KØB 3 PRODUKTER MED "MIX & MATCH"-TAGET OG FÅ 20% RABAT PÅ DIN ORDRE*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Fabulous Breasts Cream
Fabulous Breasts Cream
Fabulous Breasts Cream
Fabulous Breasts Cream

CC Fabulous Brystforstørrende Creme

60 ml Creme | Til en fyldigere feminin barm

Oversigt

Mange kvinder ønsker, at de kunne få et mere fyldigt, fast bryst og opnå den idealiserede timeglasform. Med præcise målinger af potente botaniske er Fabulous Breast Cream specielt konstrueret til den feminine form. Kvinder, der ønsker at løfte, fastne og fylde deres barm og skulderregion, som længes efter den ultimative kvindelige silhuet, har nu en ny mulighed med denne berigende silkebløde creme.

 • Udviklet for at give en fyldigere feminin barm
 • Ideel til kvinder af alle aldre og livsstil
 • Med Allantoin og humle ekstrakt
 • Beriget med E vitamin
 • Blød, beroligende, silkecreme
 • Et godt supplement til Fabulous Breast Tabs

Med fire sjældne plante-derivater, hvis kraft er forstærket af det 'mirakuløse' Allantoin, essentielle E-vitaminer og humleekstrakt, vælges hver komponent af Fabulous Breast Cream med yderste omhu for dine brysters skyld. Hver dag kan du massere alle disse fantastiske faktorer direkte ind i din hud så det kan blive absorberet af det underliggende væv og få adgang til deres værdier på den mest direkte måde. Det er lige til og venter kun på at tage plads som din næste daglige følgesvend.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Vegetarisk
 • Ekspertlavet ingrediensliste

Den perfekte feminine figur

En kurvet, vellykket silhuet er blevet rost langt tilbage i historien - fra tilbedelsen af Afrodite af de antikke grækere, til tilbedelsen af Hollywood stjernen Marilyn Monroe, er en timeglasform blevet betragtet som den ultimative kvindelighed. Men Moder Natur og tidens told giver os ikke altid det fysiske udseende, vi gerne ville have. I en verden, der drives mere og mere af den måde, vi ser ud, er der mange af os, der føler sig mangelfulde. Plastikkirurgi bliver hurtigt den bedste løsning til den moderne kvinde - men som mange af os har set i aviser og magasiner, er der ingen garanti for et perfekt, naturligt udseende. Stræber vi ikke alle efter en holistisk, blid og nem metode, der roligt arbejder på at forbedre vores fysiske udseende?

Utrolige Allantoin

Denne blanding har længe været tilgængelig ved hjælp af urter kulsukker og kamille, der vokser vildt langs vandløb og søer - men kun nu har det fået populær interesse, og tilmed navnet 'mirakel ingrediens'. Et stærkt hudplejemiddel, bruges det som et aktivt princip i utallige hudplejeprodukter, fra cremer og serum til geler og rensemidler. Med kraften til at gøre et almindeligt produkt til et ægte fugtgivende eliksir, er det værdsat for dets beskyttende, hydrerende og revitaliserende kvaliteter. Keratolytisk, kan det opmuntre celler til at bevare deres vandindhold, mens de hjælper ydre lag af hud til naturligt at skalle og eksfoliere. Dens blide kvaliteter gør det til et ideelt supplement til produkter mod aldrende følsomme hudtyper. Især lægekulsukker kommer under øget videnskabelig undersøgelse, især for dem, der forsøger at sammenligne den med eksisterende hudpleje cremer.

Sprudlende botanik

Fabulous Breasts Cream

Denne rige, silkebløde creme kombinerer Allantoin med E-vitamin og fire andre perfekt afbalancerede botaniske stoffer, så du får en behagelig, beroligende og mest af alt, simpel daglig applikation, der har til formål at give fastere, fyldigere løftede bryster. Perfekt blandet til den kvindelige krop, er denne formel af naturlige ingredienser nedstammet fra århundreder af traditionel viden. Med en opfindsom tilgang har den til formål at besejre behovet for invasiv kirurgi, der kan være dyrt og ubehageligt. Fabulous Breast Cream kan nemt passe ind i din daglige rutine, og med en blød, ikke fedtet, klæbrig følelse kan den let absorberes i huden, hvilket giver en beroligende og fugtgivende fornemmelse. Med botanicals, der er gået fra mor til datter gennem generationerne, er det perfekt til kvinder, der gerne vil øge deres barm på en behagelig måde.

Fabulous Breasts’ aktive ingredienser

Ingrediensliste:

Vand, Glycine Sojaolie, Glycerylstearat, Glycerin, Cetylalkohol, Sød Mandelolie, Cetearylalkohol, Allantoin, Morgenfrueekstrakt, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Cetylpalmitat, Solsikkeolie, Humleekstrakt, Parfum, Propylenglycol, Retinylpalmitat (Vitamin A), Tocopherol (Vitamin E), Tocopherolacetat(Vitamin-E derivat), Eucalyptusolie, Phenoxyethanol

Brug af Fabulous Breasts Cream

Fabulous Breast Cream er designet til at blive en essentiel beroligende, behagelig tilsætning til din daglige rutine. To gange hver dag skal du massere et tyndt, jævnt lag af creme på begge bryster. Sørg for at dække hele området, herunder undersiden, indtil det er helt absorberet af huden. Vi anbefaler, at bruge cremen hver dag i mindst tre måneder og investere i langvarig brug for at få mest muligt ud af produktet.

Råd

Da cremen er en aktuel, blid og ikke-invasiv produkt, har den ingen kendte bivirkninger. Vi foreslår dog grundigt at læse ingredienserne, og laver en plasterprøve 24 timer før første brug, i tilfælde af individuelle allergier. Kontakt venligst din læge, før du benytter produktet, hvis du tager medicin, er gravid eller ammer. Dette produkt er ikke beregnet til personer under 18 år.

Ofte købt sammen

CC Fabulous Brystforstørrende Creme
CC Fabulous Brystforstørrende Creme

60 ml Creme | Til en fyldigere feminin barm

199 kr.

+
CC Fabulous Brystforstørrende Tabletter
CC Fabulous Brystforstørrende Tabletter

90 Tabletter | Støtte til feminint brystvæv

335 kr.

1 Vare

199 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(77)
4 Stjerner
(59)
3 Stjerner
(23)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

86.25% baseret på 159 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

venter på bonus håber det virker

M Malik L
Bekræftet køb

Virkelig godt produkt der virker efter foreskriften

P Pia S
Bekræftet køb

Efter jeg blev gravid blev mine bryster en del slappere. CC cremen har gjort dem fastere og jeg er glad for resultatet.

L Lise
Bekræftet køb

Jeg bruger en kombi af CC cremen og pillerne - og kan varmt anbefale det tøser :)

S Susanne
Bekræftet køb

Mine bryster er uden tvivl blevet fastere og sidder pænere også uden BH

H Hanin
Bekræftet køb

jeg har kun fået positiv respons fra min kæreste hehe

C Camilla
Bekræftet køb

Cremen føles lækker på kroppen og er nem at bruge - og den virker!

T Trine
Bekræftet køb

FANTASTISK! Jeg er så glad for min creme xx

A Almedina
Bekræftet køb

Et super godt alternativ til dyr og smertefuld kirurgi...

N Nijaz
Bekræftet køb

har brugt cremen i cirka 3 måneder nu og er begyndt at kun se rigtig gode resultater...

M Mia

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide