FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Active Manuka honey Cream
Active Manuka honey Cream

Manuka Honey Creme

Helende creme til irriteret og inflammatorisk hud

Oversigt

Manuka honning anses for at være en premium ingrediens i mange hudplejeprodukter, men det kan dog være meget klistret når det påføres huden i rå tilstand. For at gøre brug af alle fordelene fra honningen, lavede Manuka Naturals deres Aktiv Manuka Honning Creme, som er en unik kombination af ren manuka Honning med æteriske olier og naturlige ingredienser for samlet set at skabe en hud-elskende creme.

  • Lavet med premium ren manuka honning (UMF 15+)
  • Beriget med vitamin E for at hjælpe hudens immunitet
  • Hjælper med at berolige kløe og irritation
  • Hjælper med at fugtiggøre og nære huden
  • Indeholder æteriske olier, inklusiv jojoba, macadamia og kamille
  • Bruger ingen kunstige dufte eller konserveringsmidler

Tør og irriteret hud kan være et problem for mange af os, med godt over 6 millioner mennesker i UK alene, der lider af en eller anden form for eksem. På grund af dette, er der sket en stigning i naturligt fugtgivende ingredienser der bruges til at hjælpe mod irritation, med æteriske olier og manuka honning som populære valg.

Hvad er manuka honning?

Manuka honning er lavet af nektaren fra manuka planten, når bierne bestøver busken. Honning er en velkendt ingrediens i mange køkkener og er også blevet brugt traditionelt til huden som en grundlæggende form for hudpleje og som beskyttelse mod bakterier. Selvom det er tilfældet for mange slags honning, varierer de antibakterielle egenskaber afhængig af hvilken plante nektaren kommer fra. Dette er hvorfor manuka honning ofte anses for at være en af de mest unikke og gavnlige former for honning i verden.

Da manuka honning anses for at være en premium ingrediens, er populariteten for honningen steget og derfor også forespørgslen. Dette har desværre ført til en stigning af uægte produkter på markedet der hævder at indeholde den ægte honning. Ifølge forskning lavet af UMFHA, den førende handelsforening for New Zealandske honningproducenter, bliver der lavet 1.700 ton manuka honning om året, men ca. 10.000 ton bliver solgt internationalt, inklusiv 1.800 ton i UK. For at bekæmpe dette, har Active Manuka Honey Association lavet et kvalitetsmærke og klassificeringssystem for at kunne identificere naturlig uforfalsket manuka honning. Dette resulterede i Unique Manuka Factor, eller UMF, hvilket er det mærke der vurderer kvaliteten og renheden af honningen.

Aktiv Manuka Honning Creme

Holdet hos Manuka Naturals var bevidste om hvor god manuka honningen var i forhold til andre, så de ville høste dens fordele til huden. Problemet med at bruge manuka honning direkte på huden var dog at det var meget klistret og svært at påføre i rå form. Derfor, for at gøre det mere tilgængeligt, lavede de deres Aktiv Manuka Honning Creme. Designet til praktisk hjemmebrug, kombinerer denne creme manuka honning (med en UMF på 15+) med a række hud-elskende ingredienser for at lave en premium creme, god til både mænd og kvinder. Denne naturlige opskrift bruger en blanding af æteriske olier der blandes sammen med honningen for at gøre den mindre klistret og gøre den let absorberende i huden. Den æteriske olieblanding giver også en række andre hudpleje fordele, der virkelig gør denne creme til en ener indenfor hudpleje favoritter.

For huden kan Aktiv Manuka Honning Creme have en række gode fordele. Med hjælp fra æteriske olier og ingredienser såsom sheasmør, kan den hjælpe med at nære og fugte huden for at afhjælpe tør hud og irritation. Den unikke blanding som helhed kan også hjælpe hudens immunitet mod en række almindelige hudproblemer såsom eksem, skæleksem, bumser, sår og insektbid.
For yderligere information om de videnskabelige undersøgelser, venligst klik her.

Ingredienser

Sammen med hovedingrediensen aktiv manuka honning, indeholder denne naturlige creme en række andre fantastiske ingredienser, der alle arbejder sammen for at skabe en creme huden kan elske. Aktiv Manuka Honning Creme indeholder også:

Jojoba nuts
Jojobaolie:

Jojobaolie, en populær æterisk olie, lavet af frøet fra Simmondsia chinensis (Jojoba) planten, der hører hjemme i områder såsom Arizona, Californien, og Mexico. Jojobaolie er en almindelig ingrediens i naturlig hudpleje, da den siges at indeholde fugtgivende fordele, der kan hjælpe mod tørhed og irritation såvel som irriteret og sprunken hud.

Macadamia nuts
Macadamianøddeolie

Det siges at macadamiaolie, udledt fra nødden fra Macadamia integrifolia træet der hører hjemme i Australien, indeholder høje niveauer af monoumættede fedtsyrer. Dette inkluderer Oliesyre (Omega 9), der siges at være fugtgivende og blødgørende for huden såvel som Linolsyre (Omega 6) der kan hjælpe med at bibeholde hudens barriere.

Shea nuts
Sheasmør

Sheasmør, der stammer fra nøden fra det Afrikanske shea træ, er et populært produkt indenfor hudplejeindustrien. Sheasmør bliver almindeligvis tilføjet for at give en glat tekstur og klassisk duft, men kan også hjælpe med at give fugtighed til huden såvel som hjælpe med en række hudproblemer såsom tørhed, pletter, forbrændinger og bid.

Evening Primrose flower
Natlysolie

Natlysolie, der hører hjemme i områder i Nord- og Øst Amerika, er lavet fra frøet fra natlys planten. Traditionelt blev denne plante brugt til at hjælpe mod symptomer på hudproblemer såsom eksem og acne. Dette er fordi det indeholder gode fedtsyrer, der siges at hjælpe mod inflammation, hvilket kan gøre den brugbar i dag.

Fuld ingrediensliste: Aktiv UMF® Manuka Honning 15+, Manuka olie, Destilleret vand, Cetylalkohol, Stearinsyre, Sød mandel Olie, Lecithin, Stearylalkohol, Jojoba Macadamianøddeolie, Sheasmør, Morgenfrueolie, Natskyggeolie, Hybenolie, TEA, Tysk kamilleolie, d-alpha-tocopherol (Vit E.), Kornkimolie, konserveringsmiddel.

Anvendelse

Den Aktive Manuka Honning Creme er let at anvende; fordel cremen på det ønskede område. Inden brug, anbefaler vi at teste på et lille område først.

Sikker og ægte

Da dette produkt er lavet af naturlige ingredienser, har den ingen bivirkninger ved korrekt brug. Det anbefales altid at læse den fulde ingrediensliste når man prøver et nyt produkt, for at tjekke for personlige allergier. Aktiv Manuka Honning Creme er lavet efter de højeste standarder og indeholder ingen steroider, farvestoffer, syntetiske dufte, eller paraben konserveringsmidler og er heller ikke testet på dyr. Da vi kun tror på at levere de bedste, ægte kvalitetsprodukter til vores kunder, er denne Aktiv Manuka Honning Creme lavet med Manuka Honning der har en UMF på 15+, hvilket viser at den er 100% ægte og af høj standard.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(46)
4 Stjerner
(25)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.23% baseret på 72 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Dufter fantastisk

P Paula
Bekræftet køb

Elsker Manuka, så jeg er rigtig glad for at jeg fandt denne

C Carmine
Bekræftet køb

Meget blødt på huden og dufter skønt.

V Vigga
Bekræftet køb

Bruger den altid hvis min hud slår ud og den er super lækker

A Amalie
Bekræftet køb

Manuka honning er bare det bedste...

R Rillo
Bekræftet køb

Virkelig lækker creme der føles silkeblød og lindrende på huden

L Lene
Bekræftet køb

jeg lider meget af eksem men denne er den bedste creme til at fjerne kløen

U Ulla
Bekræftet køb

Dufter virkelig godt og dejligt at den er lavet af naturlige ingredienser

O Oliver
Bekræftet køb

Vildt god selv til min sensitive hud der tit reagerer på cremer

H Helle
Bekræftet køb

Super dejligt med et fuldkommen naturligt produkt af høj kvalitet!

M Mischa

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide