Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Udslæt

Slås du med udslæt eller lignende hudproblemer? Udslæt kan være frustrerende – det klør, det gør ondt, det er svært af slippe af med og alle kan se det! Men du er ikke den eneste. Hudproblemer er almindelige og rammer mange, og netop derfor er der et utal af produkter, med hver deres egenskaber, der er designet til at hjælpe med at håndtere alle typer udslæt. Udforsk vores udvalg af produkter, der alle er målrettet at hjælpe med at pleje, lindre og slippe af med udslæt, så du kan føle dig godt tilpas og have en lækker, blød og glat hud.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Du kan få kløende udslæt og eksem over hele kroppen, også omkring munden, inderlårene, hovedbunden, benene, halsen og mange andre steder. Selvom vi måske aldrig kommer til at forstå de individuelle tilfælde, er der ingen tvivl om at det ofte er kløende og irriteret, og at du vil få eksem i pletter, som enhver ville ønske at reducere. Der er heldigvis udviklet mange forskellige former for produkter du kan bruge i hjemmet, såsom spray, cremer, olier, sæber eller en helt femte form for topiske behandlinger mod eksem.
*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.