Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

TestRX med Kønshormon til Mænd

120 Kapsler | Naturligt tilskud til mænd

Oversigt

TestRX™ med kønshormoner til mænd er et kosttilskud med naturlige ingredienser som bukkehorn, zink, vitamin k2, B6-vitamin, magnesium og D-asparaginsyre til at hjælpe med at opretholde normale niveauer af det mandlige kønshormon. Kosttilskuddet er udviklet til at vedligeholde normal muskel- og knoglefunktion samt reducere rejsningsproblemer, træthed og udmattelse til at give dig et ekstra præstations-boost i hverdagen, uanset om det er i fitnesscentret eller soveværelset.

  • Til sunde niveauer af det mandlige kønshormon
  • Til træthed, udmattelse og energi
  • Naturlige ingredienser, herunder bukkehorn og D-asparaginsyre
  • Hjælp til rejsningsproblemer og sexlyst
  • Nok til 30 dages brug
  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher
449 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Vigtigheden af sunde niveauer af mandligt kønshormon

Det mandlige kønshormon spiller en vigtig rolle for reproduktionsvæv i prostata og testiklerne. Meget tyder også på, at det har en vigtig betydning for mange karaktertræk, som man ofte betragter som maskuline, såsom styrke, muskel- og knoglemasse, sexlyst og sædproduktion. Netop derfor føler mange mænd, at et højt kønshormonniveau i kroppen kan være gavnligt, når man skal opbygge muskler i fitnesscentret og forbedre sin præstation i soveværelset.

De vigtigste ingredienser

Vitamin D3
D3-vitamin

D3-vitamin er også kendt som cholecalciferol, og betragtes som en af de bedste D-vitaminer. Vitaminet er vigtigt i forhold til energi, kraft og styrke, siden det bidrager til at vedligeholde en normal muskel- og knoglefunktion. Det understøtter også en normal optagelse af calcium og fosfor i kroppen, som kan hjælpe med at give stærke knogler og muskler.

Vitamin K2
K2-vitamin

Sammen med A-, D- og E-vitamin er K2-vitamin et af de 4 fedtopløselige vitaminer, og findes almindeligvis i fødevarer som grønne grøntsager, natto (fermenteret soyabønner) og matcha-te samt i animalske produkter. En af de mange fordele ved K2-vitamin menes at være, at det kan optimere mænds styrke, og undersøgelser viser, at det potentielt kan bruges til at sikre et naturligt niveau af det mandlige kønshormon. Klik her for mere information.

Vitamin B6
B6-vitamin

B6-vitamin er også kendt som pyridoxine, og menes at være utroligt nyttigt til fokus, præstation og motion, siden vitaminet bidrager til et normalt energistofskifte, træthedsreduktion, udmattelse samt sikre en normal psykologisk funktion. Man har foretaget videnskabelige undersøgelser om sammenhængen mellem underskud af B6-vitamin og effekten på det mandlige kønshormon. Klik her for at læse nærmere.

Magnesium
Magnesium

Magnesium er et af de mest velkendte mineraler, og kan være gavnligt for kroppen til at sikre styrke, en forbedret præstation og aktivitet. Dette skyldes, at magnesium ikke kun bidrager til en normal muskelfunktion, men også til et normalt energistofskifte, proteinsyntese og celledeling. Man har ligeledes undersøgt, hvilken sammenhæng der er mellem magnesium og kønshormonets bioaktivitet. Klik her for mere information.

image of Zinc
Zink

Ligesom magnesium er zink også et populært mineral. Zink er kendt for at bidrage til vedligeholdelsen af normale niveauer af mandligt kønshormon i blodet. Disse niveauer forbindes ofte med den mandlige styrke og præstation, og anses som en nøglefaktor for virilitet. Der er ligeledes lavet undersøgelser om forholdet mellem zink og mandligt kønshormon. Find ud af mere her.

D-Asparagin syre
D-asparaginsyre

Findes i fødevarer såsom olivenolie, hvidløg og laks. D-asparaginsyre (DDA) er en aminosyre og en isomer af L-asparginsyre, en af de 23 aminosyrer kodet af DNA, der virker ved proteinsyntese. Dette har gjort det populært til atletiske præstationer samt til kønshormoner til mænd. Der er også lavet undersøgelser om D-asparaginsyre og disse niveauer. Lær mere her.

Bukkehorn
Bukkehorn

Er måske bedre kendt ved dets ayuveda-navn, Methi. Bukkehorn findes naturligt i Sydeuropa og det vestlige Asien, og plantens frø bruges ofte som krydderi i flere lokale madretter. Planten er blevet brugt i århundreder grundet de mange fordele for både mænd og kvinder, og man har for nyligt lavet undersøgelser, der fremhæver sammenhængen mellem bukkehorn og niveauer af mandligt kønshormon. Klik her for at læse mere.

Anbefalet brug

Tag 2 kapsler om morgenen og 2 kapsler om eftermiddagen med et glas vand, ideelt set med et måltid. Tag ikke mere 4 kapsler i døgnet. Hver æske med TestRX™ indeholder 120 kapsler, så der er nok til 30 portioner eller cirka 1 måneds brug.

Naturligt tilskud

TestRX™ er et naturligt kosttilskud udviklet af vitaminer, mineraler, aminosyrer og urter, og indeholder ingen kunstige farve- og smagsstoffer eller konserveringsmidler. Det gør det sikkert at anvende uden kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog som altid, før man tager et nyt kosttilskud, at du læser ingredienslisten for at undersøge eventulle allergier samt kontakte egen læge, hvis du tager andre former for medicin. TestRX™ er et naturligt kosttilskud og er på ingen måder et steroid eller et lægemiddel. Produktet er ikke egnet for personer under 18 år.

Komplet ingrediensliste

Aktive ingredienser

D3-vitamin (som Cholecalciferol), Vitamin K2, B6-vitamin(som Pyridoxine HCI), Magnesium (som Magnesium aspartat), Zink (som Monomethionine og Aspartat), D-asparaginsyre, Bukkehorn 50% - Saponiner (frø).

Andre ingredienser

Gelatine, Siliciumdioxyd, Magnesium Stearate.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(8)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.45% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Havde regnet med lidt bedre resultat, nu hvor jeg træner 5 gange om ugen. Men det har givet en smule.

H Happy
Bekræftet køb

rigtigt godt produkt virker som det skal

t torben B
Bekræftet køb

Har ikke prøvet det endnu men er spændt på hvordan det virker håber på det er noget der rykker og giver god muskelmasse hurtigt når man træner. Mvh Jimmi J

J Jimmi J
Bekræftet køb

Det virker hurtige end man skulle tro... Jeg er positivt overrasket over det ... 😉Tina

T Tina
Bekræftet køb

hurtig og fin fin service

N Niels
Bekræftet køb

Ingen ubehag/bivirkninger ved indtagelse. Overholder tider for levering

F Flemming
Bekræftet køb

Gode produkter, det en produkt har jeg taget i længere tid

S Stig L
Bekræftet køb

Super resultater på kortere tid end forventet. I gang med 3. måned nu. Og jeg bliver ved :=)

R RJ
Bekræftet køb

Jeg er positivt overrasket. Er på fjerde måned og præsterer langt bedre i fitnesscentret. Stor muskeløgning og bare mere overskud generelt, samt reagerer hjernen super hurtigt på cyklen. :)

R Run
Bekræftet køb

Kapslerne har givet mig gode resultater. jeg er stærkere og mit energiniveau er højere

K Kasper

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide