emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

South Beach Lips and Nipples

Lysnende pomade
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Selvom folk ser dine læber hver dag, er du måske heldig nok til at der er nogen der for dine brystvorter at se og beundre regelmæssigt! Men har du mørke misfarvninger på dine læber eller brystvorter der får dig til at føle dg flov? Vær ikke bekymret, tusindvis af kvinder søger efter at bekæmpe dette problem hvert eneste år. Dette South Beach produkt tilbyder en alternativ løsning til de barske kemikalier der findes på markedet i dag. Den kommer ikke kun med en rullekugleapplikator, så den er let at anvende, men den indeholder Grøn Te- og Lakridsekstrakt, der begge er velkendte for at hjælpe mod fremkomsten af mørke misfarvinger, for at genoprette din selvtillid!

 • Testet af hudlæger
 • Indeholder Lakrids- og Hedemelbærrisekstrakt.
 • Let påførsel men en mini rullekugle
 • Specifikt lavet til brug på sarte områder
 • Ingen hydroquinon, kojinsyre eller kviksølv

Bliver din selvtillid væltet af misfarvninger på sarte områder? Hvis ja, så er dette produkt lavet for at hjælpe med at tilbyde dig en løsning der er ligetil. Det kan hjælpe med at give dine sarte områder en levende, jævn glød og indeholder naturlige ingredienser kendt for deres lysnende og naturligt blegende egenskaber!

Hvad er South Beach til Læber og Brystvorter?

South Beach til Læber og Brystvorter er et moderne svar på et ældgammelt problem. Misfarvninger på sarte områder, såsom læber og brystvorter, har fået kvinder overalt på jorden til at føle sig flove. Men heldigvis har nyligt udvalgte ingredienser og 21. århundredes teknologi gjort det muligt for South Beach at lave en blanding indeholdende en række ingredienser kendt for deres naturligt lysnende og blegende effekter. Glem barske produkter, hvem har lyst til at putte stærke kemikalier på så sarte områder? Tag en nænsom tilgang til en delikat problem og lad dette produkt hjælpe dig med at arbejde hen imod en fugtet og levende, jævn glød!

Hvordan virker det?

Det virker ved først at takle din primære bekymring; tegn på misfarvning. For at gøre det, anvendes Lakrids-, Hedemelbærris-og Rosmarinekstrakt, da alle disse er velkendte for deres blegende og lysnende kvaliteter. Det er diskret lysnende effekter der kunne hjælpe med at give huden en jævn glød, og forhåbentlig neutralisere fremkomsten af misfarvninger. Deres arbejde stopper dog ikke med lindringen af bekymringerne om misfarvninger, de selvsamme ingredienser er også stærkt populære da de naturligt exfolierer og forbedrer cirkulation, hvilket hjælper med at fremme ægte sund og ungdommeligt udseende hud. Plus, fordi at ingredienserne er blide, er de ideelle til brug på sarte områder som læber og brystvorter. Så tag det første skridt imod at overkomme din usikkerhed og invester i denne stigende populære løsning fra South Beach. Det er en ting at læse om det online, men når den modtager så positive anmeldelser, ved du at den må gøre noget rigtigt!

Hvordan bruger jeg det?

Du ville være overrasket over hvor mange mennesker der står skuffede tilbage med resultater fra deres blegende produkter, fordi de har anvendt produktet forkert. Så for at få de bedste resultater med din South Beach til Læber og Brystvorter, skal du følge disse lette instruktioner.

 • Påfør cremen genrøst til det ønskede område.
 • Vent med at anvende andre produkter til det er fuldstændig tørt.
 • For optimale resultater skal du bruge den 2-3 gange om dagen.
 • Er ikke beregnet til brug af gravide eller ammende kvinder.
 • Begræns overdreven udsættelse for solen.

Hovedingredienser

Det er en blanding af potente men sikre ingredienser, der har fået dette produkts popularitet til at stige verden over. Nogle af hovedingredienserne er som følger.

Hedemelbærrisekstrakt
Hedemelbærrisekstrakt Denne ingrediens er yderst velanset for sin lysnende og antioxidante egenskaber. Det hjælper også med at bekæmpe forurening, tegn på aldring og mørke pletter.
Lakridsekstrakt
Lakridsekstrakt Denne essentielle ingrediens er kendt for sine blegende egenskaber, der kan hjælpe med at give huden en sund, jævn glød.
Rosmarinekstrakt
Rosmarinekstrakt Denne ingrediens anses for at hjælpe med at forbedre cirkulation og bedre sund pigmentering.
Sheasmør
Sheasmør Er populær fordi den anses for at kunne give fugt, lindre og fugte huden.

Nedenfor er en komplet liste med ingredienserne i South Beach til Læber og Brystvorter.

Vand / Aqua / Eau, Helianthus Annuus Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucosid, Glycerin, Capryl / Capric Triglycerid, Phenoxyethanol, Manihot Utilissima Stivelse, Xanthan Gum, Pelargonium Graveolens Olie, Cetyl Alkohol, Kalium Sorbat, Pyrus Malus Frugt Uddrag, Saccharum Officinarum Extract, Camelia Sinensis Blad Extract, Primula Veris Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Arctostaphylos Uva Ursi Blad Extract, Malva Sylvestris Blad Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Citronsyre, Rosmarinus Officinalis Blad Extract, Veronica Officinalis Blad Extract, Niacin

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews4.5

86.67% baseret på 3 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Har virkelig altid haft det dårligt over mine lidt mørke brystvorter. Jeg kunne godt se, at de ikke så helt normale ud, så jeg prøvede tit at skjule dem når jeg eksempelvis var i svømmehal. South Beach nipples har virkelig hjulpet mig meget og jeg ville ønske, at jeg var begyndt at bruge den noget før :)

  C Christina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Gav mine læber naturligt mere kulør og glans

  M Marie small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Virkelig effektiv og i god kvalitet

  L Line small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*Resultater kan variere fra person til person