Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Keratin Combo Pack | Hair Building Fibers + Finishing Spray | ShytoBuy DK
Keratin Combo Pack | Hair Building Fibers + Finishing Spray | ShytoBuy DK

Keratin Combo Pack

Hårfibre + spray

Oversigt

Tyndt hår er en konstant bekymring for visse personer. Mange ønsker, at de kunne opnå et tykkere look og derved øge deres selvtillid. Mange mennesker søger ikke blot at styrke håret men også at hele udseendet. For at hjælpe dig med disse bekymringer har KeratinMD kombineret innovative produkter i deres Keratin Combo Pack. Hair Hair Building Fibers og Finishing Spray har til formål at give dig en følelse af en stærk selvtillid i dit udseende.

  • For at målrette tyndt hår
  • Giver et fyldigere og tykkere look
  • Fibrene er af økologisk keratin
  • Spray beriget med grøn te
  • Uden alkohol, sulfater og parabener
  • Begge kan bruges efter behov

Alle ønsker et naturligt hår, der ser fyldigt ud – men ingen ønsker noget, som giver et falsk udseende, eller som er ekstra modtagelig over for vejrets påvirkning! Hair Building Fibers indeholder det vigtige protein keratin, mens Finishing Spray har til formål at forlænge og booste fibrenes levetid. Generelt forsøger det at give dig en følelse af selvtillid og tryghed i dit udseende.

Skuffende og tyndt hår

Håret kan blive mindre fyldigt af mange årsager, for eksempel pga. hormonelle ændringer, aldring og gener. Men alle med sådanne bekymringer er tilbøjelige til at have en længsel efter at ændre deres situation og opnå en større selvtillid med deres udseende. Dette bliver endnu tydeligere, når du tænker på, at sådanne ændringer er blevet forbundet med et langsigtet tab af selvværd. På trods af dette er de fleste eksklusive produkter ret dyre og invasive for håret. Der må være mange mennesker overalt i verden, som på udkig efter en ny vej frem!

Keratin – det er utroligt!

Selvom det måske føles og ser meget forskelligt ud, er hår faktisk lavet af samme materiale som vores negle – nemlig keratin. Det kan endda ses som en del af dyreriget, da det findes i næsehornets horn. Når det bruges optimalt, er det helt klart en ekstremt stærk og alsidig sammensætning. For nyligt er det blevet populært i revolutionerende hår produkter, som sigter mod at arbejde i harmoni med eksisterende hår for at styrke hårets udseende uden at skabe et kunstigt udseende, mens det diskret skjuler hovedbunden. Kort sagt kan det bruges til at skabe fylde på en naturlig måde.

Keratin Combo Pack

I denne geniale produktduo kan du finde en fantastisk ny vej frem. Hair Building Fibers bruger laserskåret keratin med henblik på at forhindre striber, og skaber en regelmæssig vedligeholdelse af udseendet. For at give ekstra tryghed og styling sigter Finishing Spray mod at skabe en sidste touch af glans og form. Sammen giver de dig et naturligt udseende, som du har ledt efter.

Komplette ingredienser

Fibers: Økologisk Keratin, Silica; kan indeholde + / -: Gul 5 (CI 19140), gul 6 (CI 15985), grøn 3 (CI 42053), rød 33 (CI 17200), Orange 4 (CI 15510), Blå 1 (CI 42090), Rød 22 (CI 45380)

Spray: Vand, Panthenol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Polyurethane-48, Mentha Spicata Leaf Oil, Fragrance, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate.

Sådan bruges Keratin Combo

Vask, tør, og føntør dit hår som du plejer. Drys fibre på din hovedbund fra en afstand på 5-8 cm, hvor du fokuserer intenst på de ønskede områder, indtil hovedbunden ikke kan ses. Masser let området med hænderne for at sprede dem rundt i hele håret. Hvis dit hår er langt, skal du bruge en pensel eller fingrene til at udjævne dem. Det anbefales, at du begynder med et minimalt brug, og derefter tilføje mere, hvis du mener, at det er nødvendigt. Derefter skal du bruge Finishing Spray fra en afstand på omkring 15 cm.

Tip

Både KeratinMD Building Fibers og Finishing Spray bestræber sig på at give dig pålidelige, komfortable og frem for alt sikre produkter for at hjælpe dig med at behandle dine bekymringer. Men før du bruger et hudplejeprodukt, bør du altid grundigt gennemlæse de fulde ingredienser i tilfælde af, at de omfatter eventuelle allergener. Du bør lave en test på din arm fireogtyve timer før brug.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(17)
4 Stjerner
(6)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

88.46% baseret på 25 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg har altid hadet at jeg er blevet tyndhåret på toppen. Jeg har forsøgt mig med meget, men må nok indrømme at håret ikke kommer tilbage. Disse fibre giver fylde tilbage. Det holder sågar i længere tid, hvilket er fremragende.

S Søren
Bekræftet køb

Jeg er blevet fyldig på toppen igen, og så til en bedre pris end før!

B Boris
Bekræftet køb

virke god

M Mustafa
Bekræftet køb

J'utlise le pack depuis 2 bonnes semaines et franchement bien satisfait ! Je peux couvrir mes temps facilement.

F Florent
Bekræftet køb

J'utilisais déjà les fibres et maintenant avec le spray je peux tout fixer donc lorsqu'il y a du vent je suis tranquille

J Julia
Bekræftet køb

Très bonne marque !

M Mustapha
Bekræftet køb

j'ai eu beaucoup de problème avec les produits d'autre marques concurrentes. Avec ce produit pour l'instant aucun soucis, et pourtant je l'utilise depuis des semaines maintenant.

F Franck
Bekræftet køb

ce produit a vraiment permis de dissimuler ma calvitie. Les effets sont visibles rapidement

M Marc
Bekræftet køb

super handig. Een echte aanrader

M Mitchel
Bekræftet køb

Heel erg fijn product, maar blijf het wel prijzig vinden.

P Piet

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide