Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

TestRX Kapsler 120 Kapsler

439 kr.


Se mere

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

TestRX™ er et naturligt kostsupplement lavet med henblik på at øge din naturlige produktion af mandligt kønshormon og derved øge dit libido og virilitet. Det mandlige hormon er et vigtigt hormon, som gør, at du holder dig ungdommelig, frisk og stærk. Takket være naturlige afrodisiaka og energibringende ingredienser såsom Tongkat Ali, kan dette supplement øge din libido og virilitet, og samtidig bidrage til øget generel sundhed og velvære.

 • Øger produktionen af mandligt kønshormon i kroppen
 • Øger seksuel udholdenhed og libido
 • Øger den generelle mandlige sundhed
 • Øger den tilgængelige energi til dagens aktiviteter
 • Fremmer muskelvækst og muskel styrke
 • Lavet af 100% naturlige ingredienser

Når mænd oplever et fald i niveauet af deres kønshormon, sænker det samtidig libido niveauet, sexlysten og den generelle velvære. Et sundt niveau af kønshormonet er essentielt for at man kan holde sig fokuseret, frisk og energisk, og samtidig en sund produktion af kønshormonet vital for at kunne opbygge muskel og præstere i soveværelset. Øg din produktion i dag med TestRX™!

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er TestRX™?

Dette naturlige kostsupplement er en sikker vinder når det kommer til at øge din naturlige produktion af kønshormon, og derved forbedre kvaliteten af seksuelle præstationer, muskelmasse og din generelle sundhed.

TestRX™ kan hjælpe dig med at genvinde selvtilliden til dig selv, da det direkte går ind og øger din produktion af det mest vigtige mandlige hormon, som sørger for, at du kan forblive ung; det giver dig nemlig alt hvad du behøver, for at øge muskelmasse og beholde din seksuelle præstation. Ydermere øges din generelle fysiske styrke – ikke kun i en seksuel forstand.

De forbrugere, som har brugt TestRX™ over en længere periode, har kunne rapporterer imponerende resultater i form af bedre nattesøvn, øget energiniveau, øget styrke og produktion af muskelmasse, samt øget sexlyst og libido. Det mandlige kønshormon er utrolig vigtigt for kroppens generelle velvære, og fra vi fylder 20 år, begynder vores naturlige produktion at falde. Det er derfor vigtigt at passe på sin krop, og bibeholde sin produktion af hormonet.

Fordelene ved TestRX

De naturlige og potente ingredienser øger effektivt din naturlige produktion af mandligt kønshormon

Øget kønshormon øger din sexlyst, libido og generelle velvære

Oplev øget muskelmasse som resultat af højere intensitet og energiniveau under træning, og fremskynd herved udviklingen ved træning

Højere niveau af homonet øger udholdenhed og restitution, hvilket forbedrer din modstand mod træthed og giver et øget energiniveau og fokus

Ingredienser, som gør TestRX™ effektivt

Den vigtigste ingrediens i dette revolutionerende supplement, er en anerkendt ingrediens ved navn Tongkat Ali. Denne ingrediens har været benyttet i mange hundrede år i asiatiske lande som Malaysia og Kina, hvor de benytter Tongkat Ali til at fremstille naturlige elskovsmidler og energidrikke. Den dag i dag er ingrediensen stadig anerkendt verden over – men ikke kun for de seksuelle fordele, men ligeledes for dens indvirke på mænds generelle sundhed bruges den til idrætsudøvere, der gerne vil gøre en ekstraordinær indsats.

Andre nævneværdige ingredienser er blandt andet Vitamin D3, Tribulus terrestris, Brassica campetris, græsk hø ekstrakt, withania somnifera og champignon.

Dosering

Hver æske indeholder 120 kapsler, hvilket svarer til en måneds behandling. Tag 4 kapsler dagligt for de bedste resultater – 2 om morgenen og 2 om aftenen. Dette gælder både i forhold til seksuelle fordele, men ligeledes generel velvære og energiniveau.

Vi anbefaler at benytte TestRX™ i minimum 3 måneder, da kroppen skal vende sig til de naturlige ingredienser. Efter få uger bør du kunne mærke forskellen i kroppen – dit energiniveau bør være højere end normalt, og du bør allerede her opleve øget sexlyst og libido. Efter ca. 3 måneder vil din produktion af kønshormonet være øget til et niveau, hvor du vil få optimalt udbytte ud af de naturlige ingredienser.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (100% baseret på 4 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Det virker hurtige end man skulle tro... Jeg er positivt overrasket over det ... ????Tina
 • * Har ikke prøvet det endnu men er spændt på hvordan det virker håber på det er noget der rykker og giver god muskelmasse hurtigt når man træner. Mvh Jimmi J
 • * hurtig og fin fin service
 • * rigtigt godt produkt virker som det skal
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev