FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Behandling af appelsinhud med cellulite creme

Appelsinhud er en ophobning af fedt under huden. Fedtet er indkapslet mellem musklerne og overhuden og giver denne ujævne hud, som vi kalder cellulites. Den gode nyhed er at du kan fjerne denne ujævne hud med cellulite creme. Læs med her

Hvad er cellulites?

cellulites

Du har nok opdaget at udvalget af cremer og anti-cellulite massageapparater kan være lidt af en jungle. Hvad skal man vælge og hvorfor og er der overhovedet noget man kan gøre for at undgå cellulites? På denne side vil vi besvare disse spørgsmål, samt guide dig til at vælge den mest effektive cellulite creme. Men først, så lad os se på hvad denne hudstand egentlig er og hvorfor vi får det.

Cellulites, cellulitis eller appelsinhud – kært barn har mange navne. Det er i bund og grund en ophobning af fedt under huden. Det er helt normalt at vi har fedt under huden, som fungerer som en polstring for at vi kan holde os varme. Fedtet er indkapslet i små rum imellem musklerne og overhuden. I takt med at vi bliver ældre, bliver bindevævet imellem disse rum stivere og trækker sig dermed sammen. Dette giver de uskønne buler, som vi kender som appelsinhud og som får mange af os til at lede desperat efter en løsning ofte i form af en cellulite creme.

Hvorfor får man det?

Der er mange forskellige teorier omkring hvorfor cellulites opstår. De fleste vil opleve det i takt med at de bliver ældre, i og med bindevævet automatisk bliver stivere og tyngdekraften tager sit indtog på vores krop og gør huden slappere. Er man overvægtig kan man også have en større risiko for at udvikle det, da man dermed har mere fedt i huden. Men i princippet kan selv helt slanke personer udvikle appelsinhud og det opstår hos både kvinder såvel som mænd. En passiv og usund livsstil kan dog gøre cellulites værre, da det gør din hud og dine muskler slappere og din krop ikke får den næring den har brug for, for at holde sig frisk og spændstig.

Hvordan kan man behandle appelsinhud?

Der findes flere forskellige metoder til at behandle denne hudtilstand. Den mest velkendte værende cellulite creme, som bliver produceret af de fleste store hudplejefirmaer. Der er derfor rigtig mange forskellige at vælge imellem og det kan være svært at vide hvilken type man skal gå efter og vide hvilke ingredienser der bør være i en effektiv cellulite creme. En anden populær metode er at bruge et anti-cellulite massageapparat. Her tager vi et kig nærmere på de forskellige metoder:

Cellulite creme

Cellulite creme

En god creme er udviklet til at forbedre blodcirkulationen i de områder den påføres samt virke opstrammende på huden. Du kan få cremer som er beregnet til hele kroppen, men der findes også cremer som er specielt udviklet til at bekæmpe appelsinhud på baller og lår. Det første du bør gøre når du står og skal finde en creme, er at kigge på ingredienslisten. En effektiv cellulite creme bør altid indeholde opstrammende og stimulerende ingredienser, som kan øge blodcirkulationen. Dette kan bl.a. være arnica eller ginseng, som længe har været kendt for deres stimulerende og opstrammende effekt. Der findes mange cremer baseret på kemikalier og kompliceret teknologi, som muligvis er effektivt, men som hverken er godt for din hud eller dit helbred i længden. Hvis du vil gøre noget godt for dig selv og din krop, bør du investere i lækker creme mod appelsinhud, som er baseret på naturlige planteingredienser. På den måde kan du bekæmpe din cellulites samtidig med at du er god ved miljøet og din krop.

Kost og motion

Kost og motion

Udover at bruge en god cellulite creme, er det vigtigt at sørge for at spise sundt samt dyrke masser af motion. Undgå for meget forarbejdet mad og sørg for at få masser af frugt, grøntsager, fisk, kød, nødder og bær for at give din krop en varieret og sund kost. På den måde får du flest af de gavnlige vitaminer og mineraler og din krop har dermed de bedste forudsætninger for at holde din hud tonet og fugtgivet og du vil have mere energi til at træne. Træning af især lår og baller, hvor cellulites ofte opstår, er vigtigt for at stramme musklerne op og gøre huden glat og tonet.

Teknologi

Som med enhver anden hudlidelse kan man selvfølgelig besøge en hudplejeklinik og få en professionel behandling af problemet. De nyeste behandlinger indenfor cellulites omfatter ultralyd bølger, behandling med body wrap indpakninger og cellulite creme, fedtsugning og anti-cellulite massageapparat. Udover at være en lækker selvforkælelse, kan det dog ofte også være en dyr fornøjelse at få disse former for behandling. Beslutter du dig alligevel for dette, vil vi anbefale at du undersøger de forskellige steder og deres anmeldelser inden du vælger en klinik.

Del med