Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Varesil Creme 60ml Creme | Creme mod åreknuder

249 kr.

Varesil er det perfekte produkt til at behandle åreknuder hurtigt og effektivt. Salven kan anvendes af både mænd og kvinder. Takket være dens revolutionerende ingredienser, er det nu let at forebygge og behandle åreknuder, selv de mest smertefulde, hvilket mindsker skaden der forårsages.

 • Lindrer symptomerne fra åreknuder.
 • 100% naturlig, hurtig og effektiv
 • Lindrer smerte og inflammation
 • Forbedrer cellegenopbygningen af huden
 • Fornyer og vitaliserer
 • Forhindrer fremtidige åreknuder
 • Forstærker vævet og stopper blødning
 • Forbedrer livskvaliteten

Varesil creme behandler effektivt åreknuder samtidig med at man undgår skader på vævet. Ingredienserne i Varesil cremen absorberes hurtigt i huden for hurtigt at opnå en restaurerende og lægende effekt.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er åreknuder?

Dårlig blodcirkulation kan føre til åreknuder og kommer sandsynligvis med alderen. Venerne har mange åbnings- og lukkeventiler der styrer blodgennemstrømningen og en fejl i disse små ”døre” kan resultere i en samling af blod i venerne og kan så skabe åreknuder.

Åreknuder er en unormal forstørring af venerne, og selvom dette kan ske i alle dele af din krop så er benene de mest udsatte. Åreknuder er permanent udvidede vener, uregelmæssige og ser blålige ud under huden. Selv den mindste åreknude kan behandles med Varesil creme. Åreknuder er ikke kun et æstetisk problem, men kan blive et medicinsk problem når de når et avanceret stadie. For det meste har patienterne meget kløende og hævede ben, ændringer i huden og langvarige sår. I princippet påvirker det både mænd og kvinder, selvom de er mest ramt af sygdommen.

Hvad er Varesil Creme?

Varesil er en unik behandling til personer med åreknuder. Produktet har hjulpet mange mænd og kvinder med at forhindre åreknuder, lindre symptomer, mindske hævelse og tunge ben. De første synlige resultater ses kun et par uger efter du har startet behandlingen.

Varesil creme hjælper med at bekæmpe problemet med åreknuder ved at finde kilden til problemet uden at anvende kemikalier eller være sundhedsfarlig. Takket være ingredienserne i denne creme, hjælper Varesil med at forbedre blodcirkulationen i venerne.

Ingredienser i varesil creme

Æterisk appelsinolie: Appelsinolie har ikke kun en udmærket duft, men kan også have en positiv indvirkning. Denne æteriske olie fungerer både mod kramper og er celleforstrammende.

Sheasmør: Sheasmør heler hudproblemer. Med sin beroligende og fugtgivende effekt mindsker det ardannelse og gør huden pæn.

Lavendel hydrolat: Lavendel hydrolat har rensende og beroligende egenskaber, der lindrer sår.

Vindruekerneolie: Denne olie er rig på næringsstoffer, vitaminer og umættede fedtsyrer. Den er populær for dens antioxidante, regenererende og åreopbyggende effekt på huden.

Pomeransolie: Stimulerer blodcirkulationen og strammer huden. Denne olie er ideel til behandling af åreknuder.

Zink: Zink spiller en særskilt rolle ved lægning af sår og hjælper med at opnå hurtig lægning. Det tillader cellerne og vævet at regenerere sig til bedre sundhed.

Hvordan anvender man Varesil åreknudecreme

For at opnå det bedste resultat, anbefaler vi at du anvender Varesil creme og tabletter. Varesil cremen påføres huden 3 til 4 gange om dagen på de områder der er påvirkede af åreknuder.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev