Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Buttocks Lifting Gel

60 ml Gel | Til at løfte og styrke balderne Cobeco Cosmetics

Det er let at ignorere vores bagdel - men det betyder ikke, at alle andre ikke kan se dem! Vi lever i en mere visuel verden, og alle dele af vores krop bliver kritiseret, især den del, som vi sidder på. Så for at hjælpe dig med at løse dette har Cobeco kosmetik samlet en utrolig vifte af botaniske ekstrakter i Buttocks Lifting Gel.

  • For at behandle baldernes look
  • Virker ved at løfte og styrke udseendet
  • Målretter hudens elasticitet og styrke
  • Blanding af eksklusive botaniske faktorer
  • Med ginseng og rosmarin ekstrakt
  • Forfriskende duft og let tekstur.

Anatomisk set er bagdelen bare endnu en del af kroppen, men hvordan det ser ud, kan have en enorm indflydelse på, hvordan vi har det. Med ginseng, rosmarin, arnica, enebær og hedera aspirerer Buttocks Lifting Gel til at tage alle tænkelige bekymringer grundet modning af huden på bagdelen. Med en simpel to gange daglig påføring kunne dette produkt hjælpe dig til en mere selvsikker fremtid.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk
139
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Skønhed og bagdelen

Alle aspekter af vores fysiske udseende går gennem en fase af hidtil uset popularitet - og lige i øjeblikket er der især fokus på bagdelen! Med berømtheder, der praler af deres fitnessrutiner og undgår at tale højt om deres operationer, er det ikke en overraskelse, at den generelle befolkning ønsker at afprøve det. Selvom nogle af os er velsignet med fyldige balder, vil mange altid kigge i spejlet med skuffelse. Andre vil finde ud af, at tyngdekraften tærer på naturens donationer, og de begynder at miste deres fyldige look. Man kan spekulere på, hvor mange ville påskønne en stimulerende og fugtgivende gel, som er designet til at målrette det pågældende område.

CC Buttocks Lifting Gel

Cobeco Cosmetic vidste, at der var et stærkt behov for et produkt, der adresserer balderne - og de vidste også, at de skulle være dem, der opfylder dette krav! Med en kraftfuld række botaniske faktorer i en forfriskende og stimulere gel, har de sørget for, at alle aspekter forbedrer ingrediensernes effekt til din fordel. Buttocks Lifting Gel aspirerer til at støtte dig i at opstramme, løfte og styrke udseendet af din bagdel.

Opstramme
Opstramme

Mange er bekymret over udseendet af løs og hængene huden omkring dette område. Med dette i tankerne, blev et rigt udvalg af revitaliserende ingredienser valgt. Dette omfatter hedera eller vedbend, rosmarin og enebær. Disse har til formål at detoxe og tone hud.

Opløfte
Opløfte

Over tid kan huden miste sin form som følge af et tab af elasticitet. Den masserende påføring er bestemt til at stimulere musklerne og huden. Ginseng rodekstrakt er ideel til hævelser, problematisk og aldrende hud, og det bruges til at løfte og forme huden.

Styrke
Styrke

Huden skal næres og fugtes på en regelmæssig basis for at pleje sine medfødte styrker, og bevare en jævn konsistens. Arnica ekstrakt er ideel til uregelmæssigheder i huden, som deraf følgende af dårlig blodomløb, hvilket fremmer dens naturlige modstandskraft.

Komplet liste over ingredienser

Aqua, Glycerin, PEG-40 hydrogeneret ricinusolie, Phenoxyethanol, propylenglykol, akrylater/C10-3-0 Alkyl acrylat Crosspolymer, Hedera Helix bladekstrakt, Panax Ginseng rod ekstrakt, Aminomethyl Propanol, kamfer, Rosmarinus Officinalis Leaf olie, Ethylhexylglycerin, dinatrium EDTA, Arnica Montana blomst ekstrakt, Parfum, Schizophyllan, D-limonen, Juniperus Communis frugt ekstrakt, CI 15510.

Brugsanvisning

Buttocks Lifting Gel er beregnet til at blive et tilfredsstillende og sjovt supplement til din daglige rutine. Masser en moderat mængde af creme på hver balde, således at du sikrer, at du dækker hele området af huden to gange hver dag. Forsikre dig, at det er fuldt absorberet, før du tager tøj på. For at få mest muligt ud af gelen, foreslås det, at du bruger det hver dag på en løbende og daglig basis med en investering i lang tids brug.

Ekstra Info

Hver produkt af Cobeco Cosmetic er beregnet til at give den bedste hudpleje. Det er dog altid en god idé at grundigt læse den fulde liste over ingredienser med hensyn til personlig allergi. Hvis du har nogen specifikke hudproblemer, skal du rådføre dig med en læge før brug for første gang.

Læs mere
Buttocks Lifting Gel 60 ml Gel | Til at løfte og styrke balderne

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

76.00% baseret på 5 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg har efter tre ugers brug fået reduceret del af min appelsinhud på lår og numse. Virkelig god creme...

N Natasja
Bekræftet køb

Jeg startede egentligt med at være ret skeptisk overfor det her produkt fordi jeg syntes det virkede lidt for opreklameret som det man ser i de forskellige tv-shop programmer.. men det giver faktisk et flot lyft til bagdalen ;) synes godt om

M Mimi
Bekræftet køb

Efter jeg fik mit første barn kunne jeg se det rigtig meget på min bagdel, men jeg synes den her creme har hjulpet rigtig meget på problemet

S Sofie
Bekræftet køb

Rigtig god creme, jeg synes jeg så resultater ret hurtigt

E Elise
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter