emaerket
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt ved køb over 499,-

    Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Første billede for Lyskesvamp

Lyskesvamp

Filtre

Type
Pris
148 kr.380 kr.
Mærker
Stjerner
Kategori
Appelsinhud (7) Ar (8) Åreknuder (6) Candida (3) Dobbelthage (2) Fnat (8) Kløende hud (14) Lyskesvamp (5) Ringorm (6) Selvbruner (3) Strækmærker (5) Sved (1) Tatoveringer (1) Udslæt (7) Vandvorter (2) Vorter (6)
 
Jock Itch er den engelske betegnelse for Svamp i lysken (Tinea Cruris). Denne lidelse kan være en irriterende og smertefuld, der kan forårsage en brændende og øm fornemmelse i området ved skridtet, inderlårene og anus. Læs mere på denne side

Filtre

Der er ingen der ønsker at lide af en kløende, ubehagelig fornemmelse og i områder omkring vores intime steder kan det endda være pinligt og vanskeligt at tale om. Lyskesvamp er et udslæt der forekommer i lyskeområdet og selvom det oftest forekommer ved mænd, kan kvinde også få det, og det er en lige så ubehagelig oplevelse. For at hjælpe med symptomerne er der nu mange produkter tilgængelige fra creme, til spray og endda sæber. De giver en potentiel vej til at løse bekymringer der generer dig på en daglig basis.
*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.