emaerket
FÅ ET GRATIS PRODUKT, NÅR DU BRUGER 500 KR ELLER MERE
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt ved køb over 499,-

    Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Første billede for Blodcirkulation

Blodcirkulation

Et dårligt blodomløb eller blodcirkulation kan føre forskellige sygdomme og ubehag med sig. Det betyder at der ikke transporteres optimal ilt ud til vitale dele og væv, hvilket bl.a. kan give ubehag og uro i benene, åreforkalkning og kolde ben, fødder, arme og hænder. Find din hjælp til dårligt blodomløb i fødder og ben, så du kan få forbedret din blodcirkulation.

Filtre

Dårlig blodcirkulation kan have utalligeuønskede effekter på vores kroppe, især på ben og fødder. Symptomer kan inkludere en følelsesløshed i arme eller ben, uforklarlige ændringer i kropstemperatur, mørke rande under øjnene, tørt hår og flossede negle, træthed og generel udmattelse. Dårlig blodcirkulation kan endda resultere i hudproblemer. Af disse, og mange andre grunde, ønsker mange at forbedre cirkulation. Nu kan man tage mange forskellige trin med både kosttilskud og topiske behandlinger, såvel som innovative apparater, der alle kan hjælpe med cirkulationsproblemer.
*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.