FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Hemapro-piller 60 Kapsler
Hemapro-piller 60 Kapsler

Hemapro Hæmoridepiller

60 Kapsler | Kosttilskud til Hæmorider

Oversigt

  • Naturligt tilskud til hæmorider
  • Til bedre fordøjelsessystem
  • Indeholder arginin, calcium og fibre
  • Både til udvendig og indvendig hæmoride
  • Tag 2 kapsler dagligt

HemaPro er naturlige hæmoridepiller til at håndtere irriterende hæmorider, der kan føre til smertefulde symptomer som kløe ved og blødning fra endetarmen.

Tilskuddet indeholder forskellige sunde fibre, arginin og calcium til at støtte et sundt fordøjelsessystem og en sund blodcirkulation, og er dermed en diskret og naturlig måde til at håndtere hæmorider.

  • GMO Free
  • Ekspertlavet ingrediensliste
  • Mænd & kvinder
  • Høj Dosis

Hemapro - naturligt kosttilskud til hæmorider

Hæmorider er et meget almindeligt problem, og analyser indikerer, at hele 75% af alle vil opleve problemer med hæmorider i løbet af deres liv. Det er et meget ubehageligt og ofte tabubelagt problem at håndtere, og netop derfor er det godt at kunne behandle problemet på en diskret måde. Netop derfor er Hemapro et godt naturligt alternativ til almindelige hæmorideprodukter, der ofte er fyldt med hårde kemikalier. Derudover er de lette at tage, og indeholder de bedste naturlige ingredienser, der alle er kendt for at hjælpe med dette ubehagelige problem.

Sådan kan et kosttilskud hjælpe med dine hæmorider

Hæmorider er et almindeligt problem, der opstår, når blodkar hæver i og omkring endetarmen på grund af et tryk. Før man går til lægen, kan de i mange tilfælde ofte behandles med hæmoridepiller derhjemme. Mange mener, at det naturlige valg er de bedste piller mod hæmorider, da de tilbyder en beroligende, naturligt alternativ med fokus på at hjælpe blodstrømmen.

Brugsanvisning

Vi anbefaler at tage to piller dagligt med et stort glas vand i forbindelse med et måltid. For at få de bedste resultater anbefaler vi, at du tager pillerne løbende og investerer i langvarig brug, eller indtil du føler en lindring af dine problemer.

Anbefalinger

Tilskuddet er udviklet af naturlige ingredienser, og har derfor ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Fyldemiddel: Calciumsalte af orthophosphorsyre, Ispagulafrøekstrakt, Overtræksmiddel: Hydroxypropylmethylcellulose (klar vegetabilsk kapsel), guargummifrøekstrakt, Hvedekimfrøekstrakt, L-argininhydrochlorid, Lactobacillus Acidophilus, Havrefrøekstrakt, Risekstrakt, Marshmallowrodekstrakt, Almbarkekstrakt, Bygspireekstrakt, Æblepektin, Antiklumpningsmiddel: Stabilisator (vegetabilsk magnesiumstearat (E470b)) og siliciumdioxid (E551), Piperin, Belægningsmiddel: (Siliciumdioxid (E551)

Ofte købt sammen

Hemapro Hæmoridepiller
Hemapro Hæmoridepiller

60 Kapsler | Kosttilskud til Hæmorider

189 kr.

+
HemaGo Hæmoride Creme
HemaGo Hæmoride Creme

60 ml Creme | Lindrende creme til hæmorider

255 kr.

1 Vare

189 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(68)
4 Stjerner
(21)
3 Stjerner
(6)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.08% baseret på 95 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super godt sted for mig at købe

M Michael S
Bekræftet køb

Først troede jeg ikke hvad jeg læste omkring denne vare, for kunne det virkelig være sandt ?! Jeg købte, for måtte afprøve det, eftersom jeg havde prøvet mange andre ting. Det viser sig faktisk at hjælpe Kan varmt anbefale det, og hvis det bliver nødvendigt, så køber jeg gerne flere

J Jimmi K
Bekræftet køb

Lindrende mod hæmoride super produkt

J Jørgen L
Bekræftet køb

Virker rigtig godt, tager 1 stk 2x dgl.

J Jannie P
Bekræftet køb

Kan varmt anbefale det til andre.

J Jannie P
Bekræftet køb

Jeg sikrer mig altid at have en pakke liggende i skabet, til at forbygge mig hæmorider, så snart symptomerne viser sig

J Jens
Bekræftet køb

Mine hæmorider har forårsaget mig så megen smerte, men jeg forsøger at undgå receptpligtig behandling, så vidt det er muligt. Denne behandling havde meget høje anmeldelser på nettet, så jeg bestilte nogle og min tilstand blev forbedret betydeligt efter ca en uge. Jeg syntes bare jeg ville lade andre folk forstå, at det virkelig virker.

J Josephine
Bekræftet køb

Kombinationspakken er klart den bedste. Kapslerne er fine som forbyggende, men når man som jeg allerede har hæmorider, synes jeg behandlingen med creme og kapsler fungerer bedst

J Johannes
Bekræftet køb

hurtig bestilling og levering. ganske tilfreds indtil nu

G Gert l.
Bekræftet køb

Jeg købte kapslerne, da jeg stadigvæk havde noget af min creme tilbage. leveringen var lidt dyr denne gang

S Sanne vestergård

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide