emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

ClearPores Facial Acne Treatment Kit

Ansigtsrens til uren hud
953 kr.
1,199 kr.
Du sparer:  246 kr.

Er du plaget af akne? I så fald kan denne 3-trins behandling fra Clear Pores® være den permanente løsning, som kan give dig en smuk og fejlfri hud. At reducere og fjerne akne er en lang proces, men med Clear Pores® er du godt på vej til at blive permanent aknefri.

 • Trin 1: Renser huden og fjerner akne-bakterier og døde hudceller
 • Trin 2: Kroppen bekæmper akne indefra gennem reduktion af talg og naturligt forsvar mod hud-infektioner
 • Trin 3: Angriber akne-bakterier i porerne og beskytter mod fremtidige udbrud af bumser og urenheder
 • Let og simpel at anvende
 • 100% naturlige ingredienser
 • Mest effektive håndkøbsbehandling på markedet

Clear Pores® 3-trins behandling er den ideelle behandlingsmetode til at bekæmpe akne på alle niveauer. Når man vil bekæmpe akne er det centralt både at yde aktiv behandling, men samtidig forebygge fremtidige udbrud. Med en 3-trins behandling får du både forebyggelse og aktiv behandling gennem kroppens immunsystem, men også direkte i ansigtet. Når dette kombineres med en god pleje af huden skabes den bedste måde hvorpå du kan behandle akne og få en ren hud.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Clear Pores ® 1+2+3

Clear Pores ® 1+2+3 er en unik kombinationsbehandling mod akne, bestående af ansigtsrens, kosttilskud og aknecreme, som hjælper med at beskytte din hud mod de udløsere der er for akne og samtidig aktivt behandle og forebygge fremtidige udbrud. Derudover holdes huden blød og frisk hele dagen. Det kan ofte være noget af et arbejde at skulle passe på sin hud og pleje den hver eneste dag, især når man lider af akne eller meget uren hud, men med Clear Pores® tilbydes en simpel metode til at sikre, at din hud har det bedste forsvar mod urenheder - og så skal behandlingen kun udføres én gang om dagen.

Hvordan virker Clear Pores ® 1+2+3?

Clear Pores ® produkter er helt fri for olie. Derudover er produkterne videnskabeligt testet til at indeholde den optimale kombination af både Alpha- og Beta Hydroxy syre:

Alpha Hydroxy syre (AHA):Disse ingredienser hjælper med at fugte din hud og mildt eksfoliere den, ved at opløse døde hudceller. Samtidig stimuleres nye celler indefra. Ved AHA-syre undgår du den strammende, skællende eller tøre fornemmelse, som man ofte kan få efter peeling.
Beta Hydroxy syre (BHA):Denne syre er også kendt som salicylsyre og er et ’must’ i enhver creme mod akne. Den er kendt for at trænge ind i folliklerne og opløse talg og fedt samt have en antibakteriel virkning på huden.

Det behøver slet ikke at være så svært at opnå en frisk og sund hud, så længe du bruger produkter med effektive ingredienser. Clear Pores ® 1+2+3 er unik fordi den indeholder både AHA og BHA, samt andre blødgørende og nærende ingredienser. Derudover behandles akne på både et aktivt og forebyggende stadie for de niveau resultater.

Hvad får jeg i pakken?

Køber du Clear Pores ® 1+2+3 Akne behandling modtager du en af de mest effektive metoder på markedet til reducering af akne. Pakken består af ansigtsrens, kosttilskud og intensiv ansigtscreme.

Trin 1:
Renser effektivt huden og fjerner døde hudceller. Derudover forebygges tilstopning af porerne og ingredienser går aktivt ind og angriber eksisterende akne-bakterier. Anvend om morgenen og om aftenen som en del af din hudplejerutine.

Trin 2:
Immunforsvaret stimuleres og kroppen bekæmper akne indefra gennem reduktion af talg og naturligt forsvar mod rødme, inflammation og hævelser fra akne. Doseringen er to kapsler om dagen, som skal tages i forbindelse med et måltid for optimal effekt.

Trin 3:
Angriber akne-bakterier i porerne og beskytter mod fremtidige udbrud af bumser og urenheder. Derudover holdes huden sund og frisk. Påføres efter rens med Clear Pores Ansigtsrens.

Naturligt og Sikkert

Alle ingredienser i Clear Pores ® 1+2+3 Akne behandling er 100% naturlige og medfører ingen kendte bivirkninger. Det anbefales dog at læse ingredienslisten før brug for at undgå allergiske reaktioner.

Dette siger kunderne:

*Hej ShytoBuy,
Jeg har igennem lang tid døjet med akne og har forsøgt super mange forskellige behandlinger, men intet virkede særlig godt på mig. Efter at have prøvet behandlingen fra Clear Pores er mit akne kraftigt reduceret og jeg er lykkelig over, at jeg har fundet denne behandling. Jeg vil klart anbefale produkterne til enhver som har akne tæt inde på livet. – Louise L.
*Hej med jer,
Endelig har jeg fundet et middel der virker. Akne har gennem tiden virkelig påvirker min selvtillid, da jeg går meget op i mit udseende og ønsker at fremstå bedst muligt. Tusind tak for denne løsning. –Martin