Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Jes Extender Original Standard Comfort

Penisforstørrer

Jes Extender

1,349 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Jes Extender penisforlænger er en revolutionerende metode til at forstørre penis - effektivt og skånsomt. Metoden anvender en avanceret og sikker teknologi, som smertefrit kan hjælpe til at øge penis i bredde og længde. Jes Extender er en anerkendt dansk producent, som siden sin indtræden på markedet i 1995, har hjulpet mænd fra hele verden med at øge penis længde og omkreds permanent.

 • Designet til at forstørre penis - længde og omkreds
 • Bestseller med mere end 250.000 enheder solgt
 • Kan korrigere en krum penis eller skævheder
 • Et sikkert og smertefrit alternativ til kirurgi
 • Jes Extender kan bæres direkte under tøjet
 • Ledende penisforlænger på markedet
 • Har hjulpet mænd fra hele verden med at blive tilfredse med deres penisstørrelse
 • CE Certificeret med 2 års garanti
 • Diskret og Hurtig Levering!

Jes Extender virker gennem strækning af penis i en periode på 6-12 måneder. Denne penisforlænger er en effektiv og sikker måde, at skabe permanent penisforstørrelse. Denne forlænger kan bæres diskret under dit tøj, så ingen anden end du ved, at du bruger den. Bestil allerede i dag og modtag i morgen (mandag-torsdag).

Se vores Jes Extender reservedele her.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Jes Extender?

Jes Extender er en af de bestsælgende penisforlængere på verdensplan. Med over 250.000 solgte eksemplarer har denne producent for alvor hjulpet mænd med at komme nærmere deres ønskede penis størrelse. Denne penisforlænger anvender strækkraft, som er klinisk testet for at kunne levere en naturlig og permanent forstørrelse af penis. Den kan også afhjælpe krum penis syndrom (Peyronies).

Forlængeren er af høj Dansk kvalitet og håndværk. Hvis du følger de anbefalede instruktioner og anvendelighed, er det absolut smertefrit og sikkert at bruge Jes Extender. Undersøgelser fortaget af producenten selv viser, at resultater med forlængeren kan hjælpe til at give en permanent større penis, både i omkreds såvel som i længden.

Den første forlænger fra Jes Extender kom på markedet i 1995, med det formål, at støtte patienter, som for nyligt havde gennemgået en penisforstørrende operation. Det blev hurtigt opdaget, at metoden og teknologien bag, ikke alene kunne støtte, men den kunne også forlænge penis yderligere. Det er nu blevet bekræftet af over 250.000 kunder.

Hvordan virker Jes Extender?

Penisforlængeren virker gennem intens strækteknologi, som over en længere periode kan forårsage en permanent forstørrelse af penis. Ved at udsætte en del af kroppen under et konstant stræk og routering, vil det over tid resulterer i en celledeling i det pågældende område af kroppen. En proces som kaldes cytokinese. Jes Extender anvender en jævn spændingspres på penis, hvilket bevirker at vævet og cellerne deler sig og skaber nyt væv. Denne cellevækst giver dig mulighed for gradvist at få en længere og tykkere penis.

Instruktioner er som følgende: Først placeres den specialdesignet plastikring omkring roden af penis, og en silikone ring fastgøres omkring skaftet af penis lige under hovedet. Mellem de to ringe er der to metalstænger, som strækker penis. Jes Extender bruger disse stænger til at tage fordel af kroppens evne til at strække sig i den tid, hvor man har den på. Det er ikke nødvendigt at bruge penisforlængeren i en lang uafbrudt periode for at opnå resultater. For eksempelvis vil brugen af Jes Extender i 2 timer hver dag i 12 måneder, give det samme resultat som brugen af penisforlængeren 12 timer hver dag i 2 måneder. Du kan også bruge strækkersættet om natten, men den kan falde af, mens du sover eller hvis du får en erektion. Det anbefales derfor, at du bruger 'Beskyttelses Polstringen', når den anvendes i sengen.

For mere information om brug af Jes Extender, se producentens hjemmeside med instruktionsvideoer, her.

Jes Extender Light Jes Extender Original Jes Extender Titanium Jes Extender Silver Jes Extender Gold Jes Extender Platinium
1.295,00 kr 1.349,00 kr 1.595,00 kr 1.799,00 kr 1.899,00 kr 8.799,00 kr
Jes Extender penisforlænger Jes Extender penisforlænger Jes Extender penisforlænger Jes Extender penisforlænger Jes Extender penisforlænger Jes Extender penisforlænger
Kassetype Pap Mahogni Aluminium Mahogni Mahogni Mørk Mahogni
Komfortstrop 1 stk 1 stk 1 stk 1 stk 1 stk 1 stk
Beskyttelsepude 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk. 2 stk. 2 stk.
Forlængelsesstave 5 cm 2 stk. 4 stk. 4 stk. 4 stk. 4 stk. 4 stk.
Forlængelsesstave 2,5 cm 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk.
Forlængelsesstave 1,25 cm 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk.
Instruktions DVD
Nøglesæt
Beskyttelses Gaze
Velcrostrop
Garanti 1 år 2 år 2 år 5 år Livstid Livstid

Hvor megen vækst vil jeg opleve?

Jes Extender er den mest veldokumenterede metode til forstørrelse af penis, og har virket for hundredetusindvis af mænd verden over. Hvor hurtigt såvel som hvor meget vækst du vil opleve med Jes Extender, afhænger dels af hvor meget og hvor ofte du anvender forlængeren. Jo flere timer om dagen du bærer forlængeren, des hurtigere vil resultaterne synes. Ligeledes afhænger resultaterne af Jes Extender også af, hvor meget vævet i din penis kan strække sig. Forstørrelse af penis afhænger derfor ikke udelukkende af hvor lang tid du bruger forlængeren, men også af din penis' væv til at strække sig.

For at opnå de allerbedste resultater, kan du kombinere din forlænger med penisforstørrende tilskud f.eks. penis piller eller en creme.

Er Jes Extender blevet testet?

Ja, forlængeren har været igennem flere uafhængige undersøgelser. Resultatet af disse test har vist en længerevarende forstørrelse af penis i løbet af testperioden for de mænd som prøvede den. Du kan læse om Tv-rapporter Tim Shaws forsøg med forlængeren her. Ligeledes kan du til højre se Jes Extenders observation- og kliniske rapporter.

Husk at ShytoBuy leverer i diskret indpakning, så andre ikke kan se hvad der er i pakken ved levering.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (97.78% baseret på 18 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.77% baseret på 982 )

 • * Vidste faktisk ikke at der fandtes produkter som det her før jeg hørte om ShytoBuy. Var inde på hjemmesiden og søge lidt, da jeg faldt over det her produkt som var noget i stil med det jeg søgte. Har lige modtaget det efter en super hurtig levering, så nu er jeg spændt på at komme i gang. Har dog hørt ret godt om det.
 • * Dejligt at produktet er så diskret at bære, da det er med til at gøre hele processen lettere at komme igennem. Man skal ofre en del tid og penge på det, men synes det er det værd på den lange bane.
 • * Vil helt sikkert anbefale det her produkt til andre og ligeledes også ShytoBuy, da jeg kun har haft succes med begge dele. Produktet gjorde som det skulle, og man vil ikke blive skuffet over resultatet.
 • * Produktet lever helt op til forventningerne, da effekten var som lovet og selve processen smertefrit. Har heller ikke mærket nogen bivirkninger, så jeg vil i høj grad anbefale det!
 • * Var noget skeptisk i starten over for dets virkning, men hvis man bare er tålmodig, så vil man uden tvivl se resultater i sidste ende. Jeg tror nu fuldt og fast på, at sådanne produkter rent faktisk gør en forskel!
 • * Efter at min læge anbefalede mig det har produkt, har jeg valgt at tage chancen. Har lige bestilt det i dag, så nu må jeg bare vente og se, hvor godt det egentlig virker.
 • * Egentlig et meget tilfredsstillende resultat efter at have brugt det her produkt i ca. et halvt år. Er vokset en smule både i længde og bredde, så den har gjort hvad den skulle.
 • * Super godt og effektivt produkt, der er nemt og diskret at have på i hverdagen. Virkningen træder allerede i kraft efter nogle måneder, så jeg er godt tilfreds med mit køb.
 • * Fantastisk produkt der virker effektivt og fuldkommen smertefrit. Levering og service var ligeledes suveræn.
 • * Jes Extender har vist sig at være en ret smart opfindelse. Min penis er vokset med en tilfredsstillende størrelse efter, at jeg har gennemført processen, så jeg kan ikke være andet end glad.
 • * jeg har forlænget mine 17 cm med 2.4 cm og 8mm i omkreds efter 170 timers brug, altså ca. 1 måned. jeg kan bruge den under arbejdstøjet, og når jeg sover, hvilket gør processen meget hurtigere! kan klart anbefale denne
 • * Pikken er blevet både længere og bredere. tak
 • * Den lever fuldstændig op til mine forventinger.
 • * godt.
 • * Leveringen var hurtig og fejlfri i en diskret indpakning. Selve produktet har været let at vænne sig til, så også der er jeg tilfreds. Effekten trådte som lovet i kraft efter nogle måneder.
 • * Jeg er ca. vokset 2 cm i stiv tilstand og 1,2 cm i slap, så jeg er godt tilfreds. Prisen er selvfølgelig en ret væsentlig faktor, men da virkningen jo er permanent, så har jeg godt villet ofre penge på det.
 • * Både længden og omkredsen er forstørret siden jeg begyndte på Jes Extender. Det har hjulpet en hel del, og så er det også lækkert med en større gøb mellem benene! Så ikke kun tak til Jes Extender men også ShytoBuy.
 • * Mit formål med at købe det her produkt, var at få rettet skævheden på min penis. Efter ca. 8 måneder, har det endelig gjort en stor forskel, så det kunne ikke være bedre! Nok ikke sidste gang, at jeg bestiller noget her fra ShytoBuy.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev