Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Lyskesvamp

Lysken svamp, også kendt som Tinea Cruris, er en hudlidelse i lysken området, der kan ramme alle. Denne lidelse kan være irriterende og smertefuld, da den kan forårsage en brændende og øm fornemmelse i området ved skridtet, inderlårene og anus. Dette kan gøre det ufordrende at deltage i sociale arrangementer og være komfortabel, og kræver derfor hurtig og effektiv behandling. Hos ShytoBuy finder du en række let anvendelige og effektive produkter, der er produceret med naturlige ingredienser og med formålet at lindre kløen med det samme, samt behandle hudlidelsen effektivt. Find dit favorit produkt og oplev selv, hvordan du let og hurtigt kan opleve lindring af kløen og hudlidelsen.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Der er ingen der ønsker at lide af en kløende, ubehagelig fornemmelse og i områder omkring vores intime steder kan det endda være pinligt og vanskeligt at tale om. Lyskesvamp er et udslæt der forekommer i lyskeområdet og selvom det oftest forekommer ved mænd, kan kvinde også få det, og det er en lige så ubehagelig oplevelse. For at hjælpe med symptomerne er der nu mange produkter tilgængelige fra creme, til spray og endda sæber. De giver en potentiel vej til at løse bekymringer der generer dig på en daglig basis.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.