Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Skinception Intensive Stretch Mark Therapy

100 ml Creme | Beroligende og nærende creme mod strækmærker

Strækmærker er ofte en påmindelse om de lykkelige tider i vores liv - men det betyder ikke, at de røde linjer ikke giver os problemer! Med en forståelse for stor en længsel efter en perfekt og glat hud kan være, skabte Skinception et revolutionerende produkt. Den ultimative frugt af deres arbejdsindsats er klar til at glatte din hud - Intensive Stretch Mark Therapy venter på at indtage en plads i dit liv.

  • Perfekt til hud med strækmærker
  • Ideel efter en vægtændring
  • Har til formål at løse hudens elasticitet
  • Opstrammende og beroligende fornemmelse
  • Med grapefrugt og olie fra appelsinskræl
  • Velegnet til alle hudtyper

Seks aktive faktorer er blandet ind i denne nærende formular i håb om at støtte dig i håndteringen af disse bekymringer. Du skal ikke længere leve dit liv med et ubehag og usikkerhed! Med blot to gennemtrængende og masserende bevægelser hver dag, kan du bruge Intensive Stretch Mark Therapy mod de områder, der bekymrer dig mest.

  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher
379
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Disse uønskede linjer

Disse uønskede linjer

Strækmærker kommer som følge af en vægtændring og kan opstå af mange grunde - graviditet, vægtøgning eller vægttab eller kirurgi. Når huden strækker sig hurtigt, kan hudens dele blive revet over, og det efter grimme små lyserøde mærker. Selv om de kan skyldes de lykkeligste begivenheder i vores liv, kan de efterlade os med et ubehag og gøre os flov over vores kroppe. Selvom der findes invasive valgmuligheder, kan disse være både dyre og skræmmende. Ville det ikke være dejligt at finde en beroligende, nærende creme, som udjævner disse uønskede mærker?

Skinception Intensive Stretch Mark Therapy

Skinception Intensive Stretch Mark Therapy

Hvis der er en virksomhed, der arbejder med at hjælpe dig til at opnå følelsen af en lækker hud, så er det Skinception! Denne innovative creme er et nyt aspekt af deres strålende tilgang. Ved hjælp af syv utrolige botaniske ingredienser har de skabt en beroligende, nærende creme med en dejlig let duft af citrus. Du kan bruge det dagligt på områder af særlig interesse, og dermed opleve en større følelse af selvtillid i din krop.

Grapefrugt ekstrakt
Grapefrugt ekstrakt

Denne frugt er kendt for sin genopfriskende duft og smag - og det kan bringe alt det til din hud. Det vinder hurtigt i popularitet som en afgørende faktor for hudens fasthed. Dette bruges ofte til behandling cellulite, som skyldes dårlig mikrocirkulationen, ved hjælp af dens høje vitaminindhold for at tilbyde opstrammende og energigivende træk til huden.

Appelsinskal olieekstrakt
Appelsinskal olieekstrakt

Det indeholder store mængder af vitaminer, som især er rig på C-Vitamin. Det har en oplysende effekt på din hud. Det siges også at hjælpe med beskyttelse, og er ideel til hængende og stresset hud, der lider af manglende elasticitet.

Citrongræs olie
Citrongræs olie

Denne frisk duftende plante vokser i karakteristiske tykke strå - men dens ekstrakt har også utrolige værdier for vores hud! Den er primært brugt som en tonic og duft, og den har rensende og beskyttende træk. Det betragtes også som mere vigtig for dens toning og opstrammende egenskaber. Dette gør det perfekt til hud, der viser tegn på aldring og modning.

Rutin
Rutin

Dette stof er udvundet fra forskellige planter. Ligesom andre bioflavonoider har den beskyttende og oxidation-målrettede egenskaber. Det er også set som værende et vitalt blødgørende produkt, hvilket er essentielt for stresset og træt hud, og for at støtte i forsvaret mod synlige tegn på aldring.

Grønne bønner ekstrakt
Grønne bønner ekstrakt

Det er mere end blot en side tilføjelse til en middag eller mange andre måltider. denne ingrediens får mere og mere opmærksomhed blandt hudplejeentusiaster og eksperter. Phaseolus Lunatus (Grøn bønne) er en ekstrakt af de umodne grønne bønner. Det virker ved at støtte hudens elasticitet og reducere forekomsten af strækmærker.

Lotus ekstrakt
Lotus ekstrakt

Den indiske nationale blomst er et symbol rundt om i verden på fred, ro og skønhed. Ekstrakter af denne plante bruges i stigende grad i forskellige hudplejeprodukter, da dens rod indeholder det genopbyggende og beroligende A-Vitamin. Med dybt beroligende og fugtgivende egenskaber elsker den behandle aldrende og kedelig hud.

Allantoin
Allantoin

Dette botaniske naturlægemiddel er blevet brugt til vores hud i århundreder - i de seneste år er det begyndt at tjene et navn som en 'mirakelingrediens'. Det er også blevet kendt for at samtidig øge lagring af væske i cellerne og dens naturlige eksfoliering.

Komplette ingredienser

Vand, Caprylic Capric triglycerider, isopropylalkohol palmitat, Pentylene Glycol, Ethoxydiglycol, Beta-Glucan, butylen Glycol, Nelumbo Nucifera bladekstrakt, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Rutin, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl tetrapeptid-7, Phaseolus Lunatus (Grøn bønne) ekstrakt, Siegesbeckia Orientalis ekstrakt, hydrolyseres Soybean Fiber, stearylalkohol alkohol, Magnesium aluminiumsilikat, Glyceryl stearat, natrium Stearoyl Lactylate, Panthenol, Allantoin, Citrus Grandis (grapefrugter) skræl Oil, Citrus Aurantium Dulcis (appelsin) skræl Oil, Cymbopogon Schoenanthus olie, Sodium lactat, Steareth-21, xanthangummi, DMDM Hydantoin.

Sådan bruger du Skinception

Denne creme er et behagelig og tilfredsstillende supplement til din daglige hudplejerutine. Brug en gang om morgenen og en gang om natten med en betydelig mængde af creme på det pågældende område og masser det ind i huden. Lad det absorbere i et par minutter. For maksimal nydelse anbefaler vi løbende brug over en længere periode, indtil du er tilfreds med din huds tilstand.

Tip

Selv om hvert enkelt produkt fra Skinception er lavet med en særlig opmærksomhed på kvalitet, er der et par ting at overveje, før du bruger produktet. Som med ethvert hudplejeprodukt, bør du tage dig tid til at tjekke den fulde liste af ingredienser, før du bruger det, i tilfælde af, at de indeholder noget, du er allergisk over for.

Læs mere
Skinception Intensive Stretch Mark Therapy 100 ml Creme | Beroligende og nærende creme mod strækmærker

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 7 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

jeg har anvendt skinceptions creme mod strækmærker i 2 måneder nu. Jeg kan se en stor forskel.

J Julie
Bekræftet køb

jeg har døjet med strækmærker fra graviditet. Fik anbefalet skinception fra en veninde, som har haft stor resultater med det. jeg venter spændt på at se om jeg får samme gode resultater

A A.S
Bekræftet køb

Virker godt, mine strækmærker er markant reduceret. Jeg er meget tilfreds.

C Caroline
Bekræftet køb

meget tilfreds. Stor synlig forskel efter få måneder. jeg bruger cremen morgen og aften

B Britta
Bekræftet køb

Holder hvad den lover. ++++

L Larsen
Bekræftet køb

strækmærker på mave og lår er meget mindre.

J Johanna
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter