Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Devigest ADS Kapsler 400mg 90 Kapsler | Fordøjelsesfunktion, oppustethed og flatuens

Arthur Andrew Medical

299 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Devigest™ ADS fremmer kroppens fordøjelsessystem og lindrer de generende symptomer fra fødevareirritationer og fødevarefølsomheder. Disse slugevenlige kapsler skal blot tages i forbindelse med hovedmåltider og vil være en effektiv støtte til en afbalanceret fordøjelse og komplet mad assimilation.
 • Giver bedre fordøjelse af fedt, kulhydrater, gluten, lactose og proteiner
 • Devigest ADS bekæmper fordøjelsesproblemer og fødevarefølsomheder
 • I modsætning til de fleste andre kosttilskud, kan Devigest forhindre tarmluft, før den overhovedet begynder
 • Ingen kunstige ingredienser og ingen negative bivirkninger eller reaktioner
Devigestx™ ADS kan styrke din livskvalitet ved at give dig nødhjælp mod almindelige pinlige, ubehagelige og til tider smertefulde mavetilstande. Husk, bestilling hos ShytoBuy er diskret og praktisk, og hvis du bestiller inden kl. 16 på en hverdag, kan du modtage din ordre allerede i dagen efter med UPS. Læs mere
Type: Kapsel
Indhold: 90
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Devigest og hvordan kan det hjælpe mig?

Devigest er et naturligt kosttilskud, som tilbyder effektiv lindring fra almindelige fordøjelsesproblemer. Gas og oppustethed kan ikke kun være pinligt, men kan også føre til andre sundhedsproblemer. Devigest udnytter naturlige enzymer, specielt udvalgt for deres evne til at nedbryde de vigtigste typer af fødevarer. Devigest tilbyder dig næsten øjeblikkelige resultater til en brøkdel af prisen på andre behandlinger. Du behøver kun at tage Devigest før, under eller efter et måltid, hvilket betyder at det ikke kun bekæmper gas, men forhindrer fremkomsten af gas.

Hvornår kan jeg forevente resultaterne?

I modsætning til andre kosttilskud, der kræver regelmæssig, organiseret forbrug, kan ingredienserne i Devigest komme til at arbejde med det samme, så nogle brugere kan allerede nyde fordelene allerede efter den første dosis. Resultaterne vil naturligvis variere fra person til person, men regelmæssig indtagelse kan give langsigtede fordele på kroppens fordøjelsessystem.

Hvem er Devigest egnet til?

Devigest er velegnet til mænd og kvinder over 18 år, som lider af dårlig fordøjelse. Mange mennesker oplever fordøjelsesproblemer kun når de spiser bestemte fødevarer, og det er her Devigest skiller sig ud fra andre kosttilskud. Fordi de naturlige ingredienser arbejder så hurtigt, at du kun behøver at tage Devigest, når du har brug for det, gør det til det ideelle supplement for folk, der kun oplever gas og oppustethed, når de spiser bestemte retter.

Er der nogen bivirkninger?

Der er ingen registrerede bivirkninger eller reaktioner på Devigest. Dog bør du altid konsultere din læge, hvis du i øjeblikket tager nogen receptpligtig medicin eller er allergisk over for nogen af ​​ingredienserne i dette naturlige supplement.

Hvad er ingredienserne?

Devigest ™ består af: Bromelainn, protease, dipeptidylpeptidase, Alpha galactosidase, amylase, lipase, glucoamylase, lactase, cellulase, xylanase, Papain, kaliumbicarbonat og calcium, hemicellulase, B. subtilis.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (90% baseret på 2 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.69% baseret på 960 )

 • * Jeg har altid haft problemer med luft i maven og oppustet mave efter indtagelse af gluten. Efter jeg har købt disse, oplever jeg sjældent denne oppustethed
 • * Min mave er MEGET sensitiv. Devigest har hjulpet utrolig godt.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev