FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Hvordan kan jeg blive gravid?

Ægløsning er afgørende for din graviditet. Ægløsning sker kun én gang om måneden, så for at finde det mest optimale tidspunkt for graviditet, anbefaler vi brug af en ægløsningstest. Stop med at spekulerer omkring hvornår og hvordan kan jeg blive gravid? Find hjælp her. Hos ShytoBuy har vi en række alternativer til at finde din ægløsning.

Hvordan kan jeg blive gravid?

Hvordan kan jeg blive gravid?

Vi kender alle historien om blomster og bierne...

Har vi ikke alle sammen på et eller andet tidspunkt i vores liv, haft den lidt lettere akavet samtale med vores forældre eller endnu værre med sundhedsplejersken, omkring hvordan man bliver gravid. Måske forstod du den, måske gjorde du ikke. For at gøre det hel klart, sker graviditeten, når en mand og kvinde har samleje under kvindens ægløsning, og mandens sædceller succesfyldt befrugter kvindens æg.

Det findes ikke noget mere vidunderligt, end det at blive forældre. Så beslutningen om at prøve at blive gravid er selvfølgelig forbundet med begejstring og glæde, og sådan skal det også være. Desværre oplever flere og flere par, at de har problemer med at graviditet. For at finde det optimale tidspunkt for din partner og dig, kan vi anbefale vores fertilitetstest. Generelt kan man sige at, jo sundere livsstil din partner og dig har, jo bedre er jeres muligheder for graviditet. De største årsager til lav fertilitet er bl.a. overvægt, rygning og stress. Hvis du vil vide mere omkring hvorfor lav fertilitet opstår eller hvordan kan jeg blive gravid, kan du med fordel læse vores afsnit omkring lav fertilitet her og vi anbefaler brug af vores ægløsningstest for at finde det mest optimale tidspunkt for samleje for jer.

Da det er meget sjældent at storken kommer flyvene med dit ønske barn, er den bedste mulighed for din partner og dig, at optimere jeres muligheder for graviditet. For at optimere jeres muligheder for undfangelse, er det essentielt at kende din eller din partners cyklus og i kan med fordel finde denne ved brug af en test. Ægløsning er når kvinden frigør æg fra hendes æggestok. Forestil dig at kvindens æg er bull’s-eye på en skydeskive og mandens sædceller er dartpilene. Graviditeten sker når manden rammer bull’s-eye. Så for at optimere jeres muligheder skal i være opmærksomme på hendes ægløsning.

Ægløsningen sker én gang mellem hver menstruation, og det er forskelligt hvor ofte det sker, alt afhængig af kvindens menstruationscyklus. Vi anbefaler fire måder hvorpå du kan finde ud af, lige netop hvornår din ægløsning sker.

1. Find ud af hvornår du eller din partner har ægløsning.

Find ud af hvornår du eller din partner har ægløsning.

  1. Tæl dine dage – den letteste måde hvorpå du kan finde ud af om du har ægløsning(fungerer dog kun ved regelmæssig menstruation). Tæl 12 dage tilbage fra den dag din menstruation starter også 4 dage, og du ved hvornår du bliver nemmest gravid
  2. Forstå din krops signaler – en mere nøjagtig måde at finde din optimale periode på, er at holde styr på og notere din kropstemperatur og udflåd. Din kropstemperatur stiger nemlig få dage efter din ægløsning, og din livmoderslimhinde skifter fra tør til mere slimet.
  3. Test af dit hormon-niveau – den mest nøjagtige måde hvorpå du kan finde tidspunktet, hvorpå du har ægløsning. Dette gøres med en fertilitetstest som selvfølgelig kan købes her hos ShytoBuy.

2. Gør dét på det rigtige tidspunkt

Så snart du har fundet ud af når du har ægløsning, kan i sammen planlægge det optimale og mest fertile tidspunkt at have samleje på, som sagt er den bedste måde at finde det på, ved brug af en test. For at ramme det mest optimale tidspunkt, er det bedst at have samleje i perioden fra tre dage før - til dagen med ægløsning. Det skader bestemt heller ikke at, starte endnu tidligere, end de tre dage, da nogle kvinder har erfaret graviditet af samleje seks dage før ægløsning.

Da mandens sæd kan overleve i æggelederen i op til seks dage, har i rig mulighed for at planlægge et tidspunkt der passer jer begge, til at have samleje. Det er dog værd at bemærke at når kvinden har ægløsning overlever hendes æg kun én dag. Dette betyder at i kan have samleje om mandag, og vente på et æg helt hen til lørdag. Det skader selvfølgelig ikke at have sex hver dag, da det vil resulterer i frisk og sund sæd i æggelederen, og dermed forøger det muligheden for befrugtning. I skal ikke være bange for at have for meget sex, da det ikke foringer sædkvaliteten. Igen for at finde det mest optimale tidspunkt, anbefaler vi brug af en ægløsningstest.

Endeligt er det vigtigt at, manden har mindst én udløsning inden kvindes mest fertile periode, så hans sæd ikke er fyldt med døde sædceller, da de ikke kan gøre kvinden gravid.

3. Positioner dig rigtigt

I lang tid var der ikke rigtigt nogen der vidste om det hjalp chancerne for befrugtning ved ægløsning, at ligge ned efter samleje.

Men nu er der videnskabelig baggrund, der understøtter denne hypotese. I 2009 fandt forskere i Amsterdam ud af, at kvinder der ligger sig horisontalt ned efter inseminering (når en doktor inseminere sæd i kvindens livmoder) var 50% mere succesfulde med at blive gravide, end kvinder der ikke gjorde.

Det er dog vigtigt at understrege at, der ikke er bevist de samme resultater ved samleje. I alle tilfælde skader det ikke at prøve.

4. Nyd det!

Det er selvfølgelig en fantastisk ting at beslutte sig for at blive gravid, men det er vigtigt at i ikke forhaster forløbet, da stress og ængstelighed forværrer mulighederne for graviditet. Hypothalamus som er en samling af kerner i den forreste del af mellemhjernen, og det er den som regulerer din hormonelle ægløsning, og denne fungerer ikke optimalt i stressede perioder, og kan resulterer i at du har ægløsning senere end du plejer.

Så et af det bedste råd vi kan give er blot at have det sjovt og nyde det fantastiske som er sex. Det er ikke bevist at nogle positioner frem for andre forbedre jeres muligheder for graviditet. For at være helt sikre på i finder det bedste tispunkt anbefaler vi at i bruger en ægløsningstest som kan købes her hos ShytoBuy.

Udeblivende graviditet?

Udeblivende graviditet?

Hvis i følger de ovennævnte råd, har prøvet vores ægløsningstest og samtidig oplever at efter to år, i stadig ikke kan blive gravid under ægløsning, bør i først og fremmest konsultere med jeres læge, for at finde ud af, hos hvem af jer problemet ligger. Problemet kan selvfølgelig også ligge hos begge parter.

Ligger problemet hos kvinden?

Du skal ikke gå rundt og spekulerer over hvordan kan jeg blive gravid. Der kan være en række årsager til kvindelig barnløshed. Men man kan generelt sige at, lav fertilitet stiger i takt med alderen. Kvinder under 30 år har generelt en graviditetsrate på 75% over en etårig periode. For kvinder i alderen 31-35 år falder denne rate til 62%. For kvinder i alderen 35-40 år ligger raten på 33% og graviditetsraten falder drastisk derefter.

Så man kan sige at for at være mest succesfuld med graviditet, anbefaler vi at man prøver at undfange 3 dage før ægløsning og før kvinden når en alder på 40 år. Det er selvfølgelig ikke umuligt efter dette, det er blot betydeligt svære.

For at undersøge kvindens fertilitet anbefaler vi en fertilitetstest. Hvis du oplever et dårligt resultat anbefaler vi Fertility Blend for kvinder, som er et kostsupplement som øger den kvindelige frugtbarhed og ægløsning. Samtidigt med dette anbefaler vi vores ægløsningstest for at finde det mest optimale tidspunkt for befrugtning.

Ligger problemet hos manden?

Nu skal det ikke lyde som om at hele ansvaret ligger hos kvinden, selvom en ægløsningstest kan være meget behjælpelig. Manden kan selvfølgelig også være årsag til problemet med manglende graviditet. Hvis problemet ligger hos manden, er det højst sandsynligt hans lave sædkvalitet der forhindrer jer i at undfange. Lav sædkvalitet kan være forbundet med en usund livsstil og specielt overvægt og rygning, er store faktorer for lav sædkvalitet.

Lav sædkvalitet er ikke en konstant faktor, du kan aktivt gøre flere ting for at forbedre denne. Udover motion og en sund kost, kan du med fordel bruge vores Semenax som er et urtesupplement, som er formuleret til at hjælpe mænd med at øge deres sædmængde og spermmængde naturligt eller Fertility Blend for mænd, som er en 100% naturlig supplement til forbedring af mænds frugtbarhed.

Andre interessante artikler

Del med