FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*
Weight world Desktop Weight World Mobile
TILBUDDET
SLUTTER OM

Start tidligt og begynd allerede nu for at få den strandkrop, som du drømmer om! Vi vil gerne hjælpe dig med at få et forspring, og tilbyder derfor vores kunder 50% RABAT på det 3. produkt, når du køber 3 produkter i webshoppen!

Køb 3 produkter fra Viaman, maxmedix, mysmile eller Eco Masters i vores webshop. Få det billigste produkt gratis. Rabatten fratrækkes automatisk ved checkout.

Få op til 20 % rabat på vores bedst sælgende udvalg og giv dig selv de soveværelsesoplevelser, du fortjener

Make the most out of summer with 20% off on our June Budget Bundle Sale with
code: JUNEBUNDLE20
Præstationspakken
Få hjælp til at finde din indre scoretrold frem med udvalgte produkter til manden, så du kan få en fordel både i og uden for soveværelset.
Fornøjelsespakke til par
Få det famøse Colgate-smil med mysmile.

Ung hud-pakken
Forkæl din hud og giv den en ungdommelig glød.

Par-pakken
Væk liv i jeres parforhold med vores nøje udvalgte produkter i denne kombipakke.

Køb vores bedstsælgende produkter

Se det store udvalg af produkter, som vores kunder elsker

Nye produkter

Mere end 1705+ kunder har sagt at vi er

Trustpilot Reviews

Fantastisk

Hvad bør jeg ellers vide?

Vilkår for Black Friday-Tilbud
Hos ShytoBuy gælder vores Black Friday-tilbud en hel uge. Vores Black Friday-tilbud begynder den 20/11/2023 og slutter den 27/11/2023. Du skal blot indtaste rabatkoden ""3FOR2"" ved checkout, efter du har tilføjet 3 produkter i varekurven, og herefter får du det billigste produkt gratis. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatkoder eller Comfort Point. Tilbuddet gælder for alle WeightWorld-, Viaman-, ViaHer-, mysmile-, eco masters- og maxmedix-produkter.
Hvad er Black Friday?
Black Friday er en amerikansk tradition, som vi i Danmark ligeledes har valgt at indføre. Siden 2015 har Black Friday været den største shoppingdag i USA, og det år brugte 141 millioner amerikanske kunder 51 milliarder dollars den sidste fredag i november. Black Friday var oprindeligt en begivenhed, som fysiske butikker afholdt. Men i dag er det blevet en kæmpe shoppingdag, som fejres af både fysiske og online butikker for at give deres kunder gode tilbud.
Hvorfor hedder det Black Friday?
Black Friday afholdes dagen efter den amerikanske højtid Thankgsgiving, hvor alle amerikanere holder fri. Der er mange forskellige historier om, hvorfor Black Friday kaldes "Sort Fredag". En forklaring handler om sorte tal i regnskabet, der som bekendt er ensbetydende med overskud i en forretning. Black Friday handler derfor om at vende de røde tal på bundlinjen til sorte tal og dermed skabe overskud. Den sorte fredag er altså den dag på året, hvor webshops og fysiske butikker har en mulighed for at vende minusset i regnskabet til et plus, og i denne forklaring er den sorte farve altså farven på regnskabstallene.
Hvornår er det Black Friday?
Black Friday starter fredag den 24. november klokken 00:00:01 og slutter klokken 23:59:59 samme dag. Hos nogle butikker slutter Black Friday først søndag den 27/11 klokken 23:59:59, men det er forskelligt fra butik til butik. Black Friday efterfølges typisk af Cyber Monday, som afholdes den næstfølgende mandag. Her fortsætter de gode tilbud som regel, og nogle butikker vælger endda at sætte priserne endnu mere ned. Nogle webshops og fysiske butikker afholder også Cyber Week, hvor man har en række eksklusive tilbud en hel uge efter Black Friday.
Hvad betyder Black Friday?
I USA er Black Friday kendetegnet ved, at det er dagen efter Thanksgiving. Men selvom Black Friday er et amerikansk koncept, valgte flere danske butikker i 2013 ligeledes at afholde Black Friday. Så selvom vi i Danmark ikke afholder Thanksgiving, falder Black Friday i Danmark på den samme dato som i USA.

Selvom det gik langsomt i starten, er Black Friday nu endelig blevet en fast tradition i Danmark, især fordi danske fysiske butikker og webshops endelig har indset, at de er nødt til at give tilbudsglade danskere gode Black Friday-tilbud og rabatter for at lokke kunder til. Og det betyder også, at Black Friday i Danmark er en shoppingdag, som er værd at glæde sig til.
Hvornår kom Black Friday til Danmark?
Black Friday kom til Danmark i 2013, hvor kun få butikker og stormagasiner tilbød Black Friday-tilbud. Men allerede året efter var der nærmest sket en eksplosion i antallet af butikker, som nu deltog i denne festdag for forbrugerne. I dag tilbyder de fleste fysiske og online butikker gode Black Friday-tilbud. Derfor er der mange penge at spare ved at holde øje med de bedste tilbud, så du kan få de bedste priser på de produkter, som du har holdt øje med i et stykke tid. Black Friday er en mulighed for at købe årets første julegaver eller nogle af de produkter, der ellers har været for dyre at købe.
Hvorfor Black Friday?
I dag symboliserer symboliserer Black Friday med de mange tilbud startskuddet på julehandlen. Da Black Friday blev opfundet, var det for at øge salget hos de små buktikker og lokke kunder til med gode tilbud. I dag er Black Friday en fast tradition, hvilket betyder store årlige besparelser på alt, hvad hjertet begærer. Faktisk kan dagen dateres tilbage til Philadelphia i 1975, hvor de gode tilbud skabte trafikkaos, da folk strømmede til fra nær og fjern for at nyde godt af de gode tilbud i storbyen. Det er hvert fald første gang, at udtrykket blev brugt i den populære avis, The New York Times. Efter Thanksgiving er julen den næste højtid og periode, hvor salget boomer i de fleste butikker.
Black Friday 2023
Black Friday 2023 bliver en dag propfyldt med gode tilbud og store besparelser hos ShytoBuy. Vi har forberedt en masse fordelagtige Black Friday-tilbud og Black Week-tilbud til dig, så du kan få billige produkter til dig selv, julegaver og alt andet, som du kan bruge vores produkter til. I vores nyhedsbreve kan du holde dig opdateret med vores tilbud samt nyheder omkring priser og vores store udvalg af produkter. Vi lover dig, at Black Friday 2023 bliver en dag, hvor du kan opnå store besparelser på vores sortiment, og hvor du med garanti kan finde et eller flere produkter til dig selv eller en, du holder af.
Black Friday Danmark
I 2023 er det tiende år i træk i Danmark, at de danske butikker afholder Black Friday. Det gør vi selvfølgelig også hos ShytoBuy. Black Friday er i Danmark blevet en stor dag, som mange danskere ser frem til med glæde, da man kan få store besparelser og i den grad jagte gode tilbud. Vi ser frem til at vise dig vores mange gode Black Friday-tilbud. Hvis du gerne vil være en af de første til til at se vores fantastiske Black Friday-tilbud, så sørg for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Nogle butikker vælger at afholde Black Week, Cyber Monday eller Cyber Week i dagene før og efter Black Friday, hvor de har tilbud på forskellige produktkategorier eller lignende. Hos ShytoBuy har vi valgt, at alle vores Black Friday-tilbud gælder hele ugen, da du på den måde får det komplette overblik over de bedste priser og største rabatter uden at skulle vente flere dage på en vare, der hurtigt bliver udsolgt.
De bedste Black Friday-tilbud
Black Friday handler om at finde de bedste tilbud på produkter, som du gerne vil købe. Det er ikke altid muligt at finde de bedste tilbud i samme webshop. Netop det har vi besluttet at gøre noget ved her hos ShytoBuy. Derfor har vi samlet alle de vores Black Friday-tilbud ét sted, uanset om det er potenspiller til mænd med rejsningsproblemer, collagen-piller til at reducere rynker, gua sha-sæt med jaderulle til din hudpleje eller andre produkter, som du eller en, du holder af, har brug for. På den måde kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over alle vores tilbud, og du behøver derfor ikke at søge med lys og lygte på hele hjemmesiden. Samtidig kan du også vide dig sikker på, at du hos os får produkter til konkurrencedygtige priser, og du behøver derfor ikke at bestille produkter fra flere forskellige webshops.