Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Fnat

Fnat er en almindlig og udbredt hudlidelse, som forårsager stort ubehag og hudkløe for den inficerede. Denne hudlidelse kan ramme unge og gamle, mænd såvel som kvinder, og er meget smitsom og hurtigtspredende. Det er vigtigt at behandle fnat hurtigt for at minimere yderligere bakteriespredning og smitte.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Selvom fnat ikke bliver anset for en meget seriøs lidelse, er det en yderst ubehagelig infektion som kræver en behandling. Fnat kan opstå over hele kroppens overflade, det vil sige hænder, ansigt, hovedbund og andre kropsdele. Det ses også hos spædbørn og børn generelt, såvel som voksne, hvoraf størstedelen nok ville foretrække en naturlig og nænsom behandling mod fnat. Du kan bruge både cremer, olier, sæber eller rensemider mod symptomerne, og lette den ubehagelige følelse.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.