Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Brain Complex

287 mg 180 Kapsler | Naturlig støtte til energi, motivation & fokus

Oversigt

Vi starter alle dagen med at ville gøre en masse ting og ender med en træthedsfølelse og mister så både motivationen og energien. MaxMedix ved, at lidt ekstra støtte kan hjælpe dig på rette spor igen. Brain Complex er et innovativt naturligt supplement der har er sammensat til dem som ønsker hjælp til at bevare en balanceret mental energi.

 • Hjælper med at støtte mental energi, motivation og fokus
 • Med vitamin B til at fremme normal psykisk funktion
 • Hjælper mod udmattelse og træthed
 • Beriget med Bioperin og koffein ekstrakt
 • Indeholder en unik blanding af vitaminer
 • Indeholder 40 mg koffein per servering
 • Tag blot 1 om dagen

Kapslerne er designet til at være nemme at tage, og tilskuddet kan være en simpel tilføjelse til din daglige rutine. Med en naturlig sammensætning der inkluderer koffein og Bioperine, er Brain Complex skabt for at være den ideelle naturlige vej til for dig til at gendanne vitalitet og fokuserer på at bevare din motivation.

 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • Vegansk
 • Ekspertlavet ingrediensliste

Energi og motivation

Det er ikke altid let at bevare fokus, specielt siden vi alle har dage hvor vi føler os trætte eller distraheret fra dagligdagens aktiviteter. Det kan være noget så simpelt at komme op om morgenen, gøre en arbejdsopgave færdig, eller blot søgen efter inspiration. Uanset hvad årsagen er, kan disse følelser medføre at man trækker tingene i langdrag eller udmattelse, hvilket kan påvirke din mentale energi. Typiske årsager der kan lede til tab af energi kan være:

 • Mangel på søvn
 • Lavt indtag af vitaminer
 • Dehydrering
 • Stress

Mangel på energi kan påvirke dig i hvordan du opnår dine personlige mål, hvilket kan være frustrerende, det er derfor vigtigt at overveje metoder til at hjælpe med at bevare fokus, reducere træthed og forøge din energi. Naturlige tilskud er for mange en mulighed der overvejes siden de indeholder essentielle vitaminer og planter som er kendte for deres fordele i at forøge den mentale energi. At spise korrekt, regelmæssig fysisk aktivitet og nok søvn er også måder der kan hjælpe dig med at forblive energisk og fokuseret.

Brain Complex

Efter omfattende forskning i vitaminer og mineraler, har MaxMedix med designet af Brain Complex fundet en måde at støtte fokus og forøge energien. Dette naturlige kosttilskud er udviklet til at støtte individer der søger motivation og energi, og er sammensat af en række nøje udvalgte ingredienser der er kendt for deres fordelagtige egenskaber. Formuleret ind til gluten-frie kapsler, er Brain Complex et dagligt tilskud der har som mål at blive den ideelle tilføjelse i din daglige rutine.

Ingredienser

Brain Complex består af nøgle-ingredienser der er særligt udvalgt grundet deres mange fordele, især til at fremme mental fokus, energi og motivation. De aktive ingredienser i sammensætningen inkluderer:

Vitamin blanding (E,C,B5, B12)

Forskellige vitaminer, især C og B anvendes til at forøge vitaliteten af hjernen. De er kendt for deres bidrag til en normal funktion rent psykologisk og i nervesystemet. Vitaminerne hjælper også med reduktionen af træthed og udmattelse.

Koffein

Dette ekstrakt er nyttigt til at bidrage til opmærksomhed og koncentration. Normalt findes det i drikke såsom kaffe og te, som en måde at vågne op om morgenen. Koffein er en af de mest populære og naturlige måder til at støtte mental energi.

Taurine

En amino sulfolsyre der findes i kød og mejeriprodukter, samt i en vegan-udgave. Taurine er i årevis blevet brugt til at støtte mentale og fysiske aktiviteter og er blevet undersøgt grundigt. For yderligere oplysninger, klik her.

Bacopa

Også kendt som Bhrahmi. Bacopa er en plante der stammer fra Ayurveda traditionerne. Historisk set anvendt som adaptogener til at hjælpe kroppen med at håndtere stressede situationer, og der er foretaget nyere undersøgelser om planten og dens kognitive funktioner. Læs mere her.

Ginkgo Biloba

Stammer fra det kinesiske Ginko Biloba træ, og dets ekstrakt er traditionelt set blevet brugt til at forøge energi og vitalitet. Senere forskning er lavet, omkring Ginko Biloba i relation til dets hjælp til kognitiv og mental aktivitet. For yderligere oplysninger, klik her.

Bioperine (sort peber ekstrakt)

Sort peber anvendes hyppigt verden over, og dets kraft kommer fra interaktionen af dets aktive principper. Piperine, et af principperne, danner bioperine og anvendes til at fremme biotilgængeligheden af andre næringsstoffer. Læs mere her.

Anvendelse

For at opnå alle fordelene ved Brain Complex, skal du blot tage 1 kapsel per dag med vand. Siden hver glas indeholder 180 kapsler, til 6 måneders forbrug. Det anbefales at du prøver dette tilskud i 3 måneder, for virkelig at se virkningen.

Advarsel: Tag ikke dette tilskud hvis du tager antidepressiver. Overstig ikke den daglige anbefalede mængde. Kosttilskud kan ikke tage som erstatning for en varieret og balanceret diæt eller sund livsstil. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller går til læge jævnligt, skal du tale med din læge før du tager dette tilskud. Hvis du oplever nogen uønskede reaktioner skal du stoppe brugen med det samme. Dette produkt er ikke tiltænkt individer under 18 år. Produktet indeholder 40 mg koffein per servering.

Sikkert og naturligt tilskud

Brain Complex kan tages af veganere og består af en gluten-fri sammensætning. Tilskuddet indeholder naturlige ingredienser og er lavet i Storbritannien med høje GMP standarder, og har derfor ingen kendte bivirkninger.

Fuld ingrediensliste

DHA (Docosahexaensyre) (Vegetarisk kilde=, C-vitamin (askorbinsyre), B1-vitamin (som thiamin-HCL), B2-vitamin (som riboflavin), Caffeine Anhydrous, Panax Ginseng med 80% ginsenosider, Ginkgo Biloba-ekstrakt, L-theanin, L-Tyrosin, Niacin (som Niacinamid), L-Taurin, L-Phenylalanin, 5-HTP (Griffonia Seed Extract 8: 1), Gurkemeje (Curcuma Longa) Pulver, Ashwagandha (Withania Somnifera), Vegetarisk kapselskall: Hypromellose (HPMC), Fyldstof: Dicalciumphosphat.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Brain Complex
Brain Complex

287 mg 180 Kapsler | Naturlig støtte til energi, motivation & fokus

183 kr. 229 kr.

+
MySmile Aktivt Kulpulver
MySmile Aktivt Kulpulver

200 g Pulver | Kulpulver til tandblegning

99 kr.

1 Vare

183 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

81.82% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Pilen er svær at få igennem

S Sheikhmus M
Bekræftet køb

Jeg er næsten færdig med mine to måneder, og det har hjulpet SÅ meget mens jeg har taget min kandidat

T Thomas
Bekræftet køb

Kapslerne er lette at tage, og jeg mærkede en forskel efter kun en uge! Følte mig mere fokuseret på arbejde.

M Maja
Bekræftet køb

Købte dem her for at forbedre mit fokus inden mine eksamner.. De virker!!

G Gitte
Bekræftet køb

Mega effektive og jeg føler mig mere klar oppe i hovedet

M Mads
Bekræftet køb

Synes ikke jeg mærkede den store forskel...

M Mia
Bekræftet køb

Har været stresset længe pga meget arbejde men de her gør det nemmere at komme igennem dagene

L Lotte
Bekræftet køb

Har to børn og får ikke meget søvn men Brain Complex gør mig til en bedre mor :)

P Pernille
Bekræftet køb

Min hjerne er kun blevet langsommere med alderen men jeg kan mærke forskel efter at være begyndt på brain complex!

A Anna
Bekræftet køb

Vil klart anbefale dem til alle der kunne bruge et ekstra boost i hverdagen!

H Helianne

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide