FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Proto-Col Collagen Ansigtsmaske

Intensiv kollagen hudcreme

Oversigt

Collagen Facemask er den ideelle måde at behandle aldrende hud. Formuleret med tre typer af plantebaserede kollagener og derefter kombineret med en vifte af hudelskende ingredienser, inklusiv Aloe Vera, jojobaolie og E-vitamin, er denne eksklusive ansigtsmaske den perfekte måde at hjælpe med at udjævne huden og behandle uønskede tegn på aldring.

  • For behandling af aldring
  • Hjælper med at fugte og glatte huden
  • Tredobbelt styrke af plantekollagen
  • Med Aloe Vera, Jojobaolie og E-vitamin
  • Intensiv maske til to gange om ugen
  • Velegnet til alle hudtyper

Designet som en intensiv fugtgivende maske, der skal bruges to gange om ugen, er Collagen Facemask den ideelle måde at behandle din hud på. Når det er påført, skal du læne dig tilbage og slappe af i ti minutter og lade masken arbejde. Takket være Collagen Facemask opnår du endelig en smuk og ungdommelig glød, som du fortjener!

Betydningen af kollagen i huden

Kollagen er et vigtigt strukturel protein for huden, som i høj grad er ansvarlig for hudens sundhed og vedligeholdelse. Når kroppen er ung, er der en rig mængde af kollagen i huden, hvilket får det til at se sundt og glat ud. Men eftersom vi bliver ældre, falder mængden, hvilket resulterer i rynker, linjer og hængende hud. For at tackle dette, er det logisk at bruge en hudpleje, der hjælper med at støtte kollagenniveauer for at få huden til at se genopfrisket ud.

Kollagen teknologi

Da collagen er afgørende for hudens sundhed, vidste Proto-col, at de skulle bruge den bedste slags i deres ansigtsmaske. Der indeholder tre typer af eksklusive plantekollagener, som er specielt kombineret for styrke effekten. Når det kombineres med alle de andre fantastiske og hudelskende ingredienser, som indgår i denne eksklusive formulering, siger Collagen Facemask fra Proto-col at få din hud til at se bedre ud end nogensinde.

Ekstra hudelskende ingredienser

Aloe Vera
Aloe Vera

En populær plante, der findes i tropiske klimaer i hele verden. Aloe Vera er kendt for sine mange gavnlige egenskaber. Når det bruges på huden, er det forfriskende og beroligende og kan let absorberes. Det siges også at være opstrammende for huden og er ideel til at hjælpe med at støtte den naturlige elasticitet.

Jojobaolie
Jojobaolie

Denne fantastiske olie er fremstillet fra Simmondsia Chinensis planten, som findes i Arizona, Californien og Mexico. Det er en populær ingrediens inden for naturlige hudplejeprodukter, takket være dens fugtgivende og nærende egenskaber, der kan bidrage til at fremme sundhed og vedligeholdelse af huden. Det siges også at være rig på E-vitamin.

E-vitamin (Tocopheryl Acetate)
E-vitamin (Tocopheryl Acetate)

Denne velkendte vitamin siges at være god for huden og har nærende egenskaber. Det er også kendt for at bidrage til beskyttelse af celler fra oxidative stress, så det er ideelt til at hjælpe med at beskytte mod årsagerne til tidlig aldring. Dette omfatter miljømæssige faktorer, som forurening og UV-stråler og interne aktører, såsom stress og kost.

Gulerodsekstrakt
Gulerodsekstrakt

Mange ved det måske ikke, men gulerødder kan være godt for huden! Gulerodsekstrakt er rig på caroten, det orange pigment, der hjælper kroppen med at producere A-vitamin. Dette vitamin er beskyttende og revitaliserende og bidrager til opretholdelse af normal hud. Det er også ideel til brug på hyperpigmentering og misfarvning på huden.

C-vitamin (ascorbinsyre)
C-vitamin (ascorbinsyre)

Også kendt som ascorbinsyre. C-vitamin er kendt for sin sundhedsmæssige fordele. Det er kendt for sin hudstyrkende egenskaber, som specielt bliver boostet, når det bruges sammen med bitre og søde olier. Dette gør det perfekt til at udjævne huden for at få den til at se glat og genoplivet ud.

Komplet liste over ingredienser

Aqua/vand, Cyclomethicone, Paraffinum Liquidum/mineralsk olie, Cera Alba / bivoks, Ethylhexyl methoxycinnamat, Faex uddrag / gær Extract, Glycerin, Glyceryl stearat, Kaolin, Panthenol, PIND-100 stearat, propylenglycol, Pullulan, Simmondsia Chinensis frø olie / Simmondsia Chinensis (Jojoba) frøolie, Aloe Barbadensis blad ekstrakt / Aloe Vera blade ekstrakt, ascorbinsyre, hydrolyseres Corallina Officinalis ekstrakt, Daucus Carota Sativa ekstrakt, Daucus Carota Sativa (gulerod) rod ekstrakt, hydrolyseres Silke, Imidazolidinyl Urea, magnesiumsilikat aluminium / Magnesium aluminium silikat, Phenoxyethanol, tokoferyl-acetat, Citrus Aurantium Dulcis blomst olie / Citrus Sinensis (Sweet Orange) blomst olie, Limonen, Ethylparaben, Methylparaben, Propylparaben.

Brugsanvisning

Ved hjælp af en lys og cirkulær bevægelse bruges en lille mængde af masken på et renset og tørt ansigt. Sørg for at undgå det følsomme område omkring øjnene. Når det påføres i hele ansigtet, skal du læne dig tilbage og slappe af i 10-15 minutter, mens masken får lov til at arbejde. Fjern masken forsigtigt med lunkent vand og dup dem tørre med et rent håndklæde. For at få det meste ud af masken, skal du også bruge Proto-col Facial Serum og Pure Marine Collagen kapslerne. For de bedste resultater skal du bruge masken to gange om ugen.

Tip

Proto-col bruger kun den højeste kvalitet til deres ingredienser og fremstilling, så dette produkt er sikkert at bruge. Når du bruger et nyt hudplejeprodukt for første gang anbefaler vi, at du læser den fulde liste over ingredienser igennem ift. allergi, og udfører en test på et lille område af huden 24 time før første brug. Ikke vegetarisk. Brug ikke hvis du har ødelagt eller problematisk hud.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(19)
4 Stjerner
(9)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

87.50% baseret på 31 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Dyr men ellers en god ansigtsmaske.

P Pia
Bekræftet køb

mit ansigt føles stramt og glat, når jeg har brugt denne maske. ikke nødvendigt at besøge en professionel

M Matilde
Bekræftet køb

Super ansigtsmaske. Efterlader min hud så blød

J Jansen
Bekræftet køb

Das fühlt sich hochwertig an, aber ich hätte gerne eine größere Dose für den Preis

A Arabella
Bekræftet køb

Meine Haut fühlt sich straffer und sauber an, nachdem ich diese Maske benutzt habe. Keine Notwendigkeit Kosmetikerin zu besuchen

H Hilda
Bekræftet køb

Das fühlt sich hochwertig an und ist den Preis wert

T Teresa
Bekræftet køb

PRODOTTO NUOVO - NESSUNA OPINIONE

b betty M
Bekræftet køb

E' perfetta per me che non ho mail la costanza di usare la crema due volte al giorno!

A Alisir
Bekræftet køb

Mi è piaciuta perchè è facile da applicare, e dà  buoni risultati

M Maria Giovanna
Bekræftet køb

Un ottima crema che fa quello che promette

A Alessio di Roma

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide