Mandag - fredag | 10 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Sweat-Less™ mod store svedproblemer

Af: Native Remedies

279.00 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Native Remedies Sweat-Less er en naturlig formel udviklet til personer, som sveder meget. Et par dråbers indtagen reducerer din samlede produktion af sved og kropslugt. Den afhjælper således både dine svedproblemer, men behandler også årsagen bag svedproblemet, som blandt andet kan skyldes nervøsitet og angst, ved at give en støtte til dit nervesystem.

 • Kan anvendes af måde mænd og kvinder i alle aldre
 • Lindrer svedproblemer på tværs af hele kroppen
 • Bekæmper sved der er forårsaget af nervøsitet eller angst
 • De udvalgte ingredienser bevirker en afbalancering af kropsvæsken
 • En glutenfri formular som også er velegnet til vegetarer
 • Lavet i en FDA og GMP registreret farmaceutisk facilitet

Anvendelse af Sweat-Less vil reducere svedproblemer hos de folk, der sveder meget. Hvis du er flov over altid at være våd under armene, selvom du har anvendt en masse deodorant, kan dette produkt muligt være det, der giver dig din frihed tilbage. Det er i stand til at ligge en dæmper på de psykologiske årsager, som forårsager at du sveder meget, såsom nervøsitet, angst og spænding.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er årsagen bag typiske svedproblemer?

kroppen bruger sved som en nedkølingsmekanisme. Når den eksterne temperatur i huden stiger, for eksempel ved fysisk aktivitet, er det kroppens egen måde at køle sig selv ned på. Dette er en helt normal proces, som er nødvendig for at holde varmen i vores krop på et konstant niveau.

Personer som sveder meget oplever at kunne svede selv i situationer, hvor der ikke foretages nogen form for fysisk aktivitet eller lignende. Det kan være forårsaget af en følelsesmæssig udløsning, såsom nervøsitet eller spænding. Det er i disse situationer Sweat-Less kan være behjælpelig og således støtte kroppens nervesystem, så det atter kommer i balance.

Hvad er Sweat-Less?

Dette aktive produkt er designet specielt til de personer som sveder meget. Det produktet gør, er at behandle sved på overfladen af huden samt at behandle de følelsesmæssige årsager til de årsager, der er skyld i disse typiske svedproblemer.

Så snart Sweat-Less er indtaget, går ingredienserne direkte ind og arbejder på at støtte kroppens nervesystem og således behandle de mentale udløsere og får dem til at falde til ro. Ligeledes kan produktet også skabe balance i dine kropsvæsker, som ved en ubalance kan føre til en øget produktion af sved.

Hvordan fungere det?

Sweat-Less anvender udelukkende naturlige ingredienser i sin formel mod reducering af kropsvæske og svedproblemer. Den indeholder Natrum Muriaticum, som også er kendt under Nat Mur, som fungerer som en udrensning af huden og dens kirtler, men ligeledes beskæftiger sig med den væske huden udskiller, såsom sved.

En anden ingrediens er Lupulus, som kan hjælpe personer som sveder meget med at reducere den fedtet og fugtige hud. Ligeledes benytter Sweat-Less også Bævergejl, som er særlig rettet mod den sure og ubehagelige lugt fra sved. Sidste ingrediens er Argentum som reducerer væskeudslip i forbindelse med angst og spænding.

Hvordan anvendes Sweat-Less?

Der er to måder at tage Sweat-Less på, som begge er enkle og nemme. Du kan fortynde 0,50 ml i 60 ml vand og dernæst indtages langsomt.

Alternativt kan du tage 0,50 ml af væsken, hvilket svarer til omkring 10 dråber, direkte i munden. Uanset hvilken metode, som du foretrækker, skal det gøres tre gange om dagen. Du kan indtage det i forbindelse med morgenmad, frokost eller aftensmad. Du bør fortsætte behandlingen indtil symptomerne aftager.

Hvor længe holder en flaske Sweat-Less?

En flaske kan holde minimum 5 uger, afhængigt af anvendelse og forbrug.

Hvornår vil jeg se resultater?

Sweat-Less er et naturligt supplement, så derfor vil resultatets hastighed varierer fra person til person. Resultatet afhænger af hvorledes kroppen reagerer og hvordan den optager og behandler de naturlige ingredienser. De fleste mennesker som sveder meget, oplever en lindring af deres svedproblemer, indenfor de første 3-6 uger ved regelmæssigt brug, nogle oplever en lindring væsentlig hurtigere.

Er der nogen bivirkninger?

Sweat-Less er lavet af nøje udvalgte naturlige ingredienser, så derfor er der ingen bivirkninger forbundet med anvendelse. Vi anbefaler dog altid at du gennemlæser ingredienslisten ingen brug, for at sikre at du ikke fremkalder en allergisk reaktion for nogle af de anvendte ingredienser.

Hvilke ingredienser er der i?

Argentum nit 6c, bævergejl 30C, Lupulus 30C, Nat Mur 6X, Syphilinum 30C, USP renset vand, USP Grain Alkohol (20% efter volumen)


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (96% baseret på 5 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * I får 5 stjerner for god kundeservice. Jeg havde bestilt 2 flasker Sweat-less, som sendes i en forede konvolut, men det er ikke nok hvis der lander noget tungt på det. ihvertfald var den ene flaske gået i stykker. Jeg kontaktet kundeservice over chat. Hun var meget venlig hende jeg chatede med, de sendte en ny flaske til mig uden beregning, som blev hurtig leveret.
 • * Det virker :)
 • * Ligemeget hvilket produkt jeg har anvendt har min sved altid kommet tilbage. Men ikke med dette Sweat-less. Jeg har brugt det i en måned nu, jeg kunne bemærke en forskel allerede efter de første uger
 • * Jeg er meget tilfreds. jeg kan allerede mærke en forskel efter de første 3 uger
 • * jeg har lige modtaget produktet, men jeg har store forventninger
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev