FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr
Til valgfri pakkeshop*

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Kollagenpulver med chokoladesmag

Med hydrolyseret kollagen type 1, 2 og 3

Hvad er kollagen?

Kollagen staves også ofte som collagen, og er et essentielt protein, som er et vigtigt strukturelt molekyle for kroppens hud, led og væv. Som ung er det helt normalt, at huden er glat og stram, knoglerne er stærke og dine led er fleksible. Det skyldes, at din krop producerer masser af kollagen, der netop er vigtigt for, at din hud, knogler og led er unge og fleksible.

Men med alderen falder kroppens naturlige produktion af kollagen, hvilket kan føre til, at du får rynker, og at din hud bliver mindre elastisk og glat. Det er dog ikke det eneste, en faldende kollagen-produktion gør ved kroppen. For knogler og led kan det føre til, at man oplever problemer med bevægelsesapparatetet, knogleskørhed og stive led.

Netop derfor kan der være flere fordele ved at tage et naturligt kollagen-tilskud, enten som kollagenpulver eller kollagen-piller, da det kan bidrage til at vedligeholde hud, knogler og led.

Hvad er bovine kollagen godt for?

WeightWorlds kollagenpulver er lavet af bovine kollagen, hvilket betyder, at pulvertilskuddet er lavet af kvæg og ikke fisk (marine kollagen), som mange andre kollagen-tilskud. En klar fordel ved bovine kollagen er, at det indeholder alle de vigtige kollagentyper, nærmere bestemt hydrolyseret kollagen type I, II og III.

Med WeightWorlds kollagenpulver med chokoladesmag får du derfor alle de vigtige typer kollagen, som kan hjælpe med at reducere synlige rynker, vedligeholde led og knogler samt have en positiv effekt på din huds elasticitet.

Hvilket er ideelt, da din krop cirka ved 35-årsalderen begynder at forbruge mere kollagen, end den selv er i stand til at producere, hvilket kan føre til rynker, knagende led og andre aldersrelaterede problemer.

WeightWorlds kollagenpulver giver dig en høj dagsdosis på hele 4000 mg bovine kollagen af høj kvalitet, og bliver leveret i praktiske doseringsbreve, som du blot skal blande op i koldt eller varmt vand for at lave en velsmagende kollagendrik.

Hvad er kollagen godt for?

Kollagen bidrager til at reducere synlige rynker, forbedre hudens elasticitet samt vedligeholde led og knogler.

Hvilken type kollagen indeholder jeres kollagenpulver?

Vores kollagenpulver indeholder hydrolyseret bovine kollagen type I, II og III, og giver dig en høj dagsdosis på hele 4000 mg kollagen.

Hvad er jeres kollagenpulver lavet af?

Vores kolalgenpulver er lavet af bovine kollagen, som er lavet af kvæg, og er et praktisk alternativ til kollagen-piller og kollagen-kapsler.

Hvor meget kollagen om dagen skal man tage?

Vi anbefaler en dagsdosis på ét brev dagligt, hvilket svarer til en dagsdosis på 4000 mg kollagen.

Hvordan laver jeg en kollagendrik med jeres pulvertilskud?

Bland 1 brev kollagen pulver med 120 ml varmt eller koldt vand. Bliv ved med at røre rundt i koppen med en teske, indtil pulveret er helt opløst.

Er der bivirkninger ved at tage kollagen?

Kosttilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle tage kollagenpulver?

Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning bør du rådføre med egen læge før brug. Ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Marine Collagen + Hyaluronsyre
Marine Collagen + Hyaluronsyre

90 Kapsler | Kosttilskud til hud, knogler & led

219 kr.

+
CC Buttocks Lifting Gel til appelsinhud
CC Buttocks Lifting Gel til appelsinhud

60 ml Gel | Virker mod appelsinhud på baller & lår

139 kr.

1 Vare

219 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide