FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Ringorm

Ringorm er en kløende, generende og til tider smertefuld hudlidelse, som kan ramme alle og enhver. Udover at være til stort ubehag, er den enormt smitsom og kræver derfor behandling med det samme. Behandling af ringorm er ved hjælp af topiske, som effektivt håndtere både selve hudlidelsen og virker lindrende på kløen. Hos ShytoBuy finder du et bredt sortiment af cremer, salver og olier, som er designet til at hjælpe med at lindre og behandle ringdom på effektiv vis. De er let anvendelige og kan give dig lindring med det samme, så du hurtigt og på naturligt vis kan slippe af med problemet.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Ringorm er en almindelig svampeinfektion på huden og kan forekomme flere steder på kroppen, herunder ansigt, hænder, hårgrænsen, hovedbund og nakke. Ringorm udslættet er ofte karakteriseret ved en rød ring af skællet, ru eller tør hud. Det findes hos børn, herunder babyer og småbørn, og hos voksne, der alle vil foretrække en blid, naturlig tilgang. Du kan nu finde et stort antal af cremer, olier, sæber og andre anvendelser.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.