emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Anal Relaxing for Men (Daring)

30ml Serum | Muskelafslappende analspray

Intimate Earth

189 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Leder du efter et naturligt og mildt produkt til anal sex? Så er du kommet til det rette sted. Intimate Organics anal spray er en økologisk anal olie i spray form med bl.a. citrongræs og goji bær som afslapper musklerne omkring anus.
 • Afslapper musklerne i anus
 • Økologisk produkt
 • Forøger seksuel nydelse
 • Mild og behagelig
 • Fri for parabener

Vi værdsætter din diskretion og sender alle vores produkter i neutral emballage uden hverken produktnavn eller vores hjemmeside omtalt på pakken.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Intimate Organics anal spray?

Denne analspray er udviklet til at gøre anal indtrængen nemmere og smertefri ved at afslappe musklerne i og omkring anus. Den er økologisk og indeholder citrongræs som virker afslappende på musklerne. En afslappet indtrængen gør indtrængen mere behagelig for både dig og din partner, og kan derigennem øge jeres seksuelle ophidselse og nydelse under anal sex.

Hvordan bruger jeg Intimate Organics anal spray og hvor hurtigt virker den?

Analsprayen skal bruges under forspil. Spray 1-2 sprøjt direkte på endetarmsåbningen og lad det virke i ca. 10 minutter før indtrængen for at opnå optimal virkning.

Test sprayen på bagsiden af din hånd først, for at sikre at du ikke er allergisk overfor produktet. Hvis rødme eller kløe opstår skal du ikke benytte sprayen på anus.

Hvad indeholder Intimate Organics anal spray?

Ingredienser: Økologisk solsikkeolie, økologisk goji bær, frugt ekstrakt, økologisk citrongræs blade/stængel ekstrakt, økologisk aloe vera blad ekstrakt, kryddernellike knop, dimethicone, isopropylmyristat, parfume.

Intimate Organics anal spray indeholder ikke parabener, DEA, glycerin eller menthol, som betyder at det kan bruges af veganere. Bemærk også at produktet ikke er testet på dyr.

Er der nogle bivirkninger ved Intimate Organics anal spray?

Da Intimate Organics kun indeholder naturlige og økologiske ingredienser, er der ingen bivirkninger ved produktet. Husk dog altid at foretage en overfølsomhedstest på hånden inden brug, for at være sikker på at du ikke er allergisk overfor nogen af ingredienserne.

Hvordan bestiller jeg min Intimate Organics anal spray?

Det er nemt og anonymt at bestille din anal spray hos ShytoBuy. Vi afsender dit produkt i neutral emballage og nævner ikke hverken produktets navn eller vores hjemmeside på pakken. Bestil i dag og modtag din økologiske analspray med citrongræs allerede i morgen med UPS(gælder for bestillinger mandag-torsdag inden kl. 16).