Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Eco Masters Retinol Serum

30 ml Serum | Foryngende anti-aging hudpleje

Oversigt

Genopliv din teint med Eco Masters Retinol Serum! Den indeholder en hydrerende blanding af naturlige ingredienser som fx Retinol, Hyaluronsyre og Jojobaolie. Denne skønheds serum har til opgave at bekæmpe tegnene på aldring såsom fine linjer, rynker og ar, og den vinder hver gang! Den hjælper også med at udjævne din hudtone og forynger dit udseende, så du ser genopfrisket og ungdommelig ud og får en glødende hud!

 • Naturlig anti-aging hudpleje
 • Mod rynker, fine linjer & hængende hud
 • Understøtter sund produktion af kollagen
 • Premium Retinol Vitamin A
 • Med Lakrids, Jojoba & Hyaluronsyre
 • Bliver hurtigt absorberet af huden
 • Vegansk
 • TIL ALLE HUDTYPER
 • Vegetarisk
 • IKKE TESTET PÅ DYR
 • Køb 1 99 kr.
 • Køb 2 178 kr. 198 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 237 kr. 297 kr. Du sparer 20%

Hvad er Eco Masters Retinol Serum?

Denne premium skønheds-serum er en alt-i-en hudpleje favorit, der er designet til at give dig en sund, ungdommelig og glødende teint. Den er udviklet med nogle af de bedst-kendte hudpleje ingredienser som fx Retinol, Hyaluronsyre, Lakrids og Jojoba Olie, og den virker ved at bekæmpe tegnene på aldring såsom fine linjer og rynker. Samtidig forbedrer den hudens tekstur og kan formindske områder med pigmentering. Den har en blød konsistens og bliver hurtigt absorberet af huden, og Eco Masters Retinol Serum er altså den ideelle tilføjelse til din daglige hudplejerutine!

Hvilke hudtyper er den god til?

 • Normal
 • Olieret
 • Kombineret
 • Tør
 • Sensitiv

Hemmeligheden bag Retinol Serum formlen

Udover premium Retinol Vitamin A, er denne serum fyldt med fantastiske essentielle hudpleje ingredienser, der alle er udvalgt til at hjælpe med at gøre din hud ungdommelig og sund. Det begynder med nøgleingrediensen Retinol. Retinol (eller Vitamin A1) er en alt-i-en hudpleje-mester, der understøtter produktionen af kollagen, så huden fortsat føles stærk, opstrammet og ungdommelig. Det kan også hjælpe på skønhedspletter og er fantastisk til at udjævne hudtonen og pigmentering.

Formlen er herefter beriget med andre gavnlige skønheds ingredienser. Disse inkluderer Aloe Vera og Jojoba Olie, der er udvalgt til at hydrere i dybden og fugte huden. Hyaluronsyre er udvalgt til at støtte hudens fugtbarriere, og Troldnød til at hjælpe med teksturen og eventuel rødme i ansigtet. Sammensat bliver disse ingredienser til en alt-i-en hudpleje-serum, der giver dig en ungdommelig, lys og ungdommelig teint!

Hvem er den til?

Eco Masters Retinol Serum er designet til dem, der vil have et anti-aging hudpleje produkt, der er baseret på naturen. Så hvis du gerne vil slippe af med kemikalierne og i stedet bruge testede, plantebaserede ingredienser, så er denne skønheds-serum det rette valg for dig! Retinol Serummet er ideelt, hvis du ønsker dig et produkt, der er nemt at bruge, og det er helt perfekt, hvis du har moden hud og gerne vil kunne skrue tiden et par år tilbage.

Brugsanvisning

Start med at vaske dit ansigt og tør det forsigtigt. Påfør et tyndt lag af serummet (normalt få dråber) i ansigtet og lad det tørre. Afhængig af dine personlige rutiner, kan du derefter påføre dine andre hudplejeprodukter eller makeup. Brug serummet som en del af din daglige hudplejerutine om morgenen og om aftenen inden sengetid.

Da denne Retinol Serum er lavet af de bedste naturlige ingredienser, er den sikker at bruge, og der er ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler at læse den komplette ingrediensliste inden første brug for at undgå personlige allergener. Vi anbefaler også at undgå direkte sollys lige efter brug.

Komplet Ingrediensliste

Vand, Hamamelis Virginiana Blad / Stilk Ekstrakt, Aloe Barbadensis Blad Ekstrakt, Camellia Chinesis Blad Ekstrakt, Lakridsekstrakt, Simmondsia Chinensis Seed Olie, Triticum Vulgare Germ Olie, Glycin Soja Olie, Pentylene Glycol, Retinol, Isopenyldiol, Hydroxyethylcellulose, Hyaluronsyre, Cellulose Gum, Acrylates/c-10-30 Alkyl, Acrylate Crosspolymer, Chitosan, Potassium Fosfat, Polysorbate - 20.

Eco Masters Retinol Serum 30 ml Serum | Foryngende anti-aging hudpleje

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.67% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Virker ok.

P Pia H
Bekræftet køb

Virker rigtigt godt

W Winnie O
Bekræftet køb

Sværger til denne! Den er go ...

F Fiona
Bekræftet køb

Hjalp med at blødgøre linjer og forbedre strukturen på min hud. Føles dejlig på huden, og jeg føler allerede forskellen. Jeg købte øjen serum mod mørke ringe, og det er lige så fantastisk. Kunde service var også meget hjælpsom med hurtige svar. Fantastisk firma med fremragende kundeservice. Meget glad : )!

P Priya
Bekræftet køb

Lidt dyr, men det er det værd. Hjalp mig på få dage

S Sandra
Bekræftet køb

Virkelig lækker serum fra eco masters... Elsker deres produkter

A Anna
Bekræftet køb

Har brugt den i cirka et halvt år nu og kan se en stor forskel

C Caroline
Bekræftet køb

Er begyndt at få kommentarer fra venner og kollegaer omkring min hud, så jeg tror den virker!

J Janni
Bekræftet køb

Føles simpelthen så god på huden fordi den trænger hurtigt ind og er silkeblød

N Natasha
Bekræftet køb

5 ud af 5 stjerner fra mig! Fremragende serum :)

J Jane
Bekræftet køb

Synes det er lækkert at have fundet en naturlig antiaging metode

K Kit

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide