FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr
Til valgfri pakkeshop*

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Makari Antiseptisk Sæbe

200 g Sæbe | Til eksfoliering af ansigt og krop

Oversigt

Makari Antiseptisk Sæbe er en blid og effektiv sæbe til uren hud og akne udviklet til daglig brug. Kan bruges til eksfoliering over hele kroppen, uanset om du har problemer med bumser på ryggen, panden, hovedbunden, ballerne, hagen, læben eller andre steder med uren hud. Sæben giver en frisk, strålende glat og ungdommelig hud ved at fjerne døde hudceller, og er ideel, hvis man har problemer med akne. Makari Antiseptisk Sæbe indeholder antioxidanter til at genopfriske og beskytte huden, alt imens den udjævner huden og opretholder et balanceret fugtighedsniveau.

  • Indeholder abrikoskerner til at blødgøre huden
  • Sæbe til at give din hud en dejlig og naturlig glød
  • Til eksfoliering af ansigt og krop
  • Velegnet til bumser og uren hud
  • Til en naturlig og afbalanceret hud

Hvad er Makari Antiseptisk Sæbe?

Fjern døde hudceller med Makari Antiseptisk Sæbe, som er et eksfolierende produkt beregnet til daglig brug til at give træt og uren hud nyt liv. Sæben fjerner urenheder, snavs og døde hudceller effektivt, hvilket give i en blød og glat hud, som får huden til at se sund og frisk ud.

Hvordan virker eksfolierende sæbe?

Sæben virker igennem de mange naturlige og effektive ingredienser, som er nøje udvalgt for deres effekt til at fjerne døde hudceller og rense huden. Abrikoskernerne i sæben blødgør og giver din hud en smuk glans, mens de andre effektive ingredienser rengør og fjerner urenheder og døde hudceller, så du kan få en smukkere og mere ungdommelig hud.

Hvornår kan jeg se resultater?

Som med alle andre naturlige Makari-produkter kan resultaterne variere meget fra person til person. De fleste tilbagemeldinger fra vores kunder indikerer synlige forbedringer inden for et par ugers daglig brug. Brug sæben hver dag for optimal effekt og bliv ikke skuffet, hvis effekten ikke ses fra den ene dag til den anden. Få en ren, glødende hud ved at fortsætte med at bruge produktet og lad sæben virke efter hensigten.

Hvilke ingredienser er der i sæben?

Makari Antiseptisk Sæbe til eksfoliering af ansigt og krop er udviklet med 100% naturlige produkter, så du helt sikkert kan få bugt med uren hud og ryggen, panden eller andre steder på kroppen.

Fuld ingrediensliste: Citronsyre, vand, Aroma, Glycerin, tetranatriumethylendiamintetraacetat EDTA, Abrikosekstrakt, Triclosan, morbærekstrakt Mulberry, Natriumklorid, Sæbelud, Natriumpalme og Natriumkernelat.

Bivirkninger og allergier?

Makari Antiseptisk Sæbe er lavet af 100% naturlige ingredienser, og derfor burde du ikke opleve bivirkninger ved brug. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at se, om du potentielt skulle være allergisk overfor nogle af ingredienserne. Hvis du stadig ikke er sikker, anbefaler vi, at du laver en hurtig test på bagsiden af din hånd for at se, om du får en allergisk reaktion. Undgå at få sæben i øjnene – får du sæbe i øjnene, kan den skylles ud, men forvent en del svie og smerte.

Ofte købt sammen

Makari Antiseptisk Sæbe
Makari Antiseptisk Sæbe

200 g Sæbe | Til eksfoliering af ansigt og krop

219 kr.

+
EmuaidMax Hudsalve
EmuaidMax Hudsalve

59 ml Salve | Antibakteriel salve til kløende & irriteret hud

559 kr.

+
Biotin 12000
Biotin 12000

12000 mcg 365 Tabletter | Vitaminer til håret

245 kr.

1 Vare

219 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(61)
4 Stjerner
(30)
3 Stjerner
(7)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.10% baseret på 98 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super lækker eksfolierende sæbe! Jeg vil sige at den har hjulpet både på min urene hud og også på mine pigmentpletter. Virkelig kvalitet for pengene!

F Fatima
Bekræftet køb

kan helt sikkert anbefale den her rens til folk med uren hud. Det er bare en ekstra bonus at den også er god mod pigmentering

D Dina
Bekræftet køb

Makari er bare et vildt godt mærke, og specialister inden for deres produkter. Har været fan i lang tid, og besluttede mig for at prøve den her sæbe, som er en af de bedste eksfolierende produkter jeg har prøvet. 5 stjerner herfra!!! :D

M Maria
Bekræftet køb

Lækker ansigtsrens, den har virkelig hjulpet med min akne

E Emil
Bekræftet køb

Elsker produkterne fra Makari, og den her er ingen undtagelse! Kan anbefale den til alle :)

F Fune
Bekræftet køb

Lækker eksfoliering og bruger den altid i badet :)

C Camilla
Bekræftet køb

Renser huden helt perfekt og dufter dejligt

K Kristina
Bekræftet køb

Synes ikke den virker så godt som jeg regnede med..

T Trine
Bekræftet køb

Jeg er meget glad for sæben og bruger den sammen med en manuka creme. Bedste pleje til min hud

N Nana
Bekræftet køb

FEM STJERNER herfra.. Lækreste sæbe jeg har prøvet...

A Anja

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide

Autumn Scratcher Game