Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Vandvorter

Vandvorter kan medføre symptomer som kløe og irritation. Det er en smitsom virus, som dog er ganske ufarlig. Mange personer ønsker dog stadig en behandling. I denne kategori finder ud de bedste naturlige behandlingsmuligheder af vandvorter til både børn og voksne.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Molluscum Contagiosum er en viral infektion som kan resultere i små hævede knopper, som normalt kaldes molluscum vorter. På trods af at de er godartede, bliver de set som ulækre og generelt uønskede, med mange som undersøger hvordan man kan fjerne dem. Der er nu moderne måder at afhjælpe disse vorter som også kaldes vandvorter, hvor man kan forebygge eller moderere deres udseende. Mange af disse vandvorte behandlinger kan bruges til både børn og voksne, og det store udvalg inkluderer både cremer og særlige dråber.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.