Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Bathmate Glidecreme

118 ml Glidecreme | Forstærker sensuel nydelse

Oversigt

Glæden i soveværelset kan være en kompliceret affære - og nogle gange har vi alle brug for lidt ekstra hjælp til at få mest muligt ud af vores oplevelser! Bathmate Lube har til formål at fuldføre din fysiske rejse, således at du kan få mest muligt ud af dine forbedringer. Uanset om du bruger det individuelt eller med en partner, er det sikker på at blive dit primære produkt!

  • Skabt til at forbedre sensuel nydelse
  • Oliefri og vandbaseret formular
  • Dermatologisk testet
  • Med det fugtgivende glycerin
  • Har til formål at beskytte tør og sart hud
  • Kompatibel med alle kondomer

Hele spektret af Bathmate produkterne har en naturlig samarbejdspartner - vands kræfter! For en naturlig tilgang der fungerer sammen med din krops medfødte kræfter, bruger Bathmate Lube dybt fugtgivende faktorer for at beskytte din krop under de mest ophedede øjeblikke. Det er sikker på at gøre en utrolig forskel, når det kommer til nydelsen i soveværelset.

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • For mænd

Behovet for glidecreme

Vi ønsker alle at forestille os, at vores kroppe er helt klar til at blive ophidset - men det er ikke altid tilfældet! Selv om vores fysiske former formodes at lette de faktorer, føler vi alle nogen gange lidt for meget friktion, som kan føre til ubehag og mindske oplevelsen. Derfor var det uundgåeligt at smøremidler ville dukke op på markedet. Ville vi alle ikke hellere købe et produkt fra en virksomhed, som har masser af erfaring inden for bestemte regioner i kroppen?

Bathmate og din krop

Med en ultimativ dedikation til at forbedre den mandlige krop, har Bathmate tilfredsstillet mænd - og i forlængelse, deres partnere - siden 2007, og deres glade kunder over hele verden udgør over en million. Men deres omfattende udvalg af Hydropumps var ikke nok for dem. De var fast besluttet på at tage et dristigt skridt frem, selv i soveværelset. I deres Bathmate Lube har de kombineret en ideel blanding af udvalgte smørende faktorer, således at du fuldt ud kan nyde din krop.

Komplet liste over ingredienser

Vand (Aqua), Glycerin, Pentylene Glycol, Carboxymethylcellulose, kaliumsorbat.

Sådan bruges Bathmate Lube

Dette intime produkt er designet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din krop, således at du kan nyde både din medfødte styrke, og det som du har fået med din Bathmate Pump. Før og eventuelt under en lidenskabelig akt skal du pumpe en moderat mængde af smøremiddel i din hånd og gælder for intime regioner. Ud over at være perfekt til vaginal intimitet, er det også velegnet til orale og anal oplevelser. De er kompatible med det naturlige gummilatex, polyisopren og polyurethan kondomer.

Vejledning

Hvert produkt fra ShytoBuy er blevet valgt for sine overlegne kvaliteter og eksklusive fremstilling - og vi er utrolig stolte af at medtage Bathmate i vores produktsortiment. Dette smøremiddel er dermatologisk testet for at sikre dens sikkerhed og effekt. Du bør dog tage tid til at tjekke den fulde liste over ingredienser i tilfælde af, at de indeholder noget som du er allergisk over for. Det er ikke et præventivt produkt, så vær omhyggelig med at foretage de nødvendige beskyttelsesforanstaltninger.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(43)
4 Stjerner
(17)
3 Stjerner
(3)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.25% baseret på 63 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Havde den med på ferie med kæreste - gjorde lige opholdet lidt bedre ;-)

J Jonas
Bekræftet køb

Gør hvad den skal

C Carl
Bekræftet køb

Fint og let at bruge

J Jonas
Bekræftet køb

Både min kæreste og jeg er helt vilde med den...

N Nadia
Bekræftet køb

Bedste glidecreme jeg nogensinde har prøvet..

R Rasmus
Bekræftet køb

Super lækker tekstur og giver lige det ekstra boost i soveværelset..

J Jacob
Bekræftet køb

Virkelig dejlig for både min kæreste og jeg... Kan klart anbefales

T Troels
Bekræftet køb

Jeg købte den til min kæreste og både han og jeg er meget tilfredse hehe

C Christiane
Bekræftet køb

Jeg bruger den når jeg skal hygge mig alene og den er mega lækker

L Lonni
Bekræftet køb

Har brugt den både med og uden partner og den gør præcis det den skal ;)

S Søren

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide