Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*

Marine Kollagen + C-vitamin 1800mg

Kollagen-tilskud til hud

Hvad er marine kollagen med C-vitamin godt for?

WeightWorlds kollagen-tilskud i kapselform indeholder hydrolyseret kollagen fra vildtfanget fisk (også kaldet marine kollagen). Denne form for kollagenpeptider er letoptagelige og har en høj biotilgængelighed, og du får dermed mest muligt ud af dit kollagen-tilskud.

Tilskuddet er ligeledes beriget med C-vitamin, som øger effekten af kollagen-tilskud, da det bidrager til en normal dannelse af kollagen i huden.

WeightWorlds marine kollagen-tilskud med C-vitamin giver dig en høj dagsdosis på hele 1800 mg kollagen, som bidrager til at:

  • Reducere fine linjer og rynker
  • Holde huden elastisk, fast og give den ungdommelig fylde
  • Vedligeholde brusk, knogler og led

Hvad er kollagen?

Kollagen staves også ofte som collagen, og er et vigtigt protein, som kroppen helt naturligt producerer. Proteinet er vigtigt for, at dine led og brusk fungerer optimalt, og at huden er glat og elastisk.

Som ung er din naturlige produktion af kollagen høj, og derfor har man en glat og fast hud, mens ens brusk er god til at modstå trykbelastning og leddene fleksible.

Men med alderen begynder kroppens naturlige produktion af kollagen at aftage, og kroppen begynder ganske enkelt at forbruge mere kollagen, end den er i stand til at producere.

Dette sker allerede ved 35-års alderen, og fører til oxidativt stress i hudcellerne, som gør huden mindre elastisk og fast, hvilket er årsagen til, at rynker og fine linjer dannes.

Den faldende produktion af kollagen gør også, at bruskens evne til at modstå trykbelastninger forringes, knoglerne bliver mere skrøbelige og man har en tendens til at døje mere med ledsmerter. Hvilket skyldes, at kroppen ganske enkelt ikke producerer nok kollagen.

Derfor er det heller ikke uden grund, at det er blevet ekstremt populært at tage et dagligt kollagen-tilskud, da det booster kroppens produktion af det vigtige kollagen-protein og dermed bidrager til at vedligeholde hud, brusk, led og knogler.

Hvor meget kollagen skal man tage om dagen?

Hvor meget, kollagen du skal tage om dagen, afhænger af det enkelte kollagen-tilskud, og den anbefalede dagsdosis ved kollagen-piller er ofte lavere end kollagenpulver. Og det er der faktisk en meget logisk forklaring på.

Marine kollagen i kapselform absorberes nemlig meget bedre og mere effektivt end kollagenpulver, og derfor er den anbefalede dagsdosis med WeightWorlds marine kollagen-kaplser også 1800 mg, mens det ved kollagenpulver ofte er 5000 mg.

Det skyldes ganske enkelt, at kollagen i kapselform optages bedre end kollagenpulver, og derfor er en dagsdosis på 1800 mg mere end rigeligt til at nyde godt af de mange fordele ved kollagen.

How To Use

Vi anbefaler, at du tager 3 kollagen-kapsler om dagen med et stort glas vand. Tag kollagen-tilskud efter aftensmaden, da kollagen optages bedst i kroppen om aftenen/natten.

Advice

Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud bør ikke betragtes som en erstatning for en varieret og afbalanceret kost samt en sund livsstil. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre egen læge før brug. Hvis du oplever bivirkninger, bør du stoppe brugen af kosttilskuddet og konsultere din læge. Dette produkt er ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Hvad gør kollagen?

Kollagen bidrager til at give huden elasticitet og fugtighed, og bidrager ligeledes til at vedligeholde brusk, knogler og led.

Kollagenpulver eller kollagen-kapsler - hvad er bedst?

Det afhænger af dine personlige præferencer. Den store fordel ved kollagen-kapsler er, at de er nemme at dosere og tage. Du skal blot åbne bøtten og tage den anbefalede dagsdosis. Der er med andre ord ingen grund til at rode rundt med kollagenpulver eller blande noget op i vand.

Hvor meget kollagen om dagen?

Vi anbefaler, at du tager 3 kollagen-kapsler om dagen med et stort glas vand. Tag kollagen-tilskud efter aftensmaden, da kollagen optages bedst i kroppen om aftenen/natten.

Hvornår kan jeg forvente at mærke en effekt?

I henhold til vores Tilfrehdshedsgaranti anbefaler vi, at du tager kollagen-kapsler dagligt i minimum 2 måneder.

Har kollagen bivirkninger?

Vores kollagenpiller er lavet af naturlige ingredienser uden kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage kollagen-tilskud?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(10)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

Reviews 5

90.91% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Har kun taget kollagen et par uger men kan allerede se en mærkbar forskel på min hud.

M Merethe
Bekræftet køb

Hurtig levering og rigtig god kvalitet til prisen

M Mette
Bekræftet køb

Virker som beskrevet. Min hud er blevet mere elastisk og kan se at jeg har fået færre rynker

J Jenny
Bekræftet køb

Fik dem anbefalet fordi jeg har ledsmerter det har taget toppen af dem og min hud er også blevet mere glat

H Heidi
Bekræftet køb

Virkelig godt kollagen tilskud som lever op til det som der skrives

W Wilma
Bekræftet køb

Virker som de skal så klar anbefaling fra mig

L Louise
Bekræftet køb

Har allerede købt 3 nye dåser er virkelig glad for kollagen-pillerne

K Kerstine
Bekræftet køb

shytobuy har MANGE kollagen-tilskud, så var lidt i tvivl om hvilket jeg skulle købe. Så jeg skrev til kundeservice, og efter lidt frem og tilbage blev vi enige om, at jeg skulle prøve det her. Og jeg er absolut IKKE skuffet. Det virker virkelig! Jeg har fået en mere fast og glat hud, og mine fine linjer er væk!

L Lone
Bekræftet køb

Har tidligere taget det rene marine kollagen-tilskud fra jer. Men opgraderede til det her, siden det indeholder C-vitamin, som også er godt til hudpleje. Virkelig lækkert produkt!

P Petra
Bekræftet køb

Virker som det skal. Kan virkelig anbefales!

A Aisha

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide