Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Rødme i ansigtet

Hvis du oplever rosascea, så kig med her! Rosacea kan være en stor frustration, netop fordi det er i ansigtet – men der er hjælp af hente! Hos ShytoBuy har vi et bredt sortiment af hudplejeprodukter, hvoraf en række er særligt målrettet at hjælpe med at behandle rosacea. Så kom rødmen og de røde knopper i ansigtet til livs med netop den type hudplejeprodukt du foretrækker, og oplev hvordan de kan hjælpe med at mindske dine symptomer og rødmen, og samtidigt hvordan dette kan være med til at give din selvtillid et boost!
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Tænker du tit på hvordan du kan slippe af med rødme i ansigtet? Mange lider af rødme og røde knopper i ansigtet, hvilket også kaldes rosacea, som kan resultere i røde knoper, rødt udslæt eller røde misfarvninger i ansigtet. Med så mange mennesker der har disse problemer, er det ingen overraskelse at serummer, cremer og rense produkter hele tiden udvikles og lanceres for at hjælpe dig med at mindske symptomerne på rosacea.
*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.