Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Makari Eksfolierende & Antiseptisk Sæbe

200 g Sæbe | Fjerner snavs & døde hudceller

Oversigt

Makari™ Clarifying Exfoliating Antiseptisk Sæbe er til dem, der ønsker at genopfriske huden på hele kroppen og være i stand til forsigtigt at massere døde hudceller væk, igennem eksfoliering. Få en frisk, strålende glat og ungdommelig hud hver dag ved hjælp af denne antiseptiske sæbe fra det populære Makari™, og fjern døde hudceller i dag. Denne unikke blanding af ingredienser kan hjælpe dig med at få glødende hud hver dag, takket være abrikoskerner og andre lækre naturlige ingredienser. I sæben findes antioxidanter, der opfrisker og beskytter huden, altimens det udjævner huden og opretholder et balanceret fugtighedsniveau. Denne blide og effektive sæbe kan benyttes af alle hudtyper.

  • Med abrikoskerner blødgøres huden, hvilket giver en glattere følelse
  • Fjern snavs og døde hudceller fra din hud
  • Hjælp din hud bevare en dejlig og naturlig glød
  • Udglat din hud og bevar et afbalanceret fugtighedsniveau
  • 100% naturlige ingredienser – egnet til alle hudtyper

Makari™ Clarifying Exfoliating Antiseptisk Sæbe er lavet af naturlige ingredienser, der giver en ungdommelige og forfriskende hudtone, samtidig med at du kan fjern døde hudceller. Ved daglig brug fjerner du urenheder og du får derved en glattere, friskere og sundere hud med en glødende og ungdommelig udstråling. Prøv Makari™ i dag, og genvind vitaliteten og ungdommen!

219 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er Makari™ Clarifying Exfoliating Antiseptisk Sæbe?

Fersken frisk hud | Eksfolier din hud med ferskenkerner

Fjern døde hudceller med denne eksfolierende sæbe fra Makari, som er en daglig sæbe som bruges til at genoplive træt og uren hud. Sæben fjerner urenheder og vasker snavs og døde hudceller væk på effektiv vis. Dette resulterer i en blød og udglattet hud, hvilket gør din hud sund og frisk, så du kan få glødende hud på effektiv vis.

Hvordan virker denne Eksfolierende sæbe?

Sæben virker igennem de mange naturlige og effektive ingredienser, som er nøje udvalgt for deres effekt i fjernelse og rensende egenskaber. Abrikoskernerne i sæben blødgør og giver din hud en smuk glans, hvorimod de andre effektive ingredienser rengør og fjerner urenheder og døde hudceller, så du kan få en atter smukkere og mere ungdommelig hud.

Hvordan virker denne Eksfolierende sæbe?

Naturligt eksfolierende ingredienser

Det bedste ved dette produkt er, at det er super let og effektivt at bruge på både ansigt og krop. Fjern døde hudceller ved at bruge sæben dagligt i bad eller karbad.

Hvornår kan jeg se resultater med Makari™ Clarifying Exfoliating Antiseptisk Sæbe?

Som med alle andre naturlige Makari™ produkter, kan resultaterne variere meget fra person til person. De fleste tilbagemeldinger vi har fået, har rapporteret om synlige forbedringer indenfor så lidt som et par uger. Brug sæben hver dag for optimal effekt, og bliv ikke skuffet hvis effekten ikke ses fra den ene dag til den anden. Få glødende hud ved at holde hovedet højt, og fortsætte behandlingen.

Hvilke ingredienser findes i sæben?

I denne sæbe fra Makari™ findes kun 100% naturlige produkter så du kan fjern døde hudceller på sikker vis. Vi har vedhæftet ingredienslisten her: Citronsyre, vand, Fragrance, Glycerin, tetranatriumethylendiamintetraacetat EDTA, Prunus Armenica Extract, Triclosan, Mulberry ekstrakt, natriumchlorid, natriumhydroxid, Natrium palmate og Natrium Kernelate

Er der nogle bivirkninger?

Da Makari™ Clarifying Exfoliating Antiseptisk Sæbe er lavet af 100% naturlige ingredienser, burde du ikke opleve nogen form for bivirkninger. Dog anbefaler vi at du alligevel gennemtjekker ingredienslisten set ovenfor, for ingredienser som du potentielt skulle være allergisk overfor. Hvis du stadig ikke er sikker, anbefaler vi at du laver en hurtig test på bagsiden af din hånd, for at se om du får en allergisk reaktion. Undgå at få sæben i kontakt med øjnene – får du sæbe i øjnene, skylles den blot ud, men forvent en del svie og smerte. Husk at vi på ShytoBuy er e-mærket, og du får derfor køberbeskyttelse på op til 10.000 kr når du handler hos os.

Makari Eksfolierende & Antiseptisk Sæbe 200 g Sæbe | Fjerner snavs & døde hudceller

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.82% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super lækker eksfolierende sæbe! Jeg vil sige at den har hjulpet både på min urene hud og også på mine pigmentpletter. Virkelig kvalitet for pengene!

F Fatima
Bekræftet køb

kan helt sikkert anbefale den her rens til folk med uren hud. Det er bare en ekstra bonus at den også er god mod pigmentering

D Dina
Bekræftet køb

Makari er bare et vildt godt mærke, og specialister inden for deres produkter. Har været fan i lang tid, og besluttede mig for at prøve den her sæbe, som er en af de bedste eksfolierende produkter jeg har prøvet. 5 stjerner herfra!!! :D

M Maria
Bekræftet køb

Lækker ansigtsrens, den har virkelig hjulpet med min akne

E Emil
Bekræftet køb

Elsker produkterne fra Makari, og den her er ingen undtagelse! Kan anbefale den til alle :)

F Fune
Bekræftet køb

Lækker eksfoliering og bruger den altid i badet :)

C Camilla
Bekræftet køb

Renser huden helt perfekt og dufter dejligt

K Kristina
Bekræftet køb

Synes ikke den virker så godt som jeg regnede med..

T Trine
Bekræftet køb

Jeg er meget glad for sæben og bruger den sammen med en manuka creme. Bedste pleje til min hud

N Nana
Bekræftet køb

FEM STJERNER herfra.. Lækreste sæbe jeg har prøvet...

A Anja

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide