Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Underliv

Gå på opdagelse i ShytoBuys store udvalg af produkter og kosttilskud til at få et underliv i balance. Du kan blandt andet købe en menstruationskop, som er et mere bæredygtigt og prisvenligt alternativ til almindelige hygiejneprodukter, og du finder også vores udvalg af vaginalopstramningsprodukter, hvis du gerne vil have hjælp til at få en strammere skede. Derudover kan du også købe kosttilskud specifikt målrettet din graviditet, herunder folinsyre (B9-vitamin), som bidrager til normal vævsdannelse hos gravide samt mange andre kosttilskud og produkter specifikt til den nedre del af maven eller kønsorganerne hos kvinder.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Mange kvinder oplever at de mister stramheden i deres skede, som tiden går. Alder kan spille en rolle i dette, men det samme gælder fødsler, som virkelig kan skade bækkenet og de muskler der er i underlivet. Dette kan lede til nedsat nydelse for begge seksuelle partnere. Som et resultat af dette, prøver mange kvinder at få en strammere skede. Der findes mange produkter til dette, såsom gels, cremer, serummer og nytænkende apparater som hele tiden udvikles og lanceres på markedet.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.