Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Ny

Eco Masters Lysende Body Milk

250 ml Lotion | Hudcreme mod pigmentpletter

Oversigt

I vores dagligdag bliver vi udsat for adskillige former for forurening, sollys og uønskede partikler. Gennem tiden opdager mange af os, at vores hud har fået en række uønskværdige mærker, pigmenterede områder og misfarvninger, hvilket får os til at føle os mindre attraktive. For at være sikker på, at du nærende kan tage dig af dette hverdagsproblem, er Eco Masters Brightening Body Milk lavet af en vital urte-fusion.

 • Det ultimative indenfor lysnende hudpleje
 • Har til hensigt at håndtere et pigmenteret udseende
 • Med Mandelolie & Glycerin
 • Fugtgivende Sheasmør
 • Silkeblød, letvægts følelse
 • Luksuriøs duft
 • Vegansk
 • Vegetarisk
 • IKKE TESTET PÅ DYR
 • Køb 1 259 kr.
 • Køb 2 466 kr. 518 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 621 kr. 777 kr. Du sparer 20%
  • Gratis levering

Problemer med pigmentering

Glødende, strålende og fejlfri hud er meget vigtig for mange menneskers selvfølelse omkring et attraktivt udseende. På trods af dette vil et signifikant antal mennesker opleve en gradvis ophobning af mærker, der overordnet set får dem til at føle sig mindre attraktive. Det kan være alt lige fra fregner og strækmærker til ar, modermærker og pigmentforandringer. En konsekvens kan være, at disse mennesker får en stærk lyst til at fjerne fejlene, og mange tyr til produkter med kviksølv eller blegemiddel. Ville en naturlig, kraftfuld og blødgørende fugtighedscreme ikke være en bedre måde at komme problemet til livs på?

Eco Masters Brightening Body Milk

Med en forståelse for hvordan bekymringer for misfarvninger af huden kan dominere folks daglige følelse af selvtillid og selvværd, var Eco Masters fast besluttet på at finde den ultimative løsning. De har blandet et utroligt udvalg af faktorer i en silkeblød og cremet lotion fordi de nægtede at gå på kompromis med en effektiv eller luksuriøs oplevelse. Med lette præg af en dekadent duft, kan du nyde hvert øjeblik af din hudpleje rejse.

Lysne
Lysne

Vi har udvalgt en række ingredienser, der har til opgave at lysne og gøre din hud glødende! Mandelolie har et højt indhold af Vitamin A, B, D & E, og er længe blevet brugt til at lysne huden. Kokosolie og Vitamin E bruges til at blødgøre og berolige, mens kerne-olien fra Camellia Oleifera er godt for iltning.

Fugtighedsgivende
Fugtighedsgivende

Fugt og hydratation er nøglerne til strålende hud. Glycerin & Sheasmør er kendt for at være gavnlige mod pigmentforandringer og reducering af ar, fordi de kan berolige, blødgøre og fugte hudens yderste lag. Milk er også fugtgivende, og derfor er disse ingredienser inkluderet i denne milde formulering.

Revitaliserende
Revitaliserende

For at kunne opleve en genoplivelse af hudens sunde, strålende udseende, påfører vi den revitaliserende ingredienser. Papaya er verdensberømt for sine foryngende egenskaber. Organisk Havemorgenfrue-ekstrakt har et højt indhold af flavonoider, der også er revitaliserende.

Alle ingredienser

Vand, Glycering,
Aqua, Glycerin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Vitamin E, Aloe Barbadensis Blad Juice, Kokosolie, Mandelolie, Nicotinamide, Arbutin, Sheasmør, Mælk, Papayaekstrakt, Organisk Havemorgenfrue Ekstrakt, Camellia Oleifera Kerne Olie, Carbomer, Lanolin, Ethyl Hexyl Glycerin.

Anvendelse

Brightening Body Milk bliver helt sikkert en fornøjelig tilføjelse til din daglige hudplejerutine. Kan anvendes på alle hudtyper, påfør morgen og aften på hele kroppen, bortset fra ansigtet og halsen. Påfør i mindre mængder på mere følsomme områder såsom lår, ben og inderarme. Vi anbefaler at investere i et langvarigt forbrug.

Vejledning

I the Brightening Body Milk Lotion, sætter Eco Masters en stor stolthed i at tilbyde dig den ultimative kvalitets tilgang. Alligevel anbefaler vi på det kraftigste at checker alle ingredienser før anvendelse, som ved alle andre nye produkter, i tilfælde af du har allergier. Det anbefales også at du tester et mindre område på armen dagen før du anvender produktet den første gang.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.64% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Mine grimme pletter er ved at forsvinde helt. Det er bare godt

K Kjersti
Bekræftet køb

Med alderen er jeg begyndt at få grimme leverpletter. Jeg blev anbefalet dette produkt af en veninde, da det er billigere end andre produkter. Jeg må sige at det har virket og vil bestemt anbefale det til andre.

K Katharina
Bekræftet køb

har mindre pletter end før. glæder mig til at se om de forsvinder helt

T Tove
Bekræftet køb

Rigtig god og giver ingen gener

H Hana
Bekræftet køb

Den gør, hvad den siger og har en god konsistens for hele kroppen, og den irriterer ikke

K Kanika
Bekræftet køb

Min hud er meget mere jævn nu

K Kellinita
Bekræftet køb

Virkelig lækker og behagelig tekstur. Supeer god kvalitet!

M Mette
Bekræftet køb

Den bedste creme jeg nogensinde har prøvet. min hud har aldrig været flottere

S Stine
Bekræftet køb

Min hudfarve er blevet mere jævn, hvilket er super dejligt...

C Christie
Bekræftet køb

Super luksuriøs body milk der dufter helt fantastisk og føles silkeblød på huden...

T Tina

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide