Mandag - fredag | 10 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Emuaid® Salve mod kløe og udslæt

Af: Emuaid®

349.00 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Emuaid® Salve mod kløe, infektioner og eksem er en nærende creme, der hjælper og virker nærende mod mange hudinfektioner. Salven indeholder kun naturlige ingredienser, der kan helbrede huden på blid og effektiv vis. Cremen er testet for effektivitet og sikkerhed, og efterlader derfor ingen bivirkninger eller irritation. Bliv fri for udslet og kløe i dag med Emuaid®!

 • Emuaid® Salven kan lindre mange hudsygdomme
 • Virker effektivt mod børneeksem
 • Reducerer kløe, udslet, eksem og infektioner
 • Egnet for hele familien – ingen bivirkninger
 • Homøopatiske salver, indeholder naturlige ingredienser
 • Smuk hud på blot 24 timer
 • Bliv fri for hudlidelser i dag!

Emuaid® Salve mod kløe, er et banebrydende homøopatisk middel, hvis helbredende effekt er blevet klinisk testet og bekræftet af dermatologer. Allerede efter første dag du bruger Emuaid® Salve mod eksem, vil du kunne mærke effekten af disse naturlige ingredienser. Nyd alle fordelene ved Emuaid®, og få en smuk og velholdt hud igen!

Læs mere
Type: Salve
Størrelse: 59 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Emuaid® Salve mod kløe?

Denne salve er udviklet specielt til at kunne afhjælpe både børn og voksnes hudinfektioner og problemer. Allerede efter 24 timer vil du kunne se gode resultater af denne effektive salve mod eksem. Emuaid® er et anerkendt mærke verden over, som er kendt og berygtet for sine naturlige produkter med 100% naturlige ingredienser, hvorfor der ingen bivirkninger fremkommer ved denne salve.

Hvilke hudsygdomme kan Emuaid® lindre?

Med sine effektive planteingredienser og præparater kan denne salve kurerer talrige sygdomme, såsom: helvedesild, lichen schelrosus, dermatitis, cellulitis, sår, eksem, svampeinfektioner, psoriasis og kløende eller smertefulde hudproblemer. Denne salve mod eksem er ideel til dig, som har irriteret og kløende hud. Slip af med hudirritationer med denne effektive salve mod udslet og hudinfektioner!

Hvordan virker Emuaid® Salve?

Denne nærende creme arbejder med de naturlige ressourcer i kroppen, for at befri huden af smerte og inflammation på effektiv, sikker og naturlig vis. Den unikke sammensætning stimulerer blodgennemstrømningen, så beskadiget hud kan repareres hurtigere og mere effektivt. Desuden er bakterier og svampeinfektioner kontrolleret, således huden på hurtig vis kan reparere. De fleste kunder oplevede hurtig lindring af deres infektion efter blot få timer. Bliv fri for hudirritationer i dag med Emuaid® Salve mod eksem!

Let at bruge – hurtig behandling

Det bedste ved denne effektive salve er, at den er enormt hurtig at bruge. Rens blot det berørte område før påføring. Anvend et tyndt lag creme på de ramte områder. Gentag anvendelsen 3-4 gange om dagen, alt efter behov. Undgå direkte kontakt med øjnene. Er der ikke nogen bedring efter 7 dage, bør du kontakte og konsultere en læge. Da produktet er lavet af 100% naturlige ingredienser, bør du ikke opleve nogen bivirkninger.

Naturlige ingredienser

Denne salve mod kløe indeholder naturlige olier, fremstillet af fedt fra australske emu fugle, hvilket er blevet et meget populært tilsætningsstof i kosmetikindustrien. Stjerner som Cate Blanchett bruger emu-olie som en effektiv rynkecreme. Fordelen ved emuolie i forhold til hudpleje er, at de trænger hurtigt ind i bindevævet og aktivt stimulerer hudens barrierer, således hudsygdomme hutigt og effektivt kan behandles.

Denne Emuaid® Salve mod eksem består af følgende naturlige ingredienser: allantoin, Bacillus Ferment, ceramid 3, emu olie, Euphorbia cerifera (Candelilla) Wax, glycerylbehenat, hydrogeneret ricinusolie, lysin HCI, tea tree olie, olivenolie, phytosphingosine, sølvnitrat, squalan, tocopherylacetat, tribehenin og vegetabilsk olie.

Salven mod eksem og hudirritation indeholder ingen kemiske tilsætningsstoffer, og hver af de effektive ingredienser hjælper og bidrager til at helbrede dine hudirritationer og problemer. Bliv fri for hudinfektioner en gang for alle med Emuaid®!

Hvorfor bestille Emuaid® på ShytoBuy?

Hos ShytoBuy tilbyder vi en lang række Emuaid produkter med hurtig og diskret fragt. Ydermere sidder vores kundeserviceteam klar til at svare på dine spørgsmål hver dag fra kl. 10-18. Vi tilbyder i øvrigt køberbeskyttelse på op til 10.000 kr. igennem e-mærket og e-handelsfonden, så det er trygt og sikkert at handle hos os! Bliv fri for kløe og smerter i dag med Emuaid®!


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (85% baseret på 4 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * har haft slem eksem på mine arme siden jeg var helt lille.. denne salve har virkelig hjulpet mig meget - det hverken klør eller svier længere, og rødmen er så småt ved at forswvinde efter kun 3 ugers brug :) virkelig virkelig tilfreds!
 • * god creme, min svie er næsten forsvundet!
 • * er så uheldig at have klorallergi, men elsker at svømme! bruger denne salve hver gang jeg har været i vandet.. det er virkelig det bedste der er sket for mig. den fjerner al rødme og svie! eneste problem er at den er lidt dyr, så det blir lige pludselig dyrt at gå til svømning, desværre... men cremen er virkelig effektiv!
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev