Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Manuka Natural kombinations pakke mod svamp Antibakteriel sæbe, creme og olie

389 kr.

Manuka Natural™ produkter mod svamp har til formål hurtigt at lette kløe og lugt, samt hjælpe med at berolige huden og øge helingsprocessen. Det er vigtigt at søge behandling og stoppe spredningen. Alt dette sker uden de ubehagelige bivirkninger fra konventionelle kemiske behandlinger.

Denne kombi-pakke indeholder:

 • 1 x Manuka Soap (75g/2.65oz)
 • 1 x Manuka Cream (50g/1.76oz)
 • 1 x Manuka Essential Oil (10ml/0.34oz)
Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Om kombi-pakken fra Manuka Natural™

Manuka Natural™ bruger Manuka olie direkte på det berørte område. Olien produceres kun i East Cape regionen af New Zealand, og olien fra dette område har nogle af de højeste niveauer af naturligt fremkommende triketone, hvilket betyder en mere effektiv anti-mikrobiotisk aktivititet for dig.

East Cape Manuka cremen er skabt til at blive brugt med den rene Manuka olie. Denne Manuka creme har en lavere koncentration af olien, for at være lettere at påføre de ramte områder, og derved hjælpe med at berolige og hele huden, samt stoppe videre spredning. Denne Manuka creme er lavet til at hjælpe helingsprocessen ved at fugte den revnede og tørre hud.

Kombi-pakken er sammensat for at give dig den bedst mulige behandling af dine problemer med svamp, om det så er fodsvamp, candida albicans eller andre former af dette hudproblem.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev