Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Aktivt Kul Tabletter

2000 mg 180 Kapsler | Naturlig detox mod flatulens & oppustethed

Oversigt

Skadelige toksiner er overalt, fra forarbejdede fødevarer til miljøforurening. Disse toksiner kan have mange effekter på din krop, såsom celleskader, allergiske reaktioner, nedsat immunforsvar og øget tegn på aldring. For at hjælpe dig med dette har WeightWorld produceret Aktivt kul, en naturlig måde at komme af med toksiner. Perfekt til dem, der ønsker at rense og detoxe deres kroppe, og derved fjerne de skadelige giftstoffer.

  • Absorberer og fanger skadelige giftstoffer i kroppen
  • Kan reducere luft i maven og andre fordøjelsesproblemer
  • Hjælper med at beskytte mod celleskader og tegn på ældning
  • Kraftfulde piller på 1000mg af aktivt kul-pulver fra kokosnøddeskaller
  • Veganer- og vegetarvenlige, glutenfri

Aktivt kul er en af de bedste naturlige detox-ingredienser, grundet dens absorberingseffekt. Da det ikke kan findes naturligt i vores fødevarer, er aktivt kul kosttilskud en fantastisk måde til at detoxe og rense kroppen. Med sine kraftfulde 1000mg af kvalitets aktivt kulpulver, gør det også en kæmpe indvirkning på fordøjelsessystemet, så luft i maven og oppustethed kan reduceres.

  • Certificeret høj kvalitet
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • GMO Free

Hvad er aktivt kul?

Aktivt kul er fremstillet ved brænding af carbon, såsom træ- eller kokosnøddeskaller. Når dette er gjort fjerner den høje temperatur oxygen og derved aktiveres kullet med gasser som damp. Denne proces skaber aktivt kul, som er meget absorberende og har millioner af små porer, som opsamler og binder skadelige giftstoffer i kroppen, som kan have op til tusind gange mere vægt end selve kullet. Den porøse overflade af aktivt kul har en negativ elektrisk ladning, der tiltrækker positivt ladede uønskede toksiner og gas.

Aktivt kul kan generelt bruges i en lang række forskellige områder, dog primært ved fjernelsen toksiner, kemikalier og giftstoffer, som kan forårsage skade på både kroppen og miljøet. Den mest almindelige brug af aktivt kul er dog for kroppen af medicinske grunde, samt til generel afgiftning og sundhed i hjemmet.

Aktivt kul kan bruges til hjemmebrug fx til hjælp med at reducere luft i maven og andre fordøjelsesproblemer, reducere dårlig ånde og kropslugt, samt give dig et lavere kolesteroltal, forebygge tømmermænd, behandle insektstik, behandling af galdeproblemer under graviditeten, blegning af tænder osv. Disse er blot nogle af de ting aktivt kul er blevet brugt til, dog er nogle mere gennemprøvet og effektive end andre, og alt er afhængigt personen, og omstændighederne.

Hvordan tager man aktivt kul

Det er super nemt at anvende aktivt kul pillerne. Tag blot 3 piller mindst en halv time før et måltid og tre kort efter at have spist. Du må ikke overskride den anbefalede dosis, medmindre du er instrueret af en læge. Sørg for at holde dig hydreret og drik ekstra vand når du tager aktivt kul. Hver kapsel indeholder typisk 334 mg af aktivt kul.

Naturligt og sikkert

Aktivt kul er lavet ved hjælp af naturlige ingredienser af høj kvalitet og bør derfor ikke have nogle negative bivirkninger. Tjek dog altid tjek etiketten for ingredienser du potentielt kunne være allergisk overfor. Husk også at holde dig hydreret når du bruge aktivt kul kapslerne.

Råd

Tag ikke flere end den anbefalede daglige dosis. Kosttilskud bør ikke ses som et alternativ til en varieret kost og sund livsstil. I tilfælde af at du er gravid, ammer eller tager nogen form for medicin, anbefales det at tage kontakt til din læge før brug af dette produkt. Hvis du oplever bivirkninger, bør du stoppe med at tage produktet, og tage kontakt til din læge. Ikke beregnet til brug af personer under 18 år.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super kul, nemme at sluge

L Lenn L
Bekræftet køb

Fantastisk kapsler der har fjernet det ubehag jeg plejde at have i min mave hver dag

T Tine
Bekræftet køb

Jeg plejede altid at blive virkelig oppustet i løbet af dagen, men kapslerne har virkelig gjort en forskel...

A Anja
Bekræftet køb

Fantastisk kunderservice, der anbefalede kapslerne mod mavesmerter

T Tanja
Bekræftet køb

Rigtig tilfreds med kapslerne og har taget dem i cirka 3 måneder nu. Rigtig god pris!

L Louise
Bekræftet køb

Jeg bruger også tandpasta med aktivt kul og synes, det er helt fantastisk! Jeg kan godt forstå, hvorfor det er blevet så populært!

S Sabina
Bekræftet køb

Super godt og meget effektive kapsler... Min veninde anbefalede mig dem og det er jeg glad for!

N Nana
Bekræftet køb

Jeg har taget dem i 3 uger og kan ikke rigtig mærke nogen forskel endnu...

S Sisse
Bekræftet køb

Aktivt kul er fantastisk! Man kan også bruge indholdet i kapslerne til at blande i ansigtsmasker eller lignende

A Ameena
Bekræftet køb

Kapslerne er nemme at sluge og har ingen grim eftersmag som mange andre kosttilskud

S Sandra

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide