emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Collagen

50ml Ansigtsmaske | Kollagen ansigtsmaske

proto-col

279 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Proto-col kollagen ansigtsmaske genopfrisker og reducerer hudens tydelige ældningstegn. proto-col kollagen ansigtsmaske kan bruges til alle hudtyper. Den unikke kombination af ingredienser indeholder naturlige proteiner og kollagen, hvilket har vist sig effektivt i en lang række af moderne skønhedsprodukter mod aldring.
 • Kan booste din produktion af kollagen
 • Kan reducere fine linjer og rynker
 • Få din hud til at blive strålende og silkeblød
 • Kan hjælpe til at gøre din hud fastere
 • Forbedrer hudens cirkulation med gavnende vitaminer og planteekstrakter
 • En bøtte indeholder op til 40 masker!
 • Få gratis fragt og spar 10% ved køb af 2 stk.
Proto-col kollagen kombinerer 3 planteekstrakter (Royal Jelly, Aloe Vera og Hydrolyzed Silkeprotein) i en videnskabeligt formuleret maske, som trænger dybt ind i hudens underliggende væv og skaber et næringsrigt boost af kollagen. Læs mere
Type: Maske
Størrelse: 50 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvilke egenskaber har proto-col’s kollagen ansigtsmaske?

proto-col kollagen ansigtsmaske reducerer dine rynker og fine linjer, samtidig med at den indeholder helende egenskaber, som giver næring til huden. Ved regelmæssigt brug af ansigtsmasken kan du forvente, at din hud vil komme til at se yngre ud. Mens du har masken på, vil du kunne mærke en opstammende effekt, som er resultatet af ingredienserne som virker simultant for at forbedre og forynge din hud.

Hvor ofte skal jeg bruge proto-col kollagen ansigtsmaske?

Du kan bruge ansigtsmasken så ofte eller sjældent, som du har lyst til. Det er dog anbefalet at den bruges to gange om ugen. Der er dog mange, som er meget tilfreds med de resultater de opnår ved at bruge ansigtsmasken én gang om ugen. Hvis du har brug for et kvarters pause efter en travl dag på arbejdet, kan du forkæle dig selv med en 15 minutters afslappende pause med proto-col Collagen Ansigtsmaske.

Hvordan bruger jeg proto-col kollagen ansigtsmaske ?

proto-col Collagen Ansigtsmaske er nem at påføre. Den skal sidde og virke i 15 minutter. Du kan selv vælge om vil påføre et tykt eller tyndt lag. Hvis du påfører et meget tyndt lag, kan du lade den blive på huden, og lade den virke, mens du sover. Sørg for at rense dit ansigt grundigt, før du påfører ansigtsmasken

Sådan bruger du Ansigsmasken:

 1. Start med at påføre cremen på dine kindben, og der hvor du har smilerynker.
 2. Påfør cremen i en opadgående retning med dine fingre eller den spatel, som følger med.
 3. Påfør en jævnt lag overalt på ansigtet.
 4. Vær forsigtig med at påføre omkring øjnene, da huden på dette område er meget tynd. Hvis du har mange rynker omkring øjnene, er det anbefalet, at du forsigtigt dubber cremen på i stedet for at gnide eller massere den ind i huden.
 5. Når du smører cremen på i ansigtet, skal du starte over brynene, og fortsætte i en opadgående retning mod hårkanten.
 6. Når du har påført masken jævnt i hele ansigtet, skal du lade den sidde og virke i 10-15 minutter.
 7. Brug varmt vand til at fjerne masken efterfølgende. Brug eventuelt en våd klud, og fjern masken forsigtigt uden at gnide for hårdt på huden.
 8. Hvis der skulle være en lille smule tilovers af ansigtsmasken efterm, at du har vasket ansigtet, kan du forsigtigt massere det ind i huden, da det vil blive absorberet på naturligvis.

Vil ansigtsmasken tørre ind?

Ansigtsmaken tørrer ikke ind, da det er en hydrerende maske, hvilket betyder at den forbliver våd. En hydrerende ansigtsmaske nærer og fugtgør, som gør at din huds udseende bliver strålende og forynget. Hvis der er en lille smule rest af masken på dit ansigt efter, at du har taget den af, kan du massere resterne ind i huden, som du ville have gjort med en fugtgivende creme. Resterne vil blive absorberet, og give yderligere næring din hud.

Hovedingredienser og egenskaber i proto-col Kollagen Ansigtsmaske

Alge Ekstrakt
Alger er en type af planter med mange positive egenskaber. Ekstraktet har blandt andet et højt indhold af mineraler som kan fungere med en anti-ageing effekt.
Aloe Vera
Fugter tør og irriteret hud for at skabe de bedste forudsætninger for virkningen af de resterende ingredienser. Nøgleingrediens i denne hydrerende maske.
Jojoba Olie
Denne olie anvendes til at hjælpe med at forebygge tørhed i huden, hvilket gør den essentiel til behandling af hudens aldringstegn.

Fuld ingrediensliste

Algeekstrakt, kollagen udledt fra planter, neroliolie, magnesium, kopper, zink, panthenol (vitamin B5), vitamin C, vitamin E, jojoba olie, koral tang, aloe vera.

Naturligt og sikkert

Proto-col Kollagen Ansigtsmaske indeholder udelukkende naturlige ingredienser og medfører ingen kendte bivirkning. Det anbefales dog at læse ingredienslisten igennem før brug for at forebygge allergiske reaktioner. Har du yderligere spørgsmål til produktet er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon, email eller livechat, hvor de står til din rådighed alle hverdage mellem 10-18.