FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr
Leveres lige til døren*

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Større bagdel

Mange kvinder drømmer om den ideelle feminine krop med bløde former, særligt en rund og fast numse. Dette ses særligt blandt kendte og i medierne, hvor alle kæmper for at træne sig til den flotteste bagdel eller endda søger kirurgisk hjælp. Der er dog nemmere og billigere måder hvorpå du effektivt kan hjælp med at forme din numse, så du får netop den du gerne vil have. Her hos ShytoBuy finder du et udvalg af produkter, der er særligt designet til at hjælpe med at forme og løfte kvinders bagdel på naturlig vis – produkterne inkluderer cremer, gels, kapsler og shapewear, så der er hjælp at hente til enhver kvinde og ethvert behov!
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

En særlig del af den feminine krop er kommet mere og mere i spotlyset i den seneste tid, nemlig numsen. Med kendisser der altid lader til at have den perfekte silhuette til hvad moden foreskriver, kan det efterlade de kvinder der ikke ønsker en større bagdel med kirugi, i skyggen. De mange kvinder der vil vide hvordan man kan få en større numse, kan nu i stedet vælge mellem det store sortiment af produkter til netop dette. Der findes både cremer, gels, tabletter og endda særligt undertøj.
*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.