Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

ClearPores Facial Acne Treatment

Helheds tilgang til uren hud

Oversigt

En af de første ting vi ser på, når vi står op om morgenen er vores ansigt i spejlet - så når vi finder dette syn ubehageligt, kan det virkelig påvirke vores selvtillid negativt! Hud, som er er tilstoppet, blokeret og beskadiget på grund af olie og urenheder, kan være særligt vanskeligt at håndtere, især når vi ved, at skrappe kemikalier kan have en negativ indflydelse. Med omhyggelig overvejelse designede Skinception deres ClearPores Wash, Capsules og Cream. Nu er de samlet i deres banebrydende ClearPores Facial Acne Kit.

  • Den altomfattende hudplejemetode
  • For at behandle tilstoppet og uren hud
  • Hjælper ved at støtte fedtet hud og pletter
  • En trio af unikke naturlægemidler
  • Vandbaseret og oliefri formular
  • Vegetariske kapsler er nemme at sluge

Du har måske prøvet en masse metoder til din hudpleje, hvor du har kombineret forskellige produkter for at forsøge at få den hud, du søger efter. Ved hjælp af ClearPores Facial Acne Kit kan du få en virkelig holistisk tilgang med en komplet blanding af optimale naturlægemidler. Begge hudprodukter er uden ekstra duft og farve. Kapslernes indhold er helt naturlige. De har til formål at hjælpe dig med at løse de mest foruroligende aspekter af dit udseende.

En generende og beskadiget hud

En generende og beskadiget hud

Nogle af os er så heldige at have en glat og sund hud, som man kan stole på – men resten af os kan have en konstant bekymring med hud, der er præget af ujævn, skinnende rødme og akne! Den indre selvtillid kan være den afgørende faktor, men det er svært ikke at blive irriteret af et urent ydre. Hvordan vi beslutter os for at behandle vores hud er lige så vigtigt, da akne er tilbøjelig til at efterlade varige ar. Det kan næppe komme som et chok, at man begynder at bruge barske metoder, som kan have en skadelig virkning på huden. Alt for mange eksperimenterer konstant med forskellige produkter og søger konstant efter en ønskelig effekt. Der må være millioner globalt, der længes efter en optimal afbalanceret pakke af produkter, der alle arbejder i harmoni med en let naturalistisk metode til at hjælpe med disse bekymringer.

ClearPores systemet

En primær ide drev Skinception teamet frem: at skabe en naturlig metode, der udnytter de forbløffende, elementære kræfter i naturen til at hjælpe os med udseendet af vores ansigtsfarve. Med dette in mente begyndte de at undersøge utallige plantederivater og potente videnskabelige formularer, hvor de afprøvede dem forud for deres valg og brugte hver valgte ingrediens i deres optimal form.

Start med Washs potente eksfolierende salicylsyre og efterbehandling af Creams hudstyrke Vitamin B3, 26 produkter er kombineret med disse på tværs af trioen. De arbejder i komplet og perfekt harmoni, som er afholdt i deres optimale former. Ved hjælp af ClearPores Facial Acne Kit kan du sætte pris på en altomfattende og holistisk metode, således at ethvert tænkeligt behov bliver behandlet.

Først – Wash

Té Verde
Grøn te

Udover at være en fast bestanddel i mange køkkener, fungerer det også som en lækker og sund varm drikke. Nu anbefaler mange specialister, at den bruges som et aktuelt hudprodukt. Det siges at have en exceptionel effekt ift. at styrke, stimulere og beroligende huden.

Vindruekerne
Vindruekerne

Denne kraftfulde plantederivat indeholder høje mængder af flavonoider, de forbindelser, der er ansvarlig for plantens farve. Derudover antages det at være særligt nyttigt i hudprodukter, der arbejder mod de skadelige virkninger af frie radikaler. Det hjælper også på at forbedre udstrålingen ved at fjerne døde hudceller.

Anden – Capsules

Burdock Root
Burdock Root

Denne plantes blade vokser ofte i hjertelignende figurer – og kan evt. vise hvor meget de elsker at styrke vores ansigtsfarve! Det menes at have gavnlige effekter på vores krop interne funktion, og for generationer er det blevet brugt til at rense vores dybeste fysik. Dette kan være med til at overføre til en ekstern luminans.

Aloe Vera
Aloe Vera

Dette utrolige ekstrakt har været brugt af de gamle egyptiske og assyriske civilisationer udover, at der også findes dokumentation for at være blevet brugt i bibelsk tid. Aloe Vera har lindrende, afgiftende og udrensende egenskaber.

Til sidst – Cream

Copaifera Officinalis
Copaifera Officinalis

Også kendt under navnet Balsam Copaiba findes denne traditionelle faktor i den sydamerikanske jungle og er elsket af de indfødte. En harpiks, der udvindes fra vilde træer, og siges at hjælpe på ubalancer i huden. Perfekt til et urent ansigt og er nyttigt i at afkøle irritation samtidig med at det beskytter mod bakterier og urenheder.

Andiroba
Andiroba

Fra en type af planter i mahogni-familien har Carapa Guaianensis-olien (dens alternative navn) en lang historie inden for Amazonas stammer. Det forudsættes at have bemærkelsesværdige blødgørende og nærende egenskaber, som er ideel til irriteret hud. Dette kan bruges hver dag til hud, der lider af urenheder.

Komplette ingredienser

Wash

Vand, PEG-100 stearat, butylen Glycol, propandiol, stearylalkohol alkohol, Cetyl alkohol, hydroxyethylmethacrylat acrylat/natrium Acryloyldimethyl Taurate Copopolymer, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, isopropylalkohol palmitat, salicylsyre, Camellia Sinensis (Grøn te) Blad, Vitus Vinifera (vindruekerneolie) ekstrakt, Vaccinium Myrtillus (blåbær) uddrag, Silybum Marianum ekstrakt, Pinus Pinaster Bark (Maritime fyrretræ) ekstrakt, Ginkgo Biloba ekstrakt, Steareth-21, Pentylene Glycol, xanthangummi, Zea Mays (majs) olie, Rapsolie, Glyceride, TBHQ, propylenglycol, citronsyre, Ethylhexylglycerin, dinatrium EDTA, Phenoxyethanol.

Kapsler

Aktiv: Mælkebøtte, Burdock, gul dock (rod), Solhat (pulver), Rødkløver (blomst), Aloe Vera (som ekstrakt), sarsaparil (rod), lakrids (rod), Atlantic tang (pulver), gurkemeje, Cayenne (40 HU).

Anden: Vegetabilsk Cellulose (vegetabilsk), siliciumdioxid, vegetabilsk stearat.

Cream

Vand, niacinamid, Pentylene Glycol, isopropylalkohol palmitat, Dimethicone, stearylalkohol alkohol, Cetyl alkohol, PEG-100 stearat, Copaifera officinalis (balsam copaiba) harpiks, Carapa Guaianensis frøolie, Euterpe Oleracea papirmasse olie, hydroxyethylmethacrylat acrylat / Natrium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Steareth-21, Zea Mays (majs) olie, raps olie Glyceride, TBHQ, propylenglycol, citronsyre, Camellia Sinensis (grøn te) blad ekstrakt, Vitis Vinifera (drue) frø ekstrakt, Vaccinium Myrtillus (blåbær) uddrag, Silybum Marianum ekstrakt, Pinus Pinaster Bark (Maritime fyrretræ) ekstrakt, Ginkgo Biloba ekstrakt, Ethylhexylglycerin, dinatrium EDTA, Phenoxyethanol.

Sådan bruges det

ClearPores Facial Acne Kit er professionelt lavet til at blive den næste store aspekt af din daglige hudplejerutine. Ift. til Wash skal du vaske dit ansigt med varmt vand to gange om dagen og masser en passende mængde ind i huden, især de dele der er mest generet af urenheder, samtidig med at du undgår omkring øjnene. Efter et par minutter skal du vaske det væk med koldt vand. For Cream skal du vente et par minutter efter udrensningen og derefter bruge et fint lag af Cream og forsigtigt massere det ind. Med hensyn til kapsler skal du sluge to dagligt før et måltid og med et stort glas vand. For at få mest muligt ud af ClearPores Facial Acne Kit, bør du bruge det konsekvent og investere i længere tids brug.

Tip

ClearPores Kit er designet med et fokus på behovet af skrøbelig og følsom hud. Det er dog altid værd at bruge et minut på nøje at kontrollere de komplette ingredienser i alle tre produkter i tilfælde af, at de indeholder noget, som du er allergisk over for. For ekstra tryghed bør du udføre en lappetest første gang. Hvis du er blevet diagnosticeret med en specifik hudlidelse, bør du rådføre dig med din læge.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(24)
4 Stjerner
(7)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.52% baseret på 32 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg har haft store problemer med svær akne i hele ansigtet, men efter jeg er begyndt at bruge ClearPores har jeg ikke et eneste mærke efter bumser tilbage.

K Kasper
Bekræftet køb

Jeg har prøvet masser af forskellige produkter mod akne uden held, og fik hele tiden udskrevet nyt, men endelig har jeg fundet noget som virker

J Jens
Bekræftet køb

Jeg har prøvet mange forskellige akne produkter, og de har alle givet mig slemme bivirkninger af den ene eller den anden slags, men efter jeg er begyndt på min ClearPores behandling har jeg ikke mærket noget som helst til bivirkninger

S Søren
Bekræftet køb

Dejligt med ren hud igen

J Johan
Bekræftet køb

Virker som det skal

P Peter
Bekræftet køb

Fijn dat je alles in 1 keer kunt kopen en buiten dat, het werkt ook goed op mijn gezicht.

J Jeroen
Bekræftet køb

Werkt goed tegen mijn acne. Weet niet precies welk product uit deze combinatie het beste werkt.

A Annonym
Bekræftet køb

Jag gillar att jag bara behöver köpa ett paket och det har allt som jag behöver. Min hud har aldrig mått så bra som nu.

E Elvira
Bekræftet køb

Jag har använt endast tabletterna tidigare och kände att det behövdes något lite starkare. Jag får ofta stora bölder i ansiktet, så det behövs något rejält. En jätte bra kombination och allt behövs verkligen för at få ordning på mina finnar.

T Tilia
Bekræftet køb

Rengöringen- Känns rent och fräsht efteråt Krämen- Täpper inte till huden och ger mig inga finnar. Tabletterna- Svårt att säga exkt hur mycket de hjälper eftersom jag har använre rengöringen och salvan samtidigt. Allt som allt- Jag har inte fått en enda ny finne på två veckor.

M Marina

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide