Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*
10%

Skinception Intensiv Creme mod strækmærker

100 ml Creme | Beroligende & nærende creme mod strækmærker

Oversigt

Strækmærker er ofte en påmindelse om de lykkelige tider i vores liv - men det betyder ikke, at de røde linjer ikke giver os problemer! Med en forståelse for stor en længsel efter en perfekt og glat hud kan være, skabte Skinception et revolutionerende produkt. Den ultimative frugt af deres arbejdsindsats er klar til at glatte din hud - Intensive Stretch Mark Therapy venter på at indtage en plads i dit liv.

 • Perfekt til hud med strækmærker
 • Ideel efter en vægtændring
 • Har til formål at løse hudens elasticitet
 • Opstrammende og beroligende fornemmelse
 • Med grapefrugt og olie fra appelsinskal
 • Velegnet til alle hudtyper

Seks aktive faktorer er blandet ind i denne nærende formular i håb om at støtte dig i håndteringen af disse bekymringer. Du skal ikke længere leve dit liv med et ubehag og usikkerhed! Med blot to gennemtrængende og masserende bevægelser hver dag, kan du bruge Intensive Stretch Mark Therapy mod de områder, der bekymrer dig mest.

 • Glutenfri
 • Halal
 • Kosher
 • TIL ALLE HUDTYPER

Disse uønskede linjer

Strækmærker kommer som følge af en vægtændring og kan opstå af mange grunde - graviditet, vægtøgning eller vægttab eller kirurgi. Når huden strækker sig hurtigt, kan hudens dele blive revet over, og det efterlader grimme små lyserøde mærker. Selv om de kan skyldes de lykkeligste begivenheder i vores liv, kan de efterlade os med et ubehag og gøre os flov over vores kroppe. Selvom der findes invasive valgmuligheder, kan disse være både dyre og skræmmende. Ville det ikke være dejligt at finde en beroligende, nærende creme, som udjævner disse uønskede mærker?

Skinception Intensive Stretch Mark Therapy

Hvis der er en virksomhed, der arbejder med at hjælpe dig til at opnå følelsen af en lækker hud, så er det Skinception! Denne innovative creme er et nyt aspekt af deres strålende tilgang. Ved hjælp af syv utrolige botaniske ingredienser har de skabt en beroligende, nærende creme med en dejlig let duft af citrus. Du kan bruge det dagligt på områder af særlig interesse, og dermed opleve en større følelse af selvtillid i din krop.

Komplette ingredienser

Vand, Caprylic Capric triglycerider, isopropylalkohol palmitat, Pentylene Glycol, Ethoxydiglycol, Beta-Glucan, butylen Glycol, Nelumbo Nucifera bladekstrakt, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Rutin, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl tetrapeptid-7, Phaseolus Lunatus (Grøn bønne) ekstrakt, Siegesbeckia Orientalis ekstrakt, hydrolyseres Soybean Fiber, stearylalkohol alkohol, Magnesium aluminiumsilikat, Glyceryl stearat, natrium Stearoyl Lactylate, Panthenol, Allantoin, Citrus Grandis (grapefrugter) skræl Oil, Citrus Aurantium Dulcis (appelsin) skræl Oil, Cymbopogon Schoenanthus olie, Sodium lactat, Steareth-21, xanthangummi, DMDM Hydantoin.

Sådan bruger du Skinception

Denne creme er et behagelig og tilfredsstillende supplement til din daglige hudplejerutine. Brug en gang om morgenen og en gang om natten med en betydelig mængde af creme på det pågældende område og masser det ind i huden. Lad det absorbere i et par minutter. For maksimal nydelse anbefaler vi løbende brug over en længere periode, indtil du er tilfreds med din huds tilstand.

Tip

Selv om hvert enkelt produkt fra Skinception er lavet med en særlig opmærksomhed på kvalitet, er der et par ting at overveje, før du bruger produktet. Som med ethvert hudplejeprodukt, bør du tage dig tid til at tjekke den fulde liste af ingredienser, før du bruger det, i tilfælde af, at de indeholder noget, du er allergisk over for.

Ofte købt sammen

Skinception Intensiv Creme mod strækmærker
Skinception Intensiv Creme mod strækmærker

100 ml Creme | Beroligende & nærende creme mod strækmærker

341 kr. 379 kr.

+
StarWhite Blegecreme
StarWhite Blegecreme

50 ml Creme | Blegecreme til intime områder

199 kr.

1 Vare

341 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(80)
4 Stjerner
(35)
3 Stjerner
(4)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.00% baseret på 119 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

jeg har anvendt skinceptions creme mod strækmærker i 2 måneder nu. Jeg kan se en stor forskel.

J Julie
Bekræftet køb

jeg har døjet med strækmærker fra graviditet. Fik anbefalet skinception fra en veninde, som har haft stor resultater med det. jeg venter spændt på at se om jeg får samme gode resultater

A A.S
Bekræftet køb

Virker godt, mine strækmærker er markant reduceret. Jeg er meget tilfreds.

C Caroline
Bekræftet køb

meget tilfreds. Stor synlig forskel efter få måneder. jeg bruger cremen morgen og aften

B Britta
Bekræftet køb

Holder hvad den lover. ++++

L Larsen
Bekræftet køb

strækmærker på mave og lår er meget mindre.

J Johanna
Bekræftet køb

Fantastisk creme til strækmærker! Den har reduceret mine virkelig meget

A Alexandra
Bekræftet køb

Jeg er bare ked af, jeg ikke kendte til denne creme tidligere...

K Karina
Bekræftet køb

Cremen føles lækker på huden og trænger hurtigt ind. Jeg bruger den på mine strækmærker på mave og ben

H Hanne
Bekræftet køb

Har fået voldsomme strækmærker efter min fødsel. Det er jo normalt, men de ser ikke pæne ud, og cremen ser ud til at virke. Så er rigtig godt tilfreds!

L Line

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide