FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Vandvorter

Vandvorter er en smitsom virus i huden, der særligt kan kendes på symptomerne kløe og irritation i huden. Selvom det er en smitsom virus, er den dog er ganske ufarlig, men den kræver uanset hvad behandling for ikke at forårsage ubehag i dagligdagen og sprede sig yderligere. Her finder du de bedste naturlige behandlingsmuligheder af vandvorter til både børn og voksne. Vores produkter er lette og sikre at anvende, og kan endda i flere tilfælde bruges til at behandle og lindre andre hudproblemer. Prøv dem selv og oplev hvordan de kan bidrage til lindring og behandling af vandvorter, kløe og anden irritation.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Molluscum Contagiosum er en viral infektion som kan resultere i små hævede knopper, som normalt kaldes molluscum vorter. På trods af at de er godartede, bliver de set som ulækre og generelt uønskede, med mange som undersøger hvordan man kan fjerne dem. Der er nu moderne måder at afhjælpe disse vorter som også kaldes vandvorter, hvor man kan forebygge eller moderere deres udseende. Mange af disse vandvorte behandlinger kan bruges til både børn og voksne, og det store udvalg inkluderer både cremer og særlige dråber.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.