FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Foligain Biotin Balsam

Til hårtab og tyndt hår

Oversigt

Har du problemer med tyndt og kedeligt hår? Så kan Foligain Biotin Balsam være et godt alternativ til dig. Foligain Biotin Balsam er lavet af naturlige ingredienser som savpalme, arganolie, aloe vera samt enebær, og indeholder derudover vigtige aminosyrer, omega-fedtsyrer og vitaminer til tyndt hår og hårtab. Er ideel til både mænd og kvinder, der gerne vil have selvtilliden tilbage med hår, der er fyldigere og tykkere. Bruges 3-4 gange om ugen sammen med Foligain Biotin shampoo mod hårtab for den bedste effekt.

  • Balsam til mænd og kvinder mod hårtab
  • Til fyldigere og tykkere hår
  • Kun naturlige ingredienser
  • Indeholder biotin, argan olie og enebær
  • Uden parabener eller sulfater
  • Alle hårtyper
  • Uden parabener
  • GMO Free

Foligain Biotin Balsam - naturligt alternativ til hårtab og tyndt hår

Foligain Biotin balsam er et naturligt hårprodukt til mænd og kvinder, der har problemer med hårtab og tyndt hår. Balsamen indeholder blandt andet biotin, der er kendt som et essentielt næringsstof til at give kroppen den nødvendige støtte til sundt hår, hud og negle. Man kan indtage biotin gennem en række forskellige fødevarer, herunder kød og mejeriprodukter, men man kan også dække et potentielt underskud gennem kosttilskud, cremer, shampoo eller balsam for at forkæle sin krop fuldt ud.

Foruden biotin indeholder Foligain Biotin Balsam også en lang række andre naturlige ingredienser, som alle har til formål at rengøre og nære hovedbunden og give din krop de bedste forudsætninger mod hårtab og tyndt hår.

Foligain Biotin balsam - forkæl din hårbund og få selvtilliden tilbage

Biotin støtter sundt hår, negle og hud, hvilket også er grunden til, at det er en af de mest populære ingredienser i naturlige skønhedsprodukter. Mange vælger at tage biotin-tilskud i kapselform, men til tykt og sundt hår er en biotin-balsam et godt alternativ. Foruden at fugtgive indeholder Foligain-balsam også andre ingredienser til at styrke, rengøre samt give stærkere hår. Biotin hjælper ikke med at få håret til at gro, men kan få tyndt hår til at se fyldigere og tykkere ud.

De vigtigste ingredienser

Enebær:

Enebær er sundt til fedtet hår og giver støtte til hårets styrke. Har antiseptiske egenskaber til hovedbundens sundhed, og er ligeledes ideel til at styrke hårsækkene for at forhindre hårtab.

Citrusolier:

Citrusolier hjælper med at stimulere blodtilstrømningen til hovedbunden til øget hårvækst. Er ligeledes perfekt til fedtet hår.

Aminosyrer:

Glycin, alanin, serin, histidin, valin, theonin, isoleucin, prolin og phenylalanin er ikke-essentielle aminosyrer. Keratin-proteinet, der udgør 95% af håret, består af over 18 slags aminosyrer. Fordelen ved protein og aminosyrer i hårpleje er, at protein giver hårstrå styrke og mulighed for at bevare fugt. Aminosyrer hjælper med at give håret et silkeblødt og skinnende udseende.

Aloe Vera:

Aloe Vera er kendt for sine fugtgivende egenskaber. Indeholder proteolystiske enzymer, der hjælper med at stimulere vækst af hårsække og reparere beskadigede hårceller til hårvækst og tykkere hår. Derudover er aloe vera beroligende og svampedræbende, hvilket er ideelt til dig, der har problemer med skæl.

Brugsvejledning

Vask håret med shampoo som sædvanligt, du kan eventuelt bruge Foligain Biotin Shampoo for at få den bedste effekt. Fordel herefter jævnt foligain biotin balsam i håret. Lad den sidde i håret og hovedbunden i et par minutter for at lade balsamen virke. Skyl herefter grundigt med vand.

Foligain Biotin balsam er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Ved irritation, rødme eller ubehag bør du stoppe med at bruge produktet og kontakte egen læge. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Aloe vera-ekstrakt, vand, glycerin, behentrimoniumchlorid, cetearylalkohol, capryltriglycerid, biotin, cedertræolie, jasminolie, tangorskrælsolie, mandarin-bladolie, citrus Aurantifolia-skrælolie, bergamotfrugt-olie, amyris-barkolie, hydrolyseret quinoa, cetrimoniumchlorid, hepatylundecylenat, arganolie, hydrolyseret sojaprotein, kokosnødalkaner, Hydrolyseret baobabfrø-protein, cetearyl GLucoside, citronsyre, equisetum-bladekstrakt, natrium-PCA, E-vitamin, natriumlactat, kokokaprylat/caprat, arginin, Asparaginsyre, PCA, glycin, alanin, serin, valin, isoleucin, threonin, prolin, phenylalanin, histidin, Hydroxyethylcellulose, guarhydroxypropyltrimoniumchlorid, glycerylstearat, phenoxyethanol, benzylalkohol, naturlig duft.

Ofte købt sammen

Biotin Kapsler med B7-vitamin
Biotin Kapsler med B7-vitamin

12000 mcg 365 Tabletter | Naturligt kosttilskud til håret

239 kr.

+
Foligain Trioxidil Shampoo til kvindeligt hårtab
Foligain Trioxidil Shampoo til kvindeligt hårtab

236 ml Shampoo | Hårtabsshampoo med 2% Trioxidil

179 kr. 199 kr.

1 Vare

239 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(53)
4 Stjerner
(7)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

95.48% baseret på 61 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Perfekt til mit tynde hår!

E Emil
Bekræftet køb

Bruger den sammen med min biotin shampoo og giver mit hår en dejlig fylde og glans. Kan varmt anbefales.

J Janni
Bekræftet køb

Har købt alle tre produkter: piller, shampoo og balsam. Nu må vi se, om det kan give mit hård lidt ekstra fylde.

S Susanne
Bekræftet køb

Har tidligere brugt Foligain produkter med stor succes. Så er en gald tilbagevendende kunde.

O Ole
Bekræftet køb

Lidt dyrt, men virker som den skal. Især nær man bruger balsam sammen med en shampoo.

J Jonna
Bekræftet køb

Mit tynde hår har ramt mig hårdt på selvtilliden, men disse produkter virker!

M Morten
Bekræftet køb

Hurtig levering. Billig biotin balsam. Virker. Vil anbefale den.

M Marianne
Bekræftet køb

Har brugt Foligain i flere år, og deres produkter skuffer aldrig.

H Henning
Bekræftet køb

Har taget biotin piller i flere år, og ville gerne have hårprodukter, der var et godt tilskud til pillerne. Og det har jeg fundet med denne balsam og den tilhørende shampoo. Perfekt!

M Mads
Bekræftet køb

Virker på mit tynde hår. Kan klart anbefales.

M Mohammed

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide