Vægttabsportal - Vægttabspiller og -produkter.

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Penge tilbage-garanti

Aktivt Kul

2000 mg 180 Kapsler | En naturlig detox mod flatulens og oppustethed

Skadelige toksiner er overalt, fra forarbejdede fødevarer til miljøforurening. Disse toksiner kan have mange effekter på din krop, såsom celleskader, allergiske reaktioner, nedsat immunforsvar og øget tegn på aldring. For at hjælpe dig med dette har WeightWorld produceret Aktivt kul, en naturlig måde at komme af med toksiner. Perfekt til dem, der ønsker at rense og detoxe deres kroppe, og derved fjerne de skadelige giftstoffer.

  • Absorberer og fanger skadelige giftstoffer i kroppen
  • Kan reducere luft i maven og andre fordøjelsesproblemer
  • Hjælper med at beskytte mod celleskader og tegn på ældning
  • Kraftfulde piller på 1000mg af aktivt kul-pulver fra kokosnøddeskaller
  • Veganer- og vegetarvenlige, glutenfri

Aktivt kul er en af de bedste naturlige detox-ingredienser, grundet dens absorberingseffekt. Da det ikke kan findes naturligt i vores fødevarer, er aktivt kul kosttilskud en fantastisk måde til at detoxe og rense kroppen. Med sine kraftfulde 1000mg af kvalitets aktivt kulpulver, gør det også en kæmpe indvirkning på fordøjelsessystemet, så luft i maven og oppustethed kan reduceres.

  • Glutenfri
  • Vegetarisk
  • Vegansk
149
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er aktivt kul?

Hvad er aktivt kul?

Aktivt kul er fremstillet ved brænding af carbon, såsom træ- eller kokosnøddeskaller. Når dette er gjort fjerner den høje temperatur oxygen og derved aktiveres kullet med gasser som damp. Denne proces skaber aktivt kul, som er meget absorberende og har millioner af små porer, som opsamler og binder skadelige giftstoffer i kroppen, som kan have op til tusind gange mere vægt end selve kullet. Den porøse overflade af aktivt kul har en negativ elektrisk ladning, der tiltrækker positivt ladede uønskede toksiner og gas.

Aktivt kul kan generelt bruges i en lang række forskellige områder, dog primært ved fjernelsen toksiner, kemikalier og giftstoffer, som kan forårsage skade på både kroppen og miljøet. Den mest almindelige brug af aktivt kul er dog for kroppen af medicinske grunde, samt til generel afgiftning og sundhed i hjemmet.

Aktivt kul kan bruges til hjemmebrug fx til hjælp med at reducere luft i maven og andre fordøjelsesproblemer, reducere dårlig ånde og kropslugt, samt give dig et lavere kolesteroltal, forebygge tømmermænd, behandle insektstik, behandling af galdeproblemer under graviditeten, blegning af tænder osv. Disse er blot nogle af de ting aktivt kul er blevet brugt til, dog er nogle mere gennemprøvet og effektive end andre, og alt er afhængigt personen, og omstændighederne.

Hvordan at tager man aktivt kul

Det er super nemt at anvende aktivt kul pillerne. Tag blot 3 piller mindst en halv time før et måltid og tre kort efter at have spist. Du må ikke overskride den anbefalede dosis, medmindre du er instrueret af en læge. Sørg for at holde dig hydreret og drik ekstra vand når du tager aktivt kul. Hver kapsel indeholder typisk 334 mg af aktivt kul.

Naturligt og sikkert

Aktivt kul er lavet ved hjælp af naturlige ingredienser af høj kvalitet og bør derfor ikke have nogle negative bivirkninger. Tjek dog altid tjek etiketten for ingredienser du potentielt kunne være allergisk overfor. Husk også at holde dig hydreret når du bruge aktivt kul kapslerne.

Læs mere
Aktivt Kul 2000 mg 180 Kapsler | En naturlig detox mod flatulens og oppustethed

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter