Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Zymaderm til vandvorter

13 ml Topisk behandling | Til bekæmpelse af vandvorter

Oversigt

Vandvorter (mollusker) er et irriterende problem, der kan ramme selvværdet hårdt, og som har en tendens til at smitte voldsomt, hvis de ikke bliver behandlet. Og her kommer Zymaderm ind i billedet! Zymaderm er et naturligt vortemiddel i dråbeform med ingredienser som tea tree-olie, citronmyrte-olie og rapsolie til vandvorter, og som kan hjælpe med at reducere forekomsten af læsioner, vorter, smitte og infektioner.

 • Vortemiddel til vandvorter
 • Naturligt middel til vandvorter
 • Smertefrie topiske dråber
 • Bidrager til at reducere knopper og smitte
 • Kan bidrage til at lindre irritation ved vandvorter
 • Vegansk
 • CE-certificeret
 • Vegetarisk

Hvad er vandvorter (mollusker)?

Vandvorter er en hudinfektion, der er forårsaget af Molluscum Contagiosum-virus. Infektionen viser sig som små knopper eller læsioner, som kan forekomme alene eller i grupperinger. Knopperne er normalt omkring 2 til 5 millimeter brede, hudfarvede eller rosa og kuppelformede med en bule i midten. De forekommer hyppigst omkring armhulen, i maveregionen eller omkring kønsorganerne, men de kan dog forekomme på alle områder af kroppen, med undtagelse af håndfladerne og fodsålerne. De fleste mennesker der har virussen siger, at knopperne ikke er smertefulde, men mange synes at de er ubehagelige, kløende eller bare uæstetiske. Det skønnes også at knopperne kan forblive på huden lige fra en overkommelig periode på to måneder til et overvældende tidsrum på to år, så det er ikke overraskende at mange leder efter metoder til at slippe af med dem.

Som med mange andre vira spredes vandvorter via kontakt. Eksempler på hvordan virusset kan spredes ved kontakt er: ved at berøre en inficeret persons læsion, berøring af bar hud når man dyrker kontaktsport og er i kontakt med forurenede overflader eller genstande. Selvom stort set alle kan være i fare for at få vandvorter, er der visse grupper af mennesker, der er mere udsatte:

 • Personer med dårligt immunsystem
 • Personer der befinder sig i et tropisk klima
 • Personer der dyrker i kontaktsport så som håndbold
 • Personer der har bestemte hudlidelser

Hvad er ZymaDerm til vandvorter?

Efter mange års forskning i Molluscum Contagiosum-virusset, herunder årsager, symptomer og traditionelle naturlige urteblandinger, kom hudplejeeksperterne i Zymaderm frem til ZymaDerm Molluscum - en naturlig smertefri formel til at afhjælpe vandvorter og molluskelinfektioner. Denne topiske blanding består af en unik kombination af seks naturlige ingredienser, herunder æteriske olier, der alle er specifikt udvalgt på grund af deres egenskaber, både når de benyttes alene og når de bruges sammen. Denne topiske blanding er designet til at beskytte huden mod bakterier og infektioner samt reducere forekomsten af vandvorter. Da det er helt naturligt og CE-godkendt, er det et unikt produkt på markedet.

Naturlige Ingredienser

Den helt naturlige kombination af ingredienser, der anvendes i ZymaDerm til vandvorter, er specielt udvalgt på grund af deres potentielle egenskaber for bekæmpelse af vandvorter. Her kan du se alle ingredienserne samt nogle oplysninger om hver enkelt:

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du påfører et par dråber på det berørte område to gange dagligt ved at bruge den børste, der sidder i hætten. Efter nogle få påføringer vil du bemærke, at knopperne kan blive forstørrede og røde, da molluscum-virussen forsvarer sig mod formlen - det er helt normalt, og du kan fortsætte som normalt.

Er Zymaderm egnet til børn?

Både voksne og børn kan lide af vandvorter, men vi anbefaler at tale med en læge, før du bruger dette produkt på børn under 18 år og derefter altid under tilsyn fra en voksen.

Sikkert at bruge

Da det er lavet af naturlige ingredienser og er blevet CE-godkendt, under forudsætning af at det anvendes korrekt, bør der ikke være nogen kendte bivirkninger. Det anbefales dog at kontrollere ingredienslisten på flasken for at sikre, at der ikke er nogle personlige allergier. Indtag ikke gennem munden og undgå kontakt med øjnene. Hvis produktet kommer i kontakt med øjnene, skal du blot vaske det berørte område med rent og lunkent vand.

Ofte købt sammen

Emuaid Hudsalve (Blå)
Emuaid Hudsalve (Blå)

59 ml Salve | Antibakteriel salve til inflammeret og irriteret hud

459 kr.

+
Skin Tag Plastre
Skin Tag Plastre

30 Plastrer | Behandling af hudflapper og skin tags

129 kr.

1 Vare

459 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(95)
4 Stjerner
(44)
3 Stjerner
(7)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.43% baseret på 146 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det var god produkt vi har brugt det før og det hjalp rigtig god

O Othman
Bekræftet køb

det er en meget effektiv medicin.

M Marzieh M
Bekræftet køb

It helps a lot

T Tomasz A
Bekræftet køb

Super effektivt

L Linda
Bekræftet køb

Brugte det lidt over 15 dage. Synlig hurtig reducering af vandvorterne. lidt langsom levering

B Bjørn
Bekræftet køb

Min søn på 2,5 år havde ca. 50 vandvorter fordelt på arm, mave og ben. Han var generet af dem. Eneste behandling var at få den skåret væk. Vi gav det et forsøg med ZymaDerm og efter 1 månede er ALLE vandvorter væk! Så det er da helt klart at foretrække frem for at blive skåret i.

S Sophie
Bekræftet køb

Dette produkt, Zymaderm, havde en øjeblikkelig virkning på vandvorterne på min 4 årig gamle søn. Han havde omkring 25 synlige vorter i ansigtet. Lægerne sagde at det med tiden ville forsvinde af sig selv, men det blev værre og værre. Det er forfærdeligt at se på, når det er virkelig slemt. Men med Zymaderm kunne vi se en enorm forskel efter kun én ansøgning. Efter ca. 2 uger var de væk.

H Hanne
Bekræftet køb

Vi har prøvet flere behandlinger på vores døtre, uden held. Med Zymaderm tog det ikke mere end 2-3 behandlinger, før at vi kunne se at det virkede! Det er ikke helt væk endnu, men det er jeg sikker på er et sprøgsmål om kort tid.

L Lise
Bekræftet køb

rigtig godt produkt

L Larsen
Bekræftet køb

Helt fantastisk redning til vores 2 børn. Jeg kunne se resultater efter kun få behandlinger. og nu 3 uger efter er vandvorterne helt væk.

A Andrea christiansen

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide