Mandag - fredag | 10 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Naturasil Cherry Angiomas Behandling Roll on 10 ml

249.00 kr.

Naturasil Cherry Angioma Behandling er en homøopatisk og 100% naturlig behandling af cherry angiom også kendt som røde hudlæsioner, hæmangiomer eller jordbærmærker. Disse hudlæsioner har et bemærkelsesværdigt udseende og giver ubehag. Den kan beskrives som en lilla/rød hudlæsion, som buler ud af huden og bryder en ensartet og smuk overflade. Heldigvis tilbyder Naturasil en kur, som permanent fjerner cherry angiom efter 2 til 4 ugers behandling.

 • 100% naturlig
 • Efterlader ingen ar
 • Hurtig og effektiv virkning
 • Ingen bivirkninger

Som en del af de anerkendte homøopatiske produkter fra Naturasil indeholder denne cherry angioma behandling udelukkende naturlige ingredienser, der er særligt udvalgte for deres sikkerhed og effektive virkning. I modsætning til andre kemiske eller kirurgiske behandlinger giver dette produkt et enkelt og smertefrit resultat.

Læs mere
Indhold: 10 ml
Anvendelse: 2-3 gange dagligt
Effektivitet: 2-4 uger
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Naturasil Cherry Angioma Behandling?

Cherry angiom, også kaldet senil angiom, kapillær hemangioma eller pletter Campbell De Morgan (kirurgen som identificerede dem), er en lille godartet tumor, som viser sig gennem en lille rød eller lilla prik på huden. Hovedsageligt rammes personer over 40 år af denne type af hudlæsioner og udbredelsen er fordelt ligeligt mellem mænd og kvinder. Den præcise årsag til at cherry angiom opstår forbliver uvis, men det betryggende er, at den ikke udgør nogen helbredsmæssig risiko. Det er dog stadig et ømt punkt for personer der rammes – særligt på eksponeret hud såsom ansigt, arme eller ben. Desuden har de en tendens til at vokse sig større med tiden (op til 0,5 cm), hvilket understreger vigtigheden af at påbegynde behandling hurtigst muligt.

Naturasil Cherry Angioma Behandling hjælper dig til at slippe af med denne misdannelse i huden takket være dens effektive og naturlige formel. Behandlingen består af kraftfulde aktive ingredienser såsom Acium Phos 6x HPUS, der sikrer at misdannelsen i huden hurtigt og sikkert fjernes.

Hvad er fordelene ved Naturasil Cherry Angioma Behandling?

I dag eksisterer der flere forskellige løsninger til at fjerne cherry angiom. Disse indebærer laser, ætsninger eller kirurgi. I alle disse tilfælde kan processen være smertefuld og for det meste vil det efterlade permanente ar i huden.

Naturasil er nu aktuel med en helt ny behandling mod cherry angiom, som bruger en effektiv aktiv ingrediens, der hjælper til at eliminerer misdannelsen på en sikker og let måde uden at huden beskadiges. Den ellers milde formel betyder også at enhver ardannelse undgås og at huden plejes i dybden for at gendanne sit oprindelige udseende.

Hvordan virker Naturasil Cherry Angioma Behandling?

Cherry Angiom er en udvækst på huden som dannes ved gruppering af bittesmå blodkar, hvilket skaber den rubinrøde kulør. Naturasil Cherry Angioma Behandling anvender den kraftfulde og aktive ingrediens, Phosphoricum Acidum. Denne, kombineret med en række af naturlige ingredienser såsom æterisk olie af lavendel, hjælper til at optimere helingsprocessen, samt forebygge indtræden af ar efter behandlingen.

Instruktioner

Påfør og masser forsigtigt væsken direkte på cherry angiom 2-3 gange dagligt. Efter 2-4 ugers behandling med den anbefalede dosering vil misdannelsen på huden gradvist være ved at forsvinde og til sidst permanent. Undgå kontakt med øjnene.

Ingredienser

Aktive ingredienser:

Phosphorsyre 6x HPUS (phosphorsyre), HPUS godkendt af homøopatiske Pharmacopeia i USA. Denne aktive ingrediens er kendt for sin virkning på hudlæsioner, primært på cherry angiom.

Andre ingredienser:

Æterisk olie af kamille blomst: har beroligende og anti-inflammatoriske egenskaber og er særligt egnet til følsom hud. Dens bestanddele såsom flavonoider og coumariner spiller ligeledes en vigtig rolle i hudens regenerering.

Olie af Cymbopogon ark: (Cymbopogon citratus eller Java citronella) forbedrer hudens mikrocirkulation og stimulerer celle-regenerering. Denne ingrediens anvendes også mod andre hudsygdomme, såsom akne.

Lavendel æterisk olie: dets biokemiske sammensætning består hovedsageligt af linalylacetat og linalool. Det fungerer som en kraftig antiseptisk ingrediens, der hjælper til at forny din hud under behandlingen, så den genvinder sin tone og fleksibilitet.

Æterisk olie af appelsinskal: bringer balance til din hud under regenerering. Det hjælper til at dulme din hud og beskytter mod irritation.

Æterisk olie af Pelargonium ark: indeholder antifungale og antibakterielle egenskaber, hvilket støtter helingsprocessen.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (0% baseret på 0 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

Skriv en anmeldelse klik her

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev