Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Neglesvamp

Neglesvamp er en negleinfektion, som kan ramme mænd såvel som kvinder. Denne infektion i neglene er ikke alene smertefuld og grim, men den er også meget smitsom. Derfor er det vigtigt at behandle din neglesvamp hurtigt. Nedenfor finder du et udvalg af produkter, som skønsomt og effektivt behandler negleinfektion, svamp og misfarvninger intensivt. Vores udvalg er naturligt og egent til typer infektioner.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Neglesvamp genkendes ved en gul misfarvning som begynder i yderkanterne og spreder sig ind mod midten. Neglesvamp ses mest på tæerne, men kan også opstå i fingernegle. Det anbefales at behandle dette hurtigt,, før det bliver behageligt og kan føre til hævelse og smerte. Det kan endda ende med at kræve en operation for at fjerne neglen, hvis ikke infektionen plejes ordentligt. For en nænsom behandling mod neglesvamp, prøv en nøje udvalgt og naturlig behandling.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.