Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Foligain Biotin Shampoo

473 ml Shampoo | Til tyndt hår

Oversigt

Synes du at dit hår virker tyndere eller oplever du at du taber mere hår? Så kan Foligain Biotin Shampoo være løsningen for dig! Denne shampoo er særligt designet til at hjælpe med at håndtere tyndt hår, da biotin er et essentielt næringsstof til at bidrage til hår, hud og negles helbred. Yderligere indeholder denne shampoo flere naturlige ingredienser og ekstrakter, der alle er særligt udvalgt på baggrund af deres egenskaber til at bidrage til at pleje hår og hovedbund. Genvind selvtillid i dag med denne shampoo!

  • Biotin shampoo til tyndt hår og hårtab
  • Ideelt til fint, tyndt og ødelagt hår
  • Med naturlige ingredienser
  • Letanvendelig shampoo
  • Ikke testet på dyr
  • Alle hårtyper
  • Uden parabener
  • GMO Free

Hårtab:

Selvom hårtab kan være en frustrerende og endda pinlig tilstand, er det naturligt for både mænd og kvinder at opleve hårtab. Der er dog både letanvendelige og effektive måder hvorpå du kan pleje dit hår og komme hårtab til livs på, og samtidigt undgå dyre og smertefulde operationer. Med Foligains hårplejeprodukter kan du finde sikre produkter med naturlige ingredienser, særligt designet til at hjælpe med at pleje håret fra rod til spids.

Biotin Shampoo:

Biotin bidrager til sundt hår, nelge og hud, hvilket gør det til et af markedets mest populære tilskud. Det kan fås i kapselform, men for at opnå stærkere og mere fyldigt hår kan en shampoo med biotin være det bedste valg. Ud over at rense hår kan disse shampoo bidrage med biotin og andre næringsstoffer til hårrødderne, og derigennem bidrage med et boost til hårets helbred og glans når det bruges over længere tid. Biotin kan således bidrage til at give tyndt hår mere fylde.

Essentielle ingredienser:

Lavendel:

Lavendel er kendt for at bidrage til at øge antallet af hårfollikler for at få tykkere hår.

Enebær:

Enebær hjælper mod fedtet og olieret hår, og kan hjælpe med at styrke håret. Ligeledes har de antiseptiske egenskaber, der kan bidrage til at håndtere tilstande i hovedbunden og astringerende egenskaber, der kan bidrage til hårfolliklerne for at forebygge hårtab.

Citrusolier:

Citrusolier er inkluderet i denne shampoo, da de er kendt for at hjælpe med at stimulere cirkulationen i hovedbunden der kan øge hårvækst. Derudover kan de bidrage til at reducere olieret og fedtet hår.

Morgenfrueolie:

Denne olie anvendes ofte, da den er kendt for at bidrage til at hydrere en tør hovedbund, fjerne skæl og pleje hovedbunden. Morgenfrueolie har regenerative egenskaber, der kan bidrage til væksten af hårfollikler, hvilket er afgørende for fyldigt hår. Yderligere kan antioxidanterne i morgenfrueolie hjælpe med at beskytte hår og hovedbund mod skadelige frie radikaler.

Aloe Vera:

Aloe Vera bidrager med at sikre at fugtigheden forbliver i håret. Den indeholder proteolytiske enzymer, der kan hjælpe med at stimulere hårfollikler og genopbyggelse af hårceller. Dette kan samlet bidrage til tykkere hår og til hårvækst. Samtidigt virker aloe vera beroligende og svampedræbende, og er derfor ideelt til at hjælpe mod skæl.

Aminosyrer:

Yderligere indeholder denne shampoo en række aminosyrer, der alle bidrager til at styrke og pleje håret, samt giver håret glød og bidrager til at det føles blødt.

Anvendelse:

Skyl håret grundigt igennem så det er helt vådt, og påfør en lille mængde i håret. Masser den ind i håret og hovedbunden i 1-2 minutter. Rens derefter grundigt igennem, og gentag hvis du ønsker. Denne shampoo kan bruges 3-4 gange om ugen.

Der er ingen kendte bivirkninger ved denne shampoo, vi anbefaler dog at du gennemlæser ingrediens listen for eventuelle allergener før du tager produktet i brug første gang. Såfremt du oplever irritation, kløe eller ubehag efter brug af produktet skal du med det samme stoppe brugen af denne shampoo og søge hjælp fra din læge.

Advarsel:

Kun til udvendigt brug. Undgå kontakt med øjne.

Opbevaring:

Dette produkt skal opbevares et tørt og køligt sted, uden for børns rækkevidde.

Fuld liste af ingredienser:

Aloe Barbadensis bladjuice, Vand, Glycerin, Natrium C14-16 olefinsulfonat, Cocamidopropylbetain, Decylglucosid, Sorbitol, Cocamidopropylhydroxysultain, Natriumlaurylglucosider Hydroxypropylsulfonat, Biotin, Laurylglucosid, Guarimonhydroxid, Guarimonhydroxid jasminum Officina oliel, Citrus Nobilis skalolie, Citrus reticulata bladolie, Citrus Aurantium Dulcis skalolie, Hydrolyzed Quinoa, Lavandula Hybrida olie, Citrus Aurantifolia skal olie, Bergamot frugtolie, Amyris bark olie, Hydrolyzed soja protein, Sodium PCA, E-Vitamin, Baobab-frøprotein, Natriumlactat, Arginin, Asparaginsyre, Calendula officinalis blomsterekstrakt, savpalme-frugtekstrakt, Havrekerneekstrakt, Glycin, Alanin, Serin, Histidin, Valin, Teonin, Isoleucin, Prolin, Histidin, Phenylalanin, Kaliumsorbat, Natrium Benzoat, Gluconolacton, naturlig duft.

Ofte købt sammen

Biotin Kapsler med B7-vitamin
Biotin Kapsler med B7-vitamin

12000 mcg 365 Tabletter | Naturligt kosttilskud til håret

239 kr.

+
SizeGain Plus
SizeGain Plus

30 Tabletter | Til penisstørrelse og præstation

349 kr.

1 Vare

239 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(53)
4 Stjerner
(22)
3 Stjerner
(5)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.86% baseret på 80 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Den her virker så godt! Jeg har brugt den i et par måneder, og jeg kan virkelig mærke forskel på mit hår

M Maria
Bekræftet køb

Mit hår var meget tyndt, men den her shampoo har virkelig hjulpet. Mit hår er meget bedre nu

K Kim
Bekræftet køb

Den kom hurtigt, den er hurtig og let at bruge, og mit hår føles så dejligt efter brug!

S Sonja
Bekræftet køb

Jeg har kun brugt den i et par uger, men jeg kan se forskel på mit hår og min hovedbund klør ikke lige så meget mere. Jeg er så glad for allerede at kunne mærke forskel, og glæder mig til at se hvad mere der kommer til at ske!

K Karina
Bekræftet køb

Jeg blev anbefalet den af en veninde, fordi hun har haft en kanon oplevelse med denne, og jeg giver hende helt ret. Den er fantastisk! Mit hår gløder og det føles tykkere allerede

M Majse
Bekræftet køb

Virker som den skal. Kan anbefales. Jeg har gode resultater

K Kristian
Bekræftet køb

Jeg er vild med alle de naturlige ingredienser, der er i shampooen. Det virker så skønt!

C Charlotte
Bekræftet køb

Jeg har lige fået den - det gik så hurtigt! Glæder mig til at prøve den, den ser super god ud

K Katja
Bekræftet køb

Min kone og jeg bruger den begge to. Vi er begge meget tilfredse og synes at vi oplever gode resultater.

K Kurt
Bekræftet køb

Mine veninder sagde den anden dag, at mit hår ser fantastisk ud! Så nu ved jeg, at det her var lige hvad mit hår havde brug for. Det har en dejlig glans, er blødt og føles dejligt tykt.

B Bertha

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide