Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Morning D-Tox mod tømmermænd

48 Kapsler | Til at afbalancere kroppen dagen efter

Oversigt

  • Naturlige tømmermændspiller
  • Hydrerer kroppen før og efter festen
  • Med Cholin for normal leverfunktion
  • Vitamin B-kompleks mod træthed
  • 100% Tilfredshedsgaranti

For dem der elsker at nyde en drink, men ikke ønsker forfærdelige tømmermænd dagen efter, kan Morning D-Tox være det perfekte valg. Med så mange som 80% af befolkningen, der lider af tømmermænd efter en aften i byen, er det desværre noget som mange af os har oplevet.

Morning D-Tox er et naturligt tilskud, som er formuleret med en omhyggelig udvælgelse af gavnlige ingredienser til at hjælpe din krop med at komme sig oven på en bytur.

  • Vegansk
  • Certificeret høj kvalitet
  • Ekspertlavet ingrediensliste
  • Høj Dosis

Behandling af tømmermænd

Vi har alle været der. Den forfærdelige følelse morgenen efter, at du har drukket en tand for meget og ville ønske at du kunne undgå tømmermænd. Selvom der er mange såkaldte 'tømmermændskure" er den bedste måde at pleje din krop efter at have drukket, eller hver gang, du sætter den under høje mængder af fysiologisk stress, er at genopbygge det der er gået tabt og få din krop tilbage til en sund balance både før og efter. Uanset om du kan håndtere en eller flere drinks, er det første skridt hydrering.

Alkohol kan dehydrere kroppen, så det er vigtigt at drikke rigeligt med vand og væske. Især dem, der indeholder elektrolytter og mineraler er godt for dig, både før og efter. For det andet er kroppen udsat for en masse stress, når man drikker, så du skal fokusere på at støtte dens naturlige afvænningsproces ved at forbruge så mange lever superfoods som muligt. Da leveren nedbryder omkring 95% af alkoholen, skal du sørge for, at du får masser af essentielle aminosyrer, der kan hjælpe med at støtte funktionen i nedbrydningen af giftstoffer. Dertil skal du sørge for, at du genopbygger de tabte vitaminer og mineraler, da disse hjælper kroppen med at bekæmpe skade der er forårsaget af alkohol.

Morning D-Tox tømmermændspiller

Morning D-Tox et revolutionerende supplement, der er designet til at hjælpe med at genopbygge kroppen efter en aften i byen. At kende til betydningen af at afbalancere kroppen efter at have drukket, ønskede Maxmedix at skabe et naturligt tilskud, der kun udnytter de bedste vitaminer, mineraler, aminosyrer og planteekstrakter. Disse er kombineret i en optimeret formular, der virker synergistisk med kroppens naturlige processer til at hjælpe med at komme sig efter virkningerne af alkohol.

Takket være Morning D-Tox behøver du ikke længere at lide af de frygtede tømmermænd. Alt du skal gøre er simpelthen tage tilskuddet før du drikker og derefter om morgenen, således at du er klar til den kommende dag. Derudover der er mange andre ting, som du kan drage fordel af ved dette fantastiske supplement! Uanset om du har haft en intens træning, en trættende dag på kontoret eller har leget med børnene hele dagen, kan Morning D-Tox være nyttig for en krop, der er er blevet udsat for høje mængder af fysiologisk stress.

Hvordan fungerer formularen?

De naturlige næringsstoffer i produktet hjælper med at forberede kroppen til alkoholen.

Morgenen efter hjælper produktet kroppen med at genoprette balancen af næringsstoffer, genopfriske og skabe fornyet energi.

Hvordan Morning D-Tox kan gøre dig klar til dagen

Komplet liste over ingredienser

Aktive ingredienser: Ingefærrod ekstrakt (20:1 ekstrakt 45mg), koreansk Panax Ginseng ekstrakt (40: 1 ekstrakt 625 mg), N Acetyl L Cystein, L-Taurine, L-thiamin, Vitamin C, Gurkemeje ekstrakt (95% Curcumin), artiskok (35% Cynarin), kamille, Alpha lipoinsyre, cholin, L-Glutathion, Vitamin B5 (pantothensyre), Vitamin B3 (nicotinamid), Vitamin B1 (thiamin), Co-enzym Q10, E-Vitamin, Vitamin B6 (pyridoxin hydroklorid), zink, sort peber ekstrakt, Vitamin B2 (Riboflavin), mangan, kobber, Biotin, chrom, selen.

Andre ingredienser: Kapsel (Hypromellose), magnesiumstearat, siliciumdioxid.

Hvordan man bruger det

Morning D-Tox er designet til at støtte kroppen ved indtag af alkohol og skal tages, når det er nødvendigt. Du skal tage 3 kapsler med et glas vand, før du begynder at indtage alkohol. Vi foreslår, at du indtager den i forbindelse med aftensmaden, eller når du gør dig klar. Tag derefter 3 kapsler med et glas vand morgenen efter. Hver flaske indeholder 48 kapsler, så 16 individuelle portioner eller hvad der svarer til 8 nætter.

Tip

Som en brand sikrer maxmedix, at deres kosttilskud er helt naturlige og er sikre at tage, og Morning D-Tox er ingen undtagelse. Dette tilskud bruger naturlige ingredienser og vegetariske kapsler, og indeholder ikke mælkeprodukter, gluten eller laktose. Det indeholder heller ikke kunstige konserveringsmidler, smagsstoffer eller farver. Morning D-Tox er lavet i England efter de strikse GMP-standarder. Bemærk, at dette supplement ikke vil forhindre forgiftning eller alkoholrelaterede skader, forårsaget af et overdrevent indtag af alkohol, så drik altid ansvarligt. Ikke til brug af personer under 18 år.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(44)
4 Stjerner
(22)
3 Stjerner
(4)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.14% baseret på 70 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Kan bruges med mindre end doseret, gode.

L Lenn L
Bekræftet køb

Mine venner købte det til mig som en joke, men jeg er positivt overrasket over det. Nu tager vi det faktisk alle sammen før og efter en bytur, og det gør det 1000 gange lettere at tage i byen dagen efter igen ;)

L Lasse
Bekræftet køb

Virker helt som den skal, jeg har det altid godt efter byture nu, og mærker intet til tømmermænd eller noget

C Christian
Bekræftet køb

Jeg føler mig så dårlig efter en aften i byen, men siden jeg fandt disse, er mine tømmermænd ikke nær så slemme. De virker virkelig!

S Sam
Bekræftet køb

Jeg prøvede dette efter 1 nat i byen, og jeg kan ikke tro, hvor meget bedre jeg følte mig. Jeg har nu brugt det både til tømmermænd, eller når jeg har været ude at drikke. Det er en mirakel-tømmermændkur !!

P Philip
Bekræftet køb

Jeg brugte dette for første gang efter en fredag aften, og det hjalp ikke helt, men jeg følte mig meget bedre, end jeg normalt gør, så jeg vil bruge igen.

P Patrick
Bekræftet køb

Fungerer faktisk! Jeg har det så meget bedre - jeg skal bare huske at tage dem

K Kev
Bekræftet køb

Uden tvivl den bedste kur mod tømmermænd jeg har prøvet!

H Haneen
Bekræftet køb

Jeg bruger altid morning D-tox til at fjerne mine tømmermænd. De er virkelig effektive!

P Pernille
Bekræftet køb

Jeg er så glad for at have fundet en naturlig kur mod tømmermænd der rent faktisk virker!

K Kristian

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide