Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*
3FOR2

TestRX med Kønshormon til Mænd

120 Kapsler | Naturligt tilskud til mænd
449 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Point Icon Køb nu og få 4 Comfort Point ?

Største Fordele

  • Til rejsningsproblemer og præstation til træning
  • Kosttilskud til at vedligeholde mandlige kønshormoner
  • Giver et energi-boost - ideelt til træthed og udmattelse
  • Fås uden recept, fra prisvindende brand
  • 120 kapsler - nok til 1 måneds forbrug

TestRX™ er et naturligt kosttilskud til mænd specielt formuleret med ingredienser, der bidrager til at vedligeholde normale niveauer af det mandlige kønshormon.

Tilskuddet er lavet af eksperterne fra det prisvindende brand LeadingEdge, og er velegnet til rejsningsproblemer, reducere træthed og udmattelse samt give til at dig et ekstra gear i hverdagen, uanset om det er i fitnesscentret eller soveværelset.

  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher
  • For mænd

Hvorfor er et sundt niveau af mandligt kønshormon vigtigt?

Det mandlige kønshormon er vigtigt til alt fra kropsbehåring, dyb stemme, stærke muskler til evnen til at få rejsning og have en normal sexlyst.

En mangelfuld kønshormonproduktion kan derfor medføre rejsningsproblemer, træthed, manglende energi og sexlyst, led- og muskelsmerter, depressive følelser, irritation og koncentrationsbesvær.

Netop derfor er det vigtigt, at du vedligeholder dit naturlige niveau af det mandlige kønshormon, da det kan påvirke din evne til at få rejsning, præstere i fitnesscentret, humør og din lyst til at have sex.

Og det er her, at TestRX kommer ind i billeddet. Dette tilskud indeholder nemlig en lang række superfoods, vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, der kan bidrage til at vedligeholde dit niveau af det mandlige kønshormon.

Hvilke fordele er der ved TestRX?

TextRX er lavet af det verdenskendte og internationalt anerkendte brand LeadingEdge, som i flere år har forsket i og udviklet produkter til mænd.

Og det er på baggrund af den seneste nye forskning omkring mænds behov og det mandlige kønshormon, at de har udviklet TestRX til mænd, der indeholder naturlige ingredienser til at booste din naturlige produktion af mandlige kønshormoner.

Hemmeligheden bag TextRX’s store succes skal findes i tilskuddets ingredienser, som alle er nøje udvalgte med din produktion af det mandlige kønshormon og mandighed i tankerne.

Tilskuddet indeholder blandt andet vitaminerne D3-vitamin, der bidrager til en normal muskel- og knoglefunktion, K2-vitamin, der bidrager til at vedligeholde et normalt niveau af det mandlige kønshormon samt B6-vitamin, der bidrager til et normalt energistofskifte, reducere træthed og udmattelse samt til at vedligeholde et normalt niveau af det mandlige kønshormon.

Foruden flere essentielle vitaminer indeholder TestRX også flere mineraler, herunder magnesium, der bidrager til en normal muskelfunktion, energistofskifte, proteinsystense, celledelling og mandlige kønshormoner, mens zink er inkluderet, da mineralet bidrager til at vedligeholde normale niveauer af mandligt kønshormon i blodet.

Kan TestRX hjælpe med mandlige hormoner?

TestRX indeholder nøje udvalgte næringsstoffer og superfoods, der bidrager til at vedligeholde et normalt niveau af mandligt kønshormon i blodet.

Kan TestRX Plus hjælpe med andet?

Tilskuddets aktive ingredienser kan ligeledes bidrage til sexlyst, hjælpe med rejsningsproblemer samt give dig et energiboost.

Hvem bør tage TestRX?

Tilskuddet er specielt formuleret til mænd, der oplever manglende sexlyst, rejsningsproblemer og som gerne vil booste sin produktion af mandlige hormoner naturligt.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Vi anbefaler, at du tager 4 kapsler dagligt. 2 kapsler om morgenen og 2 kapsler om aftenen sammen med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid

Er der bivirkninger ved TestRX?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage TestRX?

Tilskuddet er beregnet til mænd og ikke velegnet til børn og unge under 18 år. Hvis du tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug.

Ofte købt sammen

TestRX med Kønshormon til Mænd
TestRX med Kønshormon til Mænd

120 Kapsler | Naturligt tilskud til mænd

449 kr.

+
Viaman Viper Potenspiller
Viaman Viper Potenspiller

8 Tabletter | Til mænd med rejsningsproblemer

169 kr.

+
VigRX Forstørrelses Kapsler
VigRX Forstørrelses Kapsler

60 Kapsler | Forstørrende tilskud til mænd

339 kr.

1 Vare

449 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(84)
4 Stjerner
(47)
3 Stjerner
(15)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

Reviews 4.5

88.84% baseret på 146 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Havde regnet med lidt bedre resultat, nu hvor jeg træner 5 gange om ugen. Men det har givet en smule.

H Happy
Bekræftet køb

rigtigt godt produkt virker som det skal

t torben B
Bekræftet køb

Har ikke prøvet det endnu men er spændt på hvordan det virker håber på det er noget der rykker og giver god muskelmasse hurtigt når man træner. Mvh Jimmi J

J Jimmi J
Bekræftet køb

Det virker hurtige end man skulle tro... Jeg er positivt overrasket over det ... 😉Tina

T Tina
Bekræftet køb

hurtig og fin fin service

N Niels
Bekræftet køb

Ingen ubehag/bivirkninger ved indtagelse. Overholder tider for levering

F Flemming
Bekræftet køb

Gode produkter, det en produkt har jeg taget i længere tid

S Stig L
Bekræftet køb

Jeg har ikke modtaget mine vare endnu men jeg ser frem til at det kommer

M Martin P
Bekræftet køb

TestRX er super godt produkt den virker godt på min krop den kan varmt anbefales til jer andre Bruger her inde med venlig hilsen Martin

M Martin P
Bekræftet køb

Dette produkt lever op til sin forventninger den har fået min Penis til at vokse mere så jeg forsætter med dette produkt

M Martin P

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide