Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Lyskesvamp

Jock Itch er den engelske betegnelse for Svamp i lysken (Tinea Cruris). Denne lidelse kan være en irriterende og smertefuld, der kan forårsage en brændende og øm fornemmelse i området ved skridtet, inderlårene og anus. Læs mere på denne side

Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Der er ingen der ønsker at lide af en kløende, ubehagelig fornemmelse og i områder omkring vores intime steder kan det endda være pinligt og vanskeligt at tale om. Lyskesvamp er et udslæt der forekommer i lyskeområdet og selvom det oftest forekommer ved mænd, kan kvinde også få det, og det er en lige så ubehagelig oplevelse. For at hjælpe med symptomerne er der nu mange produkter tilgængelige fra creme, til spray og endda sæber. De giver en potentiel vej til at løse bekymringer der generer dig på en daglig basis.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.