Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Eco Masters C-Vitamin Serum

30 ml Serum | Anti aging serum med Hyaluronsyre

Oversigt

Løft din hudpleje-rutine til det næste level med Eco Masters Vitamin C Serum! Denne lysnende og opstrammende hudpleje serum er designet til at hjælpe med at oplyse og nære din hud for et genopfrisket udseende! Den er udviklet med nogle af de bedste skønheds ingredienser som fx Hyaluronsyre og fugtgivende Aloe Vera. Denne Vitamin C Serum kan hjælpe i kampen mod fine linjer og rynker samtidig med, at den synligt lysner huden og giver dig en eftertragtet ungdommelig glød!

 • Til glat, ungdommelig hud
 • Naturlig fugtgivende & lysnende formel
 • Beriget med Hyaluronsyre
 • Med beskyttende SPF 20
 • Understøtter den naturlige produktion af kollagen
 • Til alle hudtyper, også sensitiv
 • Vegansk
 • TIL ALLE HUDTYPER
 • Vegetarisk
 • IKKE TESTET PÅ DYR
 • Køb 1 $16.15
 • Køb 2 $29.08 $32.30 Du sparer 10%
 • Køb 3 $38.76 $48.45 Du sparer 20%

Hvad er Eco Masters Vitamin C Serum?

Eco Masters Vitamin C Serum er den perfekte metode til at genopfriske og give nyt liv til dit udseende! Den er lavet af kun de bedste naturlige ingredienser og indeholder ingen skadelige kemikalier. Målet er, at din hud bliver synligt lysnet og udglattet samtidig med, at den næres i dybden. Udover lysnende Vitamin C indeholder serummet nogle af de mest gavnlige hudpleje ingredienser som fx Hyaluronsyre, Aloe Vera og Passionsblomst. Den indeholder også SPF 20, der beskytter din hud mod skadelige UV-stråler, der kan føre til for tidlig aldring. Hvis du gerne vil opnå et opstrammet, hydreret og ungt udseende, skal du se nærmere på Eco Masters Vitamin C Serum!

Hvilke hudtyper er det godt for?

 • Normal
 • Olieret
 • Kombineret
 • Tør
 • Sensitiv

Hemmeligheden bag formlen

Vitamin C Serummet er beriget med hudpleje-favoritter, så dit udseende kan få det allerbedste! Det begynder allerede med hovedingrediensen, Vitamin C. Denne revitaliserende ingrediens er kendt for at understøtte produktionen af kollagen og får din hud til at føles ungdommelig og opstrammet. Herefter kommer Hyaluronsyre, som er en af de bedste ingredienser til at beskytte hudens fugtbarriere, så den kan se fyldig og sund ud. Til slut har vi tilføjet Aloe Vera som en forskønnende naturlig fugtgiver samt ingredienser som fx Passionsblomst og Arginin, der kan hjælpe med at transformere kedelig og farveløs hud.

Hvem er det til?

Hvis du leder efter en forfriskende og naturlige skønhedsserum, er Eco Masters Vitamin C Serum ideel til at bekæmpe aldringstegn, så du kan opnå fyldig og ungdommelig hud. Den virker også som en fantastisk base under din makeup, så den er perfekt, hvis du vil have noget plejende, der føles let på huden og samtidig får din makeup til at sidde, som den skal! Derudover er det også designet til dem, der gerne vil undgå at påføre skadelige kemikalier i deres ansigt og få mest muligt ud af naturens egne ingredienser.

Brugsanvisning

Begynd med at vaske dit ansigt og dup det tørt med et håndklæde. Påfør et tyndt lag serum på det ønskede område og lad det tørre. Du kan derefter påføre enten makeup eller dine andre yndlings hudplejeprodukter. Brug denne Vitamin C Serum hver morgen og aften som en del af din daglige hudplejerutine.

Denne serum er lavet af udelukkende naturlige ingredienser, og der er derfor ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler at læse den komplette ingrediensliste, så du kan tjekke for eventuelle personlige allergener. Denne naturlige serum er fri for parabener, sulfater og phthalater.

Komplet ingrediensliste

Vand, Glycerin, Betain, Ascorbinsyre (Vitamin C), Niacinamid (Vitamin B3), Panthenol (Vitamin B5), Hyaluronsyre, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Blad Juice, Camellia Sinensis (Tea Tree) Blad Ekstrakt, Bletilla Striata (Kinesisk Blendet Orkidé) Rod Ekstrakt, Xanthangummi.

Eco Masters C-Vitamin Serum 30 ml Serum | Anti aging serum med Hyaluronsyre

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

78.18% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

giver god fugt

B Betina
Bekræftet køb

Dufter dejligt og får huden til at føles og se glat ud. Med andre vit c-serum, som jeg tidligere har brugt, er de meget fedtede og klæbrige. Denne absorberes godt.

D Diana
Bekræftet køb

Ikke klæbrig og efterlader huden blød. Har ikke brugt den længe, men jeg håber på gode resultater.

S Sam
Bekræftet køb

God pris for hvad du får. Absorberer hurtigt, føles let.

J Jasmine
Bekræftet køb

Det gjorde ikke den store forskel for mine rynker

G Grete
Bekræftet køb

Føles virkelig lækker på huden...

E Elvira
Bekræftet køb

Giver virkelig fin og blød hud..

Y Yvonne
Bekræftet køb

Det hjælper meget på mine rynker i panden..

S Simone
Bekræftet køb

har givet mig en mere jævn og flot hudtone!

M Mathilde
Bekræftet køb

Jeg elsker det! Vitamin C er utrolig godt i hudplejeprodukter!

F Freja

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide