Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

MaxSize Creme

150 ml Creme | Erektionsforbedrende creme

Når du er på udkig efter et produkt til intim forstørrelse vil du ikke bare have et tilfældigt middel. Faktisk vil du hels have noget der er enkelt, naturligt og kraftfuldt. MaxSize forstørrelsescreme til mænd, udfylder alle disse kriterier og meget mere end det. Derfor det er blevet en af de største og bedst sælgende topiske forstørrelsescremer som tusindvis af mænd over hele verden, sætter deres lid til.

  • Designet til at hjælpe med at styrke det intime område
  • Benytter Vazogen Transdermal Technology™
  • Silkeglat gele-lignende konsistens
  • Med Butea Superba og Aloe Vera
  • Absorberes let uden at efterlade afslørende rester
  • Pebermynteolie for en forfriskende duft
  • Kan nydes af begge parter under intimt samvær
  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Silikonefri
359
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Størrelsens betydning

Den britiske sex undersøgelse fra 2014 afslørede at 25% af mændene var utilfredse med deres lem. For mænd kan det være pinligt at tale om deres mest intime dele og mange mener at det man ser i magasiner, tv eller på internettet, påvirker den opfattelse mænd har af deres egen størrelse. Derfor er det almindeligt at mænd tyr til apparater, topiske cremer eller naturlige tilskud for at hjælpe med at overvinde deres bekymringer og forbedre deres selvtillid og ydeevne.

Hvorfor vælge transdermal overførsel?

Transdermal overførsel er en metode hvor aktive ingredienser fordeles over huden. Dette gøres så ingredienserne kan trænge dybt ind i huden, for hurtigt at overføre ingrediensernes fordelagtige egenskaber på en mere direkte måde. Denne metode findes i mange topiske cremer, olier og geler, hvilket gør det til et ideelt valg for dem, der ikke kan lide at sluge kapsler og foretrækker et hurtigt og enkelt alternativ

MaxSize intim forstørrelsescreme

Efter omfattende undersøgelser skabte specialisterne hos MaxSize den ideelle topiske creme til mænd, der ønsker diskret forstørrelse. Ved hjælp af velkendte og velrenommerede botaniske ekstrakter som Butea Superba og hudvenlige planter såsom Aloe Vera som blev kombineret af MaxSize for at opnå den perfekte afbalancerede naturlige formel. Derefter indarbejdede de det, med deres eksklusive Vazogen Transdermal Technology™ for en nem og hurtig absorbering uden at efterlade fedtede rester, for at skabe et virkelig unikt og effektivt forstørrelsesprodukt til mænd, der kan være behageligt for begge parter.

Hemmeligheden bag formlen

Performance
Ydeevne

Vi har valgt en række naturlige ekstrakter i vores formel ud fra hvordan de kan hjælpe til at støtte de mandlige behov. Dette er bl.a. Butea Superba, et veldokumenteret botanisk ekstrakt hvor forskning har vist sammenhængen mellem dette og de mandlige præstationer. Klik her for mere information.

Lubrication
Smøring

Det er vigtigt at intime forstørrelsescremer fungerer som smøremiddel, derfor er Aloe Vera inkluderet i formlen, da det kan hjælpe med at smøre samtidig med at det beroliger og fugter huden. Takket være dens jævne gele-lignende konsistens kan Aloe Vera også nemt og hurtigt blive absorberet.

Freshness
Friskhed

For at få en frisk, opfriskende og behagelig duft benytter formlen en af de ældste naturlige urter. Pebermynteolie er kendt for sine kølende, styrkende og genoplivende egenskaber såvel som dens forfriskende aroma. Det kan også bidrage til at gøre huden fast og tone den, så det er en vigtig ingrediens i formlen.

Komplet liste af ingredienser Butea Superba botanisk ekstrakt tilført demineraliseret vand, propylenglycol, dimethicon, polysorbat-80, glycerin, carbomer, aloe vera gele, mentol, pebermynteolie, niacin, diazolidinyl urea / oidopropynyl butylcarbamat.

Brugsanvisning

Det er hurtigt og enkelt at bruge MaxSize-cremen og den kan anvendes før intimt samvær. Tag den ønskede mængde creme og massér direkte på området. Det er normalt at føle en varm fornemmelse efter dette; det betyder bare at den arbejder på at overføre ingredienserne gennem det transdermale overførselssystem.

Sikkert at bruge

MaxSize består af naturlige ingredienser og indeholder ingen kunstige konserveringsmidler, så det har ingen kendte bivirkninger ved brug. Det anbefales at undgå kontakt med området omkring øjnene. Cremen er velegnet til alle hudtyper og personer over 18 år. Vi anbefaler at du læser hele ingredienslisten før brug.

Læs mere
MaxSize Creme 150 ml Creme | Erektionsforbedrende creme

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(9)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.71% baseret på 13 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Efter påførsel bliver penis hårdere, da der kommer mere blod ud i den.

. .......
Bekræftet køb

Der findes ikke noget nemmere end Maxsize hvis man gerne vil have en større pik

P Peter
Bekræftet køb

Den har hjulpet mig med at holde længere så den kan helt klart anbefales

a annonym
Bekræftet køb

Har prøvet denne og VigRX olien og de er begge super gode

A Anders And
Bekræftet køb

Er blevet noget større med maxsize.. har suppleret lidt med en penispumpe, og det virker super

T Torben
Bekræftet køb

Super produkt

R Rasmus
Bekræftet køb

Jeg er virkelig glad for denne creme! Den er let, og føles rar at have på - og min kæreste siger at den har gjort en forskel.

K Karl
Bekræftet køb

Jeg tror måske dette er det perfekte produkt! Jeg elsker hvor hurtigt den trænger ind i huden

A Adam
Bekræftet køb

Der føles lidt prikken, når du tager det på, men ikke på en dårlig måde, og det fungerer, så bruger med glæde

D Darren
Bekræftet køb

Virker godt og sviner ikke

K Ki
Bekræftet køb

Har helt sikkert gjort noget for størrelsen

M MJ
Bekræftet køb

Den hjælper til Max størrelse!!

P Patrick
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter