Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Fabulous Breasts Tabs
Fabulous Breasts Tabs
Fabulous Breasts Tabs
Fabulous Breasts Tabs

CC Fabulous Brystforstørrende Tabletter

90 Tabletter | Støtte til feminint brystvæv

Oversigt

  • Støtte til større bryster
  • Naturlige ingredienser som bukkehorn og fennikel
  • Indeholder planteøstrogen til brystvævet
  • Tag 3 tabletter dagligt - nok til 1 måned
  • Komplimenterer CC Fabulous Brystforstørrende Creme

Mange kvinder drømmer om faste og større bryster, og her kommer CC Fabulous Brystforstørrende Tabletter ind i billedet. Bryst-tabletterne er et naturligt kosttilskud med ingredienser som bukkehornsfrø, savpalme og planteøstrogen udviklet til større bryster.

Tilskuddet sigter efter at forbedre brysternes udseende ved at arbejde indefra, er velegnet til kvinder i alle aldre, og kan være din hjælp til selvhjælp til at få selvtilliden tilbage.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk

Kvindelige former og kosttilskud

En kurvet figur har historisk set længe været idealet. Fra den antikke græske gudinde Afrodite til Hollywood-ikonet Marilyn Monroe har timeglasfiguren længe været betragtet som den "perfekte" feminine form. Men moder natur er ikke altid så gavmild, som vi kunne ønske os og i en stadig mere billed-drevet verden står mange af os tilbage med et ønske om at kunne forbedre vores fysiske form. Kvinder i dag vælger i stigende grad at gøre brug af plastikkirurgi for at opnå disse feminine former, men der er også skrækhistorier efter disse operationer, og man ved ikke altid hvilke bivirkninger, man skal forvente. Så nu er spørgsmålet bare, om vi ikke alle ville foretrække et naturligt og holistisk alternativ, der arbejder udefra for at forbedre, hvad naturen gav os?

Et naturligt kosttilskud med planteøstrogener

For at give kvinder et alternativ til plastikoperationer udvikler flere og flere specialister på området naturlige kosttilskud, der kan hjælpe kvinder med at opfylde deres drømme om drømmekroppen. Her er phytoøstrogener/planteøstrogener især steget i popularitet. Disse naturligt forekommende østrogener findes i mange planter, herunder fennikel, bukkehorn og Dong Quai, og er kendt for at påvirke fertiliteten hos dyr. Ligeledes betragtes sund cirkulation mere og mere at være afgørende for en frodig og smuk krop. I stedet for bivirkninger ved belastede kemikalier anses naturlige planteekstrakter for at være sunde og gode for kroppen. Ved at øge blodcirkulationen kan hele kroppen oplives og styrkes, hvilket potentielt kan give fastere og mere fyldige bryster.

Hemmeligheden bag CC Fabulous brystforstørrende tabletter

Disse små, men potente tabletter indeholder syv planteekstrater til at give kvinder et kosttilskud, der opfylder deres behov i hverdagen. Er specifikt udviklet til kvindebryster, og indeholder naturlige ingredienser, som kvinder historisk og traditionelt har brugt i generationer til at forbedre deres kroppe. Er udviklet med en innovativ formel til at erstatte dyre og ubehagelige invasive metoder som operation. Planteekstraterne i tilskuddet er en hemmelighed, der er gået fra mor til datter i flere generationer, og er kendt for deres effekter på kvinder, og kan støtte kvinder med at opnå udseendet af fyldigere, løftede og kraftige bryster.

Vigtigste ingredienser

Brugsvejledning

For at få de bedste resultater anbefaler vi, at du tager 3 tabletter dagligt med et stort glas vand. Bør tages i mindst tre måneder for at få mest muligt ud af kosttilskuddet. Er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Men vi anbefaler altid at gennemlæse ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du tager anden medicin, er gravid eller ammer, skal du kontakte egen læge inden du benytter produktet. Er ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Savpalme ekstrakt (Serenoa repens), Kalcium (calciumcarbonat), Bukkehornfrø (Trigonella foenum-graecum), Fennikelfrø (Foeniculum vulgare), Kommenfrø (Cuminum cyminum), Fyldstof: E460, Fortykkelsesmiddel: E466, Korbendikt (Centaurea Benedicta), Dong Quai (Angelica sinensis), Chili peber (Capsicum annuum), Farve: E171, Antiklumpningsmidler: E570, E572, Emulgator: E465, Fugtighedsbevarende middel: E1518, Farve: E172, Antiklumpningsmidel: E551, Surhedsregulator: E553b, glasamid: E903.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Meget godt

reviews 4

76.67% baseret på 11 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Godt 5 stars

O Oo
Bekræftet køb

Jeg har taget pillerne i måned og kan se en forskel - mine bryster er større og fastere, men selvfølgelig ligner de ikke silikone bryster. Hvis du har realistiske forventninger, vil du blive glad for resultaterne.

A ANONYM PIGE
Bekræftet køb

Har fået mere fyldige bryster og tager pillerne fast nu. Betaler gerne for produktet, da jeg har det bedre med mig selv.

d denstillepige
Bekræftet køb

jeg har taget pillerne i noget tid og jeg kan allerede se forskel, mine bryster er blevet mere faste og jeg er stadig ikke færdig med den første æske.

A Anja
Bekræftet køb

Jeg er lykkelig. Mine bryster er blevet rigtig pæne og også større.

N Nicola Ahrends
Bekræftet køb

Kan virkelig tydeligt se forskel - ville ønske jeg havde købt dem noget før

S Sofie
Bekræftet køb

Har taget pillerne, samt suppleret med cremen i 6 dage nu. - glæder mig til at se resultatet når jeg er færdig. Vender tilbage :-)

L Lil
Bekræftet køb

Jeg har taget dem i 4 måneder nu og kan virkelig se en forskel på mine bryster!

V Vivi
Bekræftet køb

Dejligt at kunne opstramme brysterne helt naturligt og på en nem måde

P Pernille
Bekræftet køb

Med alderen var mine bryster blevet ret trætte at se på, men nu ser jeg nærmest 10 år yngre ud!

L Lone

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide