Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

CC Fabulous Brystforstørrende Tabletter

90 Tabletter | Støtte til feminint brystvæv

Oversigt

Mange kvinder ville elske at have bryster, der ser opløftet og faste ud. The Fabulous Breasts Tabs indeholder nøjagtigt målte mængder kraftfuld botanik, specifikt afbalanceret til kvindelige kroppe. Disse tabletter er lige til at investere i, unikt konstrueret til at forbedre den kvindelige form.

  • Sigter efter at forbedre brysternes udseende ved at arbejde indefra.
  • Velegnet til kvinder af alle aldre og livsstile.
  • Med fennikel og bukkehorn ekstrakter.
  • Beriget med krops stimulerende calcium.
  • Tre tabletter om dagen, nemme at synke.
  • Enkel, smertefri tilgang til forandring.

Fabulous Breasts Tabs indeholder syv sjældne planter, hver omhyggeligt udvalgt med ekspertviden om deres traditionelle anvendelser. Disse tre daglige piller indeholder også 38% af din anbefalede daglige mængde calcium, der hjælper brystvæv med at blive understøttet af sunde, stærke muskler. Let, uden nogen invasiv indblanding, kan du tage et positivt skridt fremad ind i en mere selvsikker fremtid.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk
260 kr. 289 kr. Du sparer 29 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Den ultimative kvindelige form

Den ultimative kvindelige form

En saftig kurvet figur har været idealet langt tilbage i historien - fra den antikke græske gudinde Afrodite til Hollywood-ikonet Marilyn Monroe har timeglasfiguren længe været betragtet som den "perfekte" feminine form. Men moder natur er ikke altid så gavmild, som vi kunne ønske os og i en stadig mere billed-drevet verden står mange af os tilbage med et ønske om, at kunne forbedre vores fysiske form. Moderne kvinder bliver måske mere og mere tiltrukket af plastikkirurgi for at opnå disse virkninger, men med de skrækhistorier, der fylder aviserne i dag, er det ikke til at vide hvilke bivirkninger du måske står over for. Ville vi ikke alle foretrække en naturlig, holistisk tilgang, der arbejder udefra for at forbedre, hvad naturen gav os?

Utrolige ingredienser

For at give kvinder alternativer til hårde kirurgiske procedurer, bliver flere og flere udviklere opmærksom på naturligt stimulerende faktorer, som kan indgå i kosttilskud. Stigende interesse fører til anvendelse af phytoøstrogener. Disse naturligt forekommende forbindelser findes i mange planter, herunder fennikel, bukkehorn og Dong Quai, og er kendt for at påvirke fertiliteten hos dyr, der forbruger dem. Ligeledes betragtes sund cirkulation mere og mere for at være afgørende for en rigelig, smuk krop. I stedet for bivirkninger ved belastede kemikalier, anses naturlige planteekstrakter for at være nyttige. Ved at øge den sunde strøm af blod kan hele kroppen oplives og styrkes, hvilket fører til bryster, der er den mest løftede, fulde og velformede naturlige udgave af dig selv.

Fabulous Breasts Tabs

Disse små, men kraftige tabletter blander syv botaniske stoffer for at give kvinder et praktisk, daglig urtetilskud. Ideelt afbalanceret til den feminine form, omfatter de naturlige ingredienser som kvinder historisk og traditionelt har betragtet gennem generationer. Innovativt designet søger den at erstatte dyre og ubehagelige invasive metoder. De omhyggeligt udvalgte planteekstrakter, der er medtaget her, er gået fra mor til datter gennem generationer, og er kendt for at være nyttige indenfor flere områder af feminine sundhedsmæssige bekymringer, og det hjælper især kvinder med at opnå udseendet af fyldigere, løftede, mere kraftige bryster. Fabulous Breasts Tabs er perfekte til travle, on-the-go kvinder, der ønsker at forbedre deres medfødte skønhed på en diskret, enkel måde.

Fabulous Breasts’ aktive ingredienser

Fenugreek
Bukkehorn

Også kendt som Methi, vokser denne kulinariske urt mest almindeligt i sandet jordbund i Mellemøsten og optræder også i deres lokale retter. Bukkehorn har traditionelt været brugt af kvinder i tusinder af år for naturligt at fylde og forstørre en kvindes bryster og kurver. Det er især forbundet med amning. Find ud af mere.

Fennel Seed
Fennikel frø

Dette aromatiske frø betragtes som et historisk signifikant krydderi, en lækker aroma, der er elsket i mange retter. Det er længe blevet betragtet som nyttigt for kvinder generelt og kan betragtes som en "kvindelig" urt, taget for at hjælpe med uregelmæssigheder og tidens told. Mange bruger det til at plumpe og fylde brystet, hvilket giver en sund, naturlig feminin form. Find ud af mere.

Saw Palmetto
Savpalme

Historisk brugt til naturligt at overdrive kvinders kurver og øge mængden af brystvæv, vokser disse bær, hvorfra ekstraktet er udtrukket, på små palmer langs tropiske kyster. Deres høje indhold af phytosterol ser ud til at have en gavnlig indvirkning på brysterne og hjælper dem med at forblive sunde. Læs mere her.

Cumin Seed
Kommenfrø

Denne duftende, aromatiske frø, kendt og handlet over hele verden i århundreder, har været højt anset for i ayurvediske traditioner i årtusinder. Det er blevet brugt i gamle kulturer, der er gået fra mor til datter, siden tidernes morgen. Anset af mange for at bidrage til at øge kurver, bliver de ofte taget med det formål at øge mængden af brystvæv.

Dong Quai (Angelica Sinensis)
Dong Quai (Angelica Sinensis)

Også kaldet Angelica sinensis eller Danggui, har denne traditionelle kinesiske urt haft en lang historie i Kina, Korea og Japan. Udover at være betragtet som yderst hjælpsom med hensyn til kvinders sundhed, er der også blevet identificeret over 70 bioaktive forbindelser i den. En af de vigtigste kemiske komponenter i Angelica rødder, ferulasyre, har været forbundet med sund mikrocirkulation og vasodilatation.

Chili Pepper
Chili peber

Disse brændende frugter er kendt for deres varme spiciness og stimulerende, spændende, forfriskende effekt på kroppen! Øget interesse fra det videnskabelige samfund fokusere på deres termogene virkninger, især det smagsgivende capsaicin-kemikalie, der hjælper med at stimulere og tone kroppen indefra.

Calcium
Kalcium

Calcium er et velkendt vedligeholdende mineral, som utallige ernæringseksperter fortæller skulle øge det generelle helbred, og det kan være særligt nyttigt for kvinder. Calcium bidrager til sundt blod og sunde muskler, samt har en rolle i celledeling. Det er også blevet videnskabeligt undersøgt for sin rolle i sunde bryster. Læs mere her.

Ingrediensliste:

Savpalme ekstrakt (Serenoa repens), Kalcium (calciumcarbonat), Bukkehornfrø (Trigonella foenum-graecum), Fennikelfrø (Foeniculum vulgare), Kommenfrø (Cuminum cyminum), Fyldstof: E460, Fortykkelsesmiddel: E466, Korbendikt (Centaurea Benedicta), Dong Quai (Angelica sinensis), Chili peber (Capsicum annuum), Farve: E171, Antiklumpningsmidler: E570, E572, Emulgator: E465, Fugtighedsbevarende middel: E1518, Farve: E172, Antiklumpningsmidel agent: E551, Surhedsregulator: E553b, glasamid: E903.

Vejledning

Fabulous Breasts Tabs er designet til at være nemme og enkle, og til at passe ind i din dag med minimal indsats. Tag en gang dagligt, tre tabletter med et stort glas vand. Vi anbefaler at nyde Fabulous Breasts tabletterne i mindst tre måneder samt at investere i langtidsbrug for at få mest muligt ud af dette kosttilskud.

Råd

Fabulous Breasts Tabs er baseret på en naturlig, urte formel og har ingen kendte bivirkninger. Men som med ethvert nyt tillæg anbefaler vi, at du læser de fulde ingredienser grundigt, hvis du er allergisk. Hvis du tager medicin, er gravid eller ammer, skal du kontakte din læge inden du benytter produktet. Dette produkt er ikke beregnet til personer under 18 år.

CC Fabulous Brystforstørrende Tabletter 90 Tabletter | Støtte til feminint brystvæv

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Meget godt

reviews 4

76.36% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Godt 5 stars

O Oo
Bekræftet køb

Jeg har taget pillerne i måned og kan se en forskel - mine bryster er større og fastere, men selvfølgelig ligner de ikke silikone bryster. Hvis du har realistiske forventninger, vil du blive glad for resultaterne.

A ANONYM PIGE
Bekræftet køb

Har fået mere fyldige bryster og tager pillerne fast nu. Betaler gerne for produktet, da jeg har det bedre med mig selv.

d denstillepige
Bekræftet køb

jeg har taget pillerne i noget tid og jeg kan allerede se forskel, mine bryster er blevet mere faste og jeg er stadig ikke færdig med den første æske.

A Anja
Bekræftet køb

Jeg er lykkelig. Mine bryster er blevet rigtig pæne og også større.

N Nicola Ahrends
Bekræftet køb

Kan virkelig tydeligt se forskel - ville ønske jeg havde købt dem noget før

S Sofie
Bekræftet køb

Har taget pillerne, samt suppleret med cremen i 6 dage nu. - glæder mig til at se resultatet når jeg er færdig. Vender tilbage :-)

L Lil
Bekræftet køb

Jeg har taget dem i 4 måneder nu og kan virkelig se en forskel på mine bryster!

V Vivi
Bekræftet køb

Dejligt at kunne opstramme brysterne helt naturligt og på en nem måde

P Pernille
Bekræftet køb

Med alderen var mine bryster blevet ret trætte at se på, men nu ser jeg nærmest 10 år yngre ud!

L Lone

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide