emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Lady Prelox

60 Tabletter | Øger sexlyst hos kvinder

Prelox

379 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Lady Prelox® er en patentrettet formel, som et stigende antal kvinder anvender i søgen efter at få stillet deres seksuelle tilfredsstillelse og nydelse til maksimum. Formularen er udviklet til kvinder som leder efter et produkt, som kan hjælpe dem med at genvinde nedsat sexlyst, og gøre den seksuelle oplevelse så behagelige og rar som muligt.

 • Kvinder kan opleve en bevist merkant øget sexlyst
 • Udviklet til at øge både seksuel komfort og nydelse
 • 3 Kliniske forsøg med 255 kvinder, offentligtgjort i Panminerva Medica
 • Lady Prelox har 87% succesrate*
 • Kvinder har oplevet resultater inden for 4 uger
 • Til kvinder i alle aldre
 • Naturlig, patentrettet formula, som er veganervenlig
 • Anbefalet af blandt andet sexolog Emma Ziff

Hvis du leder efter løsninger på dine seksuelle bekymringer, kan Lady Prelox® meget vel være svaret du har ledt efter. Dette stimulerende tilskud anvender en unik formula, der kombinerer potente og gennemtestet ingredienser til at hjælpe med at stimulere din sexlyst. Hvis du bestiller før kl. 16.00 i dag, kan du begynde på det populære supplement allerede fra morgen. Du klikker blot på ”Tilføj til indkøbsvogn” for at bestille dit produkt.

*Baseret på observation offentliggjort af Panminerva Medica - Journal for den italienske Medical Association.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Lady prelox ®?

Produktet er specielt designet til kvinder, som oplever en længere periode med en seksuel nedgang. Lady Prelox ® forstår at kvinder ofte, på et eller andet tidspunkt i deres liv, vil blive mødt af en sexnedgang og en generel manglende lyst til sex. Det kan der være flere årsager til. Manglende sexlyst kan være forårsaget af en stressende og hektisk periode, som de fleste moderne kvinder kan nikke genkendelse til. Lady Prelox ® er produceret specielt til at vende denne seksuelle nedgang. Produktet er baseret på naturlige ingredienser og ekstrakter, som er nøje udvalgt for at genvinde din sexlyst. Anerkendt fra de store internationale markeder, men nu kan det endelig også købes i udvalgte butikker i Danmark, heriblandt ShytoBuy.dk.

Hvordan bruger jeg Lady Prelox ®?

Lady Prelox ® kombinerer fire kerne ingredienser: Pycnogenol, Hyben Ekstrakt og L’Citrulline. Den første ingrediens er fyrretræsbark ekstrakt, der har vist at kunne udvide og støtte blodkar og blodomløbet. Hyben ekstrakt er en antioxidant, der indeholder C-vitamin, som er kendt for at kunne øge energiniveauet og præstationsniveauet. De sidste to ingredienser er aminosyrer, som er helt afgørende for kroppens produktion af nitrogenoxid. Disse er behjælpelige med at fremme blodcirkulationen i kroppen, specielt i kønsorganerne.

Hvornår kan jeg se resultater?

Resultaterne og virkningen af Lady Prelox ® er, såvel som andre naturlige supplementtilskud, varierende fra kvinde til kvinde. Faktorer som alder, kost og aktivitetsniveau spiller alle en faktor for, hvordan og hvornår kroppen optager ekstrakterne. Vores kunder tilbagemelder en virkning inden for de første fire-otte uger. Kliniske undersøgelser har vist, at Lady Prelox ® har forbedret sexlysten i de fleste aldersgrupper.


Grafen viser indeks over kvindens seksuelle funktion over 8 uger (før overgangsalderen)

Grafen viser indeks over kvindens seksuelle funktion over 8 uger (i overgangsalderen)

Grafen viser indeks over kvindens seksuelle funktion over 8 uger (efter overgangsalderen)

Hvilke ingredienser er der i?

Ingredienserne i Lady Prelox ® arbejder sammen for at aktivere de enzymer, der er ansvarlige for at konvertere syrer til nitrogenoxid, ligeledes hjælper den med at optimere blodomløbet, så blodcirkulationen øges. Dette bevirker en øget aktivitets- og præstationsniveau. Nogle af de vigtige ingredienser er:

Pycnogenol – Ekstrakt fra bark fra fyrretræ, som er kendte for sin potente antioxidant egenskaber. Udvider og understøtter sunde blodkar, som sikre en bedre blodcirkulationen til hjernen og organer.

Rosvita – Disse runde røde frugter en anden central ingrediens i lady Prelox ®, der er kendt for at gavne den seksuelle lyst. Dens potente antioxidanter og C-vitamin hjælper med at øge aktivitetsniveau, og således mindske træthed, hvilket kan være en af årsagerne til manglende sexlyst.

L’citrullin – Dette er en naturlig aminosyre som har vist sig, at kunne være behjælpelig med at åbne vener og arterier for at forbedre blodgennemstrømmen til at opnå en bedre orgasmeoplevelse og reducere blodtrykket.

Se fanen ingredienser for fuld indholdsdeklaration

Er der nogle bivirkninger?

Da supplementet består af naturlige ingredienser, er der ingen beviste bivirkninger. Men vi anbefaler altid at læse ingredienslisten igennem, for at sikre at du ikke er allergisk for nogle af de anvendte ingredienser. Hvis du er gravid eller ammende, bør du konsultere med din læge først.

Hvordan anvender jeg Lady Prelox ®?

Dette tilskud er nemt og let at anvende. Du skal blot tage 2 Lady Prelox ® dagligt, en om morgen og endnu en om aftenen, i forbindelse med hovedmåltiderne og et glas vand.

Hvordan bestiller jeg?

Det er enkelt og diskret at bestille din Lady Prelox ®. Alle bestillinger placeret inden kl. 16 på en hverdag, afsendes samme dag. Vi sender i diskret og neutral indpakning, uden hverken produktet eller vores hjemmeside omtalt på pakken. Bestil i dag og glæd dig til at modtage dit produkt indenfor kort tid.