Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Blodcirkulation

Dårligt blodomløb eller blodcikulatin er ikke ualmindeligt at opleve med alderen. Et dårligt blodomløb kan dog føre til forskellige sygdomme og bidrage til ubehag. Dårlig blodcirkulation betyder at der ikke transporteres optimal ilt ud til vitale dele og væv i kroppen, hvilket bl.a. kan give ubehag og uro i benene, åreforkalkning og kolde ben, fødder, arme og hænder, derfor er det særligt vigtigt at være opmærksom på det og pleje det. Find din foretrukne behandling til håndtere dårligt blodomløb i fødder og ben, så du kan forbedre din blodcirkulation og nyde hver dag uden problemer og velvidende at du bidrager til at din krop får den ilt den har brug for, for at fungere bedst.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Dårlig blodcirkulation kan have utalligeuønskede effekter på vores kroppe, især på ben og fødder. Symptomer kan inkludere en følelsesløshed i arme eller ben, uforklarlige ændringer i kropstemperatur, mørke rande under øjnene, tørt hår og flossede negle, træthed og generel udmattelse. Dårlig blodcirkulation kan endda resultere i hudproblemer. Af disse, og mange andre grunde, ønsker mange at forbedre cirkulation. Nu kan man tage mange forskellige trin med både kosttilskud og topiske behandlinger, såvel som innovative apparater, der alle kan hjælpe med cirkulationsproblemer.
*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.