Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Udsalg

Eco Masters Retinol Serum

30 ml Serum | Anti aging serum med Hyaluronsyre & Jojobaolie

Oversigt

 • Naturlig anti-aging serum med retinol
 • Effektiv mod rynker og fine linjer
 • Fugtgiver, revitaliserer og forstærker
 • 30 ml serum - nok til flere måneder
 • 100% tilfredshedsgaranti

Eco Masters Retinol serum er en effektiv anti-aging-serum med hyaluronsyre og jojobaolie til at bekæmpe ældningstegn på huden som fine linjer, rynker og skønhedspletter.

Er velegnet til daglig brug til at tage din skønhedsrutine til et helt nyt niveau. Smør lidt serum på huden for at nyde godt af retinol og hyaluronsyresens egenskaber, der bidrager til at revalitisere, fugte og forstærke din hud.

 • Vegansk
 • TIL ALLE HUDTYPER
 • Vegetarisk
 • IKKE TESTET PÅ DYR

Hvad er Eco Masters Retinol Serum?

Eco Masters Retinol serum er et alsidigt hudplejeprodukt designet til at give dig en sund, rynkefri, ungdommelig og glødende hud. Er udviklet med nogle af de bedste naturlige hudplejeingredienser såsom retinol, hyaluronsyre, og jojobaolie, og virker ved at bekæmpe aldringstegn som fine linjer og rynker. Serummet forbedrer ligeledes hudens tekstur, pigmentfejl og skønhedspletter samt har en blød konsistens, er hurtigabsorberende på huden, og er dermed ideel til daglig brug.

Serummet er udviklet til kvinder, der er på udkig efter et naturligt anti-aging-produkt uden kemikalier. Eco Masters Retinol Serum er nemt at bruge, indeholder kun plantebaserede ingredienser og er helt perfekt til modne kvinder, der drømmer om at få et mere ungdommeligt udseende.

Hvilke hudtyper er serummet god til?

 • Normal
 • Olieret
 • Kombineret
 • Tør
 • Sensitiv

Hemmeligheden bag Retinol-serummet

Serummet indeholder flere naturlige ingredienser, som alle er nøje udvalgt til at gøre din hud ungdommelig og sund. Retinol (eller A1-vitamin) understøtter kroppens naturlige produktion af kollagen, så huden fortsat føles stærk, opstrammet og ungdommelig. Vitaminet kan også hjælpe på skønhedspletter, udjævne hudtonen og pigmentering.

Serummet er også beriget med andre ingredienser til at sikre en sund og stærk hud. Herunder aloe vera og jojobaolie til at hydrere i dybden og fugte huden. Hyaluronsyre er valgt til at støtte hudens fugtbarriere og troldnød til at hjælpe med eventuel rødme i ansigtet. Alle ingredienser er sammensat i et unikt anti-aging serum til en ungdommelig, rynkefri og sund hud.

Brugsanvisning

Vask dit ansigt og tør det forsigtigt med et rent håndklæde. Smør et tyndt lag serum (normalt et par dråber) i ansigtet og lad det tørre. Herefter kan du påføre andre hudplejeprodukter eller makeup, hvis du ønsker dette. Brug serummet som en integreret del af din daglige hudpleje om morgenen og aftenen inden sengetid.

Retinol anti-aging serum er lavet af nøje udvalgte naturlige ingredienser og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler, at du læser ingredienslisten før brug for at tjekke for eventuelle allergier. Vi anbefaler også, at du undgår direkte sollys lige efter brug.

Ingrediensliste

Vand, troldnødekstrakt, aloe vera-ekstrakt, tebuskekstrat, Lakridsekstrakt, jojobaolie, hvidkimolie, soyabønneolie, pentylene glycol, Retinol, Isopenyldiol, Hydroxyethylcellulose, Hyaluronsyre, Cellulosegummi, Styrene/c-10-30 Alkyl, Acrylate Crosspolymer, Chitosan, kaliumfosfat, , Polysorbat - 20.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Udsalg Eco Masters Retinol Serum
Eco Masters Retinol Serum

30 ml Serum | Anti aging serum med Hyaluronsyre & Jojobaolie

151 kr. 189 kr.

+
Marine Collagen med Hyaluronsyre
Marine Collagen med Hyaluronsyre

90 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

219 kr.

1 Vare

151 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(83)
4 Stjerner
(31)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.88% baseret på 117 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Virker ok.

P Pia H
Bekræftet køb

Virker rigtigt godt

W Winnie O
Bekræftet køb

Sværger til denne! Den er go ...

F Fiona
Bekræftet køb

Hjalp med at blødgøre linjer og forbedre strukturen på min hud. Føles dejlig på huden, og jeg føler allerede forskellen. Jeg købte øjen serum mod mørke ringe, og det er lige så fantastisk. Kunde service var også meget hjælpsom med hurtige svar. Fantastisk firma med fremragende kundeservice. Meget glad : )!

P Priya
Bekræftet køb

Lidt dyr, men det er det værd. Hjalp mig på få dage

S Sandra
Bekræftet køb

Virkelig lækker serum fra eco masters... Elsker deres produkter

A Anna
Bekræftet køb

Har brugt den i cirka et halvt år nu og kan se en stor forskel

C Caroline
Bekræftet køb

Er begyndt at få kommentarer fra venner og kollegaer omkring min hud, så jeg tror den virker!

J Janni
Bekræftet køb

Føles simpelthen så god på huden fordi den trænger hurtigt ind og er silkeblød

N Natasha
Bekræftet køb

5 ud af 5 stjerner fra mig! Fremragende serum :)

J Jane

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide