grund af deres potentielle egenskaber for bekæmpelse af vandvorter. Her kan du se alle ingredienserne samt nogle oplysninger om hver enkelt:

image of tea tree oil
Tea Tree Olie
Lavet af bladene fra Melaleuca Alternifolia planten der stammer fra Australien. Tea tree olie blevet en populær ingrediens i hudpleje. Den er kendt for at have antibakterielle egenskaber, der kan hjælpe med at beskytte huden, såvel som anti-inflammatoriske egenskaber der afhjælper rødmen og hjælper med at berolige med huden
image of lemon myrtle oil
Citronmyrte olie
Citronmyrte er kendt for sin friske citrussmag og duft, der opnås gennem dampdestillation af ​​blomster, blade og stilk fra Myrtus Communis-planten. Denne æteriske olie er kendt for at have beroligende egenskaber og citralforbindelsen siges at være et antiseptisk
image of canola oil
Rapsolie
Denne æteriske olie er udvundet af rapsfrøplanten, der er meget kendt for at være god for mennesker. Med hensyn til huden siges det at rapsolie indeholder gode fedtsyrer, som kan være nyttige for tør hud, da det kan have en fugtgivende effekt. Den virker også rigtig godt sammen med andre æteriske olier
image of coconut oil
Fraktioneret Kokosolie
Laurinsyre er en væsentlig bestanddel i kokosolie, der udgør omkring 50% af dens struktur. Laurinsyre har været kendt for at have mange fordele for huden og siges at bidrage til at reducere niveauerne af skadelige vira, svampe og bakterier på huden, hvilket har gjort det til en meget populær ingrediens i hudpleje.
image of clove bud oil
Nellikeolie
Olien, der er udvundet fra nellikeplanten (eller Syzygium Aromaticum), som er hjemmehørende i Sydøstasien, har traditionelt været brugt på små rifter, da den menes at have antimikrobielle, antifungale og antiseptiske egenskaber, som kan bidrage til at beskytte mod infektion og holde området rent.
image of silver nitrate
Sølvnitrat
Blev skabt af Albertus Magnus tilbage i 1200-tallet. Denne forbindelse blev traditionelt anvendt topisk til fjernelse af små mængder uønsket væv på huden. Den er tilgængelig i håndkøb som en enkeltstående ingrediens, men dens effektivitet forstærkes, når den kombineres med andre ingredienser med lignende egenskaber.

Brugsanvisning

En af de bedste ting ved ZymaDerm Molluscum er dens brugervenlighed. Du skal blot påføre produktet direkte på det berørte område to gange dagligt ved hjælp af applikatorbørsten på hætten. Efter nogle få påføringer vil du bemærke at knopperne kan blive forstørrede og røde da molluscum virussen forsvarer sig mod formlen - det er helt normalt, og du kan fortsætte som normalt.

Er Zymaderm Molluscum egnet til børn?

Både voksne og børn kan lide af vandvorter, men vi anbefaler at tale med en læge, før du bruger dette produkt på børn under 18 år og derefter altid under tilsyn fra en voksen.

Sikkert at bruge

Da det er lavet af naturlige ingredienser og ekstrakter og er blevet CE-godkendt, under forudsætning af at det anvendes korrekt, bør der ikke være nogen kendte bivirkninger. Det anbefales dog at kontrollere ingredienslisten på flasken for at sikre, at der ikke er nogle personlige allergier. Indtag ikke gennem munden og undgå kontakt med øjnene. Hvis produktet kommer i kontakt med øjnene, skal du blot vaske det berørte område med rent og lunkent vand.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (90% baseret på 20 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Min søn på 2,5 år havde ca. 50 vandvorter fordelt på arm, mave og ben. Han var generet af dem. Eneste behandling var at få den skåret væk. Vi gav det et forsøg med ZymaDerm og efter 1 månede er ALLE vandvorter væk! Så det er da helt klart at foretrække frem for at blive skåret i.
 • * efter blot få behandlinger kunne vi tydeligt se en reduktion i vores søns vandvorter
 • * super godt produkt som bestemt hat virkeret
 • * jeg fik dette produkt anbefalet af en veninde, hvis barn også var plaget af vandvorter. jeg må indrømme at jeg var skeptisk, men det har virkelig virket som en drøm. min søns vandvorter klør ikke længere, og det er ikke længere et irritationsmoment længere.. og bedst af det hele er, at vandvorterne langsomt går i sig selv, hvilket er en herlig fornemmelse både for mig og min søn!
 • * rigtig fint produkt
 • * vi fik anbefalet produktet af en lokal læge som har haft gode erfaringer med det, og ligeledes havde vi
 • * lækkert at se min datters vandvorter for svinde stille væk
 • * på tide at vi fandt et produkt som virkede.. vi har efterhånden prøvet alt fra naturlige hvidløgskure til indsprøjtninger og frysninger
 • * det virker bare så godt
 • * jeg kan kun anbefale produkterne fra zyma derm. de virker rigtig godt!
 • * jeg går meget ind for naturlig pleje, og det er netop derfor dette produkt hurtigt fik en førsteplads hjemme hos os. mine børn skal ikke behandles af kemikalier, men nærmere kun af moder jord. dette produkt gør præcis det!
 • * kan rigtig godt lide effekten af dette produkt. det virker super godt!
 • * Det var god produkt vi har brugt det før og det hjalp rigtig god
 • * Super effektivt
 • * Brugte det lidt over 15 dage. Synlig hurtig reducering af vandvorterne. lidt langsom levering
 • * Dette produkt, Zymaderm, havde en øjeblikkelig virkning på vandvorterne på min 4 årig gamle søn. Han havde omkring 25 synlige vorter i ansigtet. Lægerne sagde at det med tiden ville forsvinde af sig selv, men det blev værre og værre. Det er forfærdeligt at se på, når det er virkelig slemt. Men med Zymaderm kunne vi se en enorm forskel efter kun én ansøgning. Efter ca. 2 uger var de væk.
 • * Vi har prøvet flere behandlinger på vores døtre, uden held. Med Zymaderm tog det ikke mere end 2-3 behandlinger, før at vi kunne se at det virkede! Det er ikke helt væk endnu, men det er jeg sikker på er et sprøgsmål om kort tid.
 • * rigtig godt produkt
 • * Helt fantastisk redning til vores 2 børn. Jeg kunne se resultater efter kun få behandlinger. og nu 3 uger efter er vandvorterne helt væk.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev