Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

HemaPro Hæmoride Piller

60 Kapsler | Kosttilskud til Hæmorider

Oversigt

Vores HemaPro-kosttilskud er et naturligt middel og behandling mod hæmorider. Indeholder naturlige ingredienser som forskellige sunde fibre, arginin og calcium til at støtte et sundt fordøjelsessystem og en sund blodcirkulation, og er dermed en diskret og naturlig måde til at håndtere hæmorider. Giv din krop de bedste forudsætninger for at undgå de irriterende og smertefulde hæmorider, der kan give kløe i endetarmen ved at tage 2 kapsler dagligt.

  • Naturligt tilskud til hæmorider
  • Til bedre fordøjelsessystem
  • Indeholder arginin, calcium og fibre
  • Både til udvendig og indvendig hæmoride
  • Tag 2 kapsler dagligt
  • GMO Free
  • Ekspertlavet ingrediensliste
  • Mænd & kvinder
  • Høj Dosis

Hemapro - naturligt kosttilskud til hæmorider

Hæmorider er et meget almindeligt problem, og analyser indikerer, at hele 75% af alle vil opleve problemer med hæmorider i løbet af deres liv. Det er et meget ubehageligt og ofte tabubelagt problem at håndtere, og netop derfor er det godt at kunne behandle problemet på en diskret måde. Netop derfor er Hemapro et godt naturligt alternativ til almindelige hæmorideprodukter, der ofte er fyldt med hårde kemikalier. Derudover er de lette at tage, og indeholder de bedste naturlige ingredienser, der alle er kendt for at hjælpe med dette ubehagelige problem.

Sådan kan et kosttilskud hjælpe med dine hæmorider

Hæmorider er et almindeligt problem, der opstår, når blodkar hæver i og omkring endetarmen på grund af et tryk. Før man går til lægen, kan de i mange tilfælde ofte behandles med hæmoridepiller derhjemme. Mange mener, at det naturlige valg er de bedste piller mod hæmorider, da de tilbyder en beroligende, naturligt alternativ med fokus på at hjælpe blodstrømmen.

Brugsanvisning

Vi anbefaler at tage to piller dagligt med et stort glas vand i forbindelse med et måltid. For at få de bedste resultater anbefaler vi, at du tager pillerne løbende og investerer i langvarig brug, eller indtil du føler en lindring af dine problemer.

Tilskuddet er udviklet af naturlige ingredienser, og har derfor ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du læser ingredienslisten igennem for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du tager nogen former for medicin, er gravid eller ammer, så rådfør med en læge før brug.

Ingrediensliste

Fyldemiddel: Calciumsalte af orthophosphorsyre, Ispagulafrøekstrakt, Overtræksmiddel: Gelatine, guargummifrøekstrakt, Hvedekimfrøekstrakt, L-argininhydrochlorid, Lactobacillus Acidophilus, Havrefrøekstrakt, Risekstrakt, Marshmallowrodekstrakt, Almbarkekstrakt, Bygekstrakt, Æblepektin, Antiklumpningsmiddel: Magnesiumstearat (E572) og siliciumdioxid (E551), Piperin, Belægninsmiddel: Titandioxid (E171).

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(10)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

85.71% baseret på 13 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super godt sted for mig at købe

M Michael S
Bekræftet køb

Først troede jeg ikke hvad jeg læste omkring denne vare, for kunne det virkelig være sandt ?! Jeg købte, for måtte afprøve det, eftersom jeg havde prøvet mange andre ting. Det viser sig faktisk at hjælpe Kan varmt anbefale det, og hvis det bliver nødvendigt, så køber jeg gerne flere

J Jimmi K
Bekræftet køb

Lindrende mod hæmoride super produkt

J Jørgen L
Bekræftet køb

Jeg sikrer mig altid at have en pakke liggende i skabet, til at forbygge mig hæmorider, så snart symptomerne viser sig

J Jens
Bekræftet køb

Mine hæmorider har forårsaget mig så megen smerte, men jeg forsøger at undgå receptpligtig behandling, så vidt det er muligt. Denne behandling havde meget høje anmeldelser på nettet, så jeg bestilte nogle og min tilstand blev forbedret betydeligt efter ca en uge. Jeg syntes bare jeg ville lade andre folk forstå, at det virkelig virker.

J Josephine
Bekræftet køb

Kombinationspakken er klart den bedste. Kapslerne er fine som forbyggende, men når man som jeg allerede har hæmorider, synes jeg behandlingen med creme og kapsler fungerer bedst

J Johannes
Bekræftet køb

hurtig bestilling og levering. ganske tilfreds indtil nu

G Gert l.
Bekræftet køb

Jeg købte kapslerne, da jeg stadigvæk havde noget af min creme tilbage. leveringen var lidt dyr denne gang

S Sanne vestergård
Bekræftet køb

De virker rigtig godt, men klart bedre værdi for pengene i kombinationspakken.. den anbefaler jeg helt klart

J Janni
Bekræftet køb

Købte lidt ekstra piller fordi jeg ikke er så glad for at bruge cremen dernede.. de virker rigtig godt og er ligesom at tage normale panodiler - virkelig effektivt!

M Morgens

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide