FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

6 naturlige urter som kan hjælpe dig mod akne

Det findes flere forskellige naturlige urter og ingredienser som kan lindre, forebygge og behandle akne. Her er 6 af de mest gavnlige urter til at hjælpe dig med at komme af med den synlige og til tider smertefulde akne.

Akne involverer overproduktion af talg fra talgkirtlerne, som resulterer i en blokering af porerne med en klæbrig masse af de døde celler og olie. Dette skaber grobund for en overvækst af bakterier, der normalt er til stede i et mindre omfang i huden. Denne overvækst af baktier, kan forårsage inflammation og de utiltrækkende bumser som vi alle kender. Problemet forværres ved at knibe, klemme, skrabe eller gnide på det problemramte område, selv om vi alle ved, at det er noget så svært at lade være.

Hvad kan du gøre for at minimere akne og inflammation?

Der er flere urter og naturlige hjælpemidler, som kan behandle akne og bumser. Disse ingredienser har været brugt siden tidernes morgen, og er helt ufarlige. Her er en nem oversigt over 6 af de mest effektive hjemme urter mod bumser.

Hvidløg
Hvidløg

Gnid din acne med rå hvidløg ( Allium sativum ) flere gange om dagen, det hjælper med at lindre smerter og ligeledes kan hvidløget også bidrage til en hurtigere lindring./p>

Aloe ( Aloe vera )
Aloe ( Aloe vera )

Aloe vera er et usædvanlig godt rensede middel. Saft fra planten modvirker infektion og fremmer hudens helingsproces. Du kan bruge et frisk blad fra planten eller købe produkter med et højt og rent indhold af aloe vera.

Amaranth (Amaranthus spinosus)
Amaranth (Amaranthus spinosus)

Lav en teblanding af frø fra Amaranth ( Amaranthus spinosus ) og brug blandingen som en ansigt vask mod bumser. Du kan lave teen ved at koge ca. 3 kopper vand. Når vandet koger, tilsætter du 2 tsk. frø. Pak blandingen sammen og lad det koge videre i fem minutter. Fjern blandingen fra kogepladen, og tilsæt 1 tsk af blade og lad det stå i 30 minutter.

Citron
Citron

Rens din hud og gøre brug af citronsaftens gode egenskaber mod akne. Du kan anvende saften sammen med et stykke vat. Syren i citronen hjælper med at skylle porerne, at holde huden ren og smuk og fri fra bumser. En anden metode som du kan bruge, er at "dampe" ansigtet ved at lægge det over en gryde med kogende vand med et håndklæde over hovedet. Tilsæt citronsaft i vandet. Ved at lave en mild dampning, ville dette løsne snavs og olie fra ansigtet. Brug denne metode en gang om ugen. Du kan også prøve denne sæbe fra Makari som eksfolierer og indeholder citronsyre

Agurk
Agurk

Anvend saften fra agurk til akne og bumser. Ved at drikke 4-5 kopper sagt kan du rense blodet og lymfesystemet, hvilket resulterer i en klarere hud.

Grape frugt og frø
Grape frugt og frø

Grape ekstrakt er en kraftfuld alt i én antibaktiel middel og er en fremragende desinfektionsmiddel. Lav en opløsning af 40 dråber i en 1/3 kop og påfør på de berørte områder med et stykke vat to eller tre gange om dagen.

Først og fremmest gælder det om at finde årsagen til infektionen og herefter finde løsningen og forebyggende midler. Men det er altafgørende ikke at ridse, klemme eller presse akne og bumser. Dette vil forværre situationen, og vil i mange situationer forårsage at det spreder sig til andre områder af huden. Ydermere kan også efterlade grimme mærker på ansigtet, selv når huden heler igen.

Korrekt pleje af huden bør naturligvis tages, og man bør undgå en uregelmæssig kost og fødeindtag. Vælg en hudplejeserie som anvender naturlige ingredienser, såsom denne akne behandling fra ClearPores der er yderst effektiv og kan købes uden recept.

Andre interessante artikler