Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

TestRX med Mandligt Kønshormon

120 Kapsler | Naturligt tilskud til mænd

Oversigt

TestRX™ er et førsteklasses urte tilskud, der er skabt med mændenes behov i tankerne. Skabt med en præcis fusion af vitaminer, mineraler, aminosyrer og urter, er dette naturlige kosttilskud den ideelle måde at give mænd det ekstra boost de leder efter, om så det er i motionscentret, soveværelset eller blot i hverdagen.

  • Designet til sunde niveauer af mandligt kønshormon
  • Vitamin, mineral, aminosyre og en botanisk blanding
  • Zink til vedligeholdelsen af normale niveauer af mandligt kønshormon
  • Vitamin D3 til vedligeholdelsen af normal muskel og knoglefunktion
  • Vitamin B6 til reduktion af træthed og udmattethed
  • Forseglet blisterpakning til sikring af friskhed og kvalitet

Sunde niveauer af kønshormoner hos mænd betragtes som signifikante for mange typiske karaktertræk hos mænd, hvilket betyder at det er vigtigt for mange mænd at disse niveauer forbliver sunde og velbalanceret. Sunde niveauer af mandligt kønshormon kan spille en stor rolle i mænds liv, lige fra styrke i motionscentret til præstation i soveværelset.

  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Betydningen af sunde niveauer af mandligt kønshormon

Mandens primære hormon er kendt for at spille en vigtig rolle for mandens reproduktionsvæv såsom i prostata og testiklerne. Det menes også at have en rolle i mange “typiske mandlige” karaktertræk og karakteristika såsom styrke, muskler og knoglemasse, drive, lyst og sædproduktion. Som et resultat heraf føler mange mænd at et højt niveau af kønshormonet er gavnligt for kroppen inden for 2 nøgleområder; Træning til at opbygge muskler og styrke og deres præstation og tilfredstillelse i soveværelset.

Anbefalet brug

Tag 2 kapsler om morgenen og 2 kapsler om eftermiddagen med et glas vand, ideelt set med et måltid. Overskrid ikke 4 kapsler i døgnet. Hver æske med TestRX™ indeholder 120 kapsler så der er nok til 30 portioner eller cirka 1 måned.

Vitamin D3
Vitamin D3

Også kendt som cholecalciferol, Vitamin D3 er betragtet som en af de bedste former for vitamin D. Dette skyldes at det er en vigtigt vitamin til energi, kraft og styrke siden det bidrager til vedligeholdelsen af den normale muskelfunktion og normale knogler. Det bidrager også til en normal absorption af calcium og fosfor til stærke knogler og muskler.

Vitamin K2
Vitamin K2

Dette er et af de 4 fedtopløselige vitaminer sammen med vitamin A, D & E. Det findes almindeligvis i fødevarer såsom grønne grøntsager, natto (fermenteret soyabønner) og matcha te samt i animalske produkter. En af fordelene ved vitamin K2 for kroppen menes at være godt for mandens styrke og er blevet undersøgt i forbindelse med dets link til niveauer af mandligt kønshormon. Klik her for mere information.

Vitamin B6
Vitamin B6

Også kendt som pyridoxine, Vitamin B6 menes at være utrolig nyttig for fokus, præstation og motion sinden det bidrager til et normalt energistofskifte, reduktion af træthed og udmattelse og en normal psykologisk funktion. Der er lavet undersøgelser om underskud af vitamin B6 og niveauer af mandligt kønshormon. For mere herom, klik her.

Magnesium
Magnesium

Som et af de mest velkendte mineraler, kan magnesium være yderst gavnligt for styrke, præstation og aktivitet. Dette skyldes at magnesium ikke kun bidrager til en normal muskelfunktion, men også til et normalt energistofskifte, proteinsyntese og celledeling. Det er endda blevet undersøgt for dets forbindelse med kønshormonets bioaktivitet. Klik her for mere information.

image of Zinc
Zink

Ligesom magnesium, er zink også et populært mineral. Zink er kendt for at bidrage til vedligeholdelsen af normale niveauer af mandligt kønshormon i blodet. Disse niveauer er ofte associeret med den mandlige styrke og præstation er betragtet som en nøglefaktor for virilitet. Der er endda lavet undersøgelser om forholdet mellem zink og mandligt kønshormon. Find ud af mere her.

D-Asparagin syre
D-Asparagin syre

Findes i fødevarer såsom oliven olie, hvidløg og laks. D-Asparagin syre (DDA) er en aminosyre og en isomer af L-aspargin syre, en af de 23 aminosyrer der er kodet af DNA der virker ved proteinsyntese. Dette har gjort det populært til atletiske præstationer samt til kønshormoner til mænd. Der er også lavet undersøgelser om D-asparagin syre og disse niveauer. Lær mere her.

Bukkehorn
Bukkehorn

Kendt ved dets ayuveda navn, Methi. Bukkehorn stammer fra sydeuropa og den vestlige del af Asien og frøene derfra anvendes ofte til at tilføre smag til en række retter. Det er blevet brugt i århundreder grundet dets naturlige fordele for både mænd og kvinder og der er for nyligt lavet undersøgelser der har fremhævet forbindelsen mellem niveauer af mandligt kønshormon og bukkehorn. For mere herom, klik her.

Komplet liste over ingredienser

Aktive ingredienser: Vitamin D3 (som Cholecalciferol), Vitamin K2, Vitamin B6 (som Pyridoxine HCI), Magnesium (som Magnesium aspartat), Zink (som Monomethionine og Aspartat), D-Asparagin syre, Bukkehorn 50% - Saponiner (frø).

Andre ingredienser: Gelatine, Siliciumdioxyd, Magnesium Stearate.

Naturligt tilskud

TestRX™ er en naturlig blanding af vitaminer, mineraler, aminosyrer og urter, og indeholder ingen kunstige farve- og smagsstoffer eller konserveringsmidler. Det gør det sikkert at anvende uden kendte bivirkninger. Som altid, før man tager et nyt produkt, anbefaler vi altid at du læser ingredienserne igennem og tjekker for eventuelle allergier, og tale med din læge hvis du tager andre former for medicin. TestRX™ er et naturligt kosttilskud og er på ingen måde et steroid eller et lægemiddel. Produktet er ikke egnet for personer under 18 år.

TestRX med Mandligt Kønshormon 120 Kapsler | Naturligt tilskud til mænd

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(8)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.45% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Havde regnet med lidt bedre resultat, nu hvor jeg træner 5 gange om ugen. Men det har givet en smule.

H Happy
Bekræftet køb

rigtigt godt produkt virker som det skal

t torben B
Bekræftet køb

Har ikke prøvet det endnu men er spændt på hvordan det virker håber på det er noget der rykker og giver god muskelmasse hurtigt når man træner. Mvh Jimmi J

J Jimmi J
Bekræftet køb

Det virker hurtige end man skulle tro... Jeg er positivt overrasket over det ... 😉Tina

T Tina
Bekræftet køb

hurtig og fin fin service

N Niels
Bekræftet køb

Ingen ubehag/bivirkninger ved indtagelse. Overholder tider for levering

F Flemming
Bekræftet køb

Gode produkter, det en produkt har jeg taget i længere tid

S Stig L
Bekræftet køb

Super resultater på kortere tid end forventet. I gang med 3. måned nu. Og jeg bliver ved :=)

R RJ
Bekræftet køb

Jeg er positivt overrasket. Er på fjerde måned og præsterer langt bedre i fitnesscentret. Stor muskeløgning og bare mere overskud generelt, samt reagerer hjernen super hurtigt på cyklen. :)

R Run
Bekræftet køb

Kapslerne har givet mig gode resultater. jeg er stærkere og mit energiniveau er højere

K Kasper

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide