Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

CC Fabulous Breasts Tabletter

90 Tabletter | Brystforstørrende tabletter

Cobeco Cosmetics

349 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

CC Fabulous Breasts Tabs kan øge fylden af dine bryster naturligt med brug af planteekstrakter. Med disse brystforstørrende piller kan du nemt og hurtigt få faste bryster!

 • Giver fastere og mere fyldige bryster
 • Fremstillet af naturlige ingredienser
 • Billigt og smertefrit alternativ til kirurgiske indgreb
 • Sikkert og naturligt uden bivirkninger

CC Fabulous Breasts Tabs er udviklet ved brug af en unik formel af planteekstrakter, der er anerkendt for deres gavnlige virkninger på det kvindelige hormonelle system og især på fyldigheden af brystet.

Læs mere
Indhold: 90 kapsler
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

CC Fabulous Breasts Tabs – Brystforstørrende piller

Faste og fyldige bryster

CC Fabulous Breasts Tabs er et kosttilskud, der består af naturlige ingredienser og er udviklet af laboratoriet Cobeco Pharma. Disse brystforstørrende piller er udviklet til kvinder, der ikke er tilfredse med størrelsen og fastheden af deres bryster – gennem dette supplement får de chancen for at få en smuk kavalergang og mere fyldige bryster. CC Fabulous Breasts Tabs er udelukkende udviklet af naturlige ingredienser og forårsager deraf ikke nogen bivirkninger. Vi anbefaler at supplere behandlingen med en brystforstørrende creme, som eksempelvis CC Fabulous Breasts Cream, for at optimere resultaterne.

Hvordan virker det?

CC Fabulous Breasts Tabs indeholder en kraftfuld blanding af naturlige ingredienser fra planter, der har samme effekt som det kvindelige kønshormon, østrogen. Østrogener er de hormoner, der blandt andet sørger for, at de kvindelige bryster vokser under graviditet. CC Fabulous Breasts Tabs er naturligt brystforstørrende piller, der har omtrent de samme virkninger som det kvindelige kønshormon, grundet indholdet af fytoøstrogener. Derudover stimulere brystforstørrende piller også blodgennemstrømningen i brystet, hvilket hjælper med at gøre det fastere. Endeligt forårsager denne naturlige kombination af ingredienser ingen tegn på hormonelle ubalancer.

Sådan tager du CC Fabulous Breast Tabs

Tag 3 tabletter en gang om dagen med rigeligt vand. Tag ikke mere end 3 tabletter inden for 24 timer. Tag ikke mere end den anbefalede daglige mængde.

Hvornår kan jeg se resultater?

Effektiviteten af behandlingen er forskellig fra person til person. For de fleste vil det dog være muligt at se resultater i form af styrkede og mere fyldige bryster efter 14 dages behandling. Det er særdeles vigtigt at følge behandlingen, der er angivet i vejledningen for at sikre kontinuitet i den hormonelle cyklus og opnå de bedst mulige resultater.

Sikkert og naturligt

ShytoBuy.dk har i mange år været udbyder af naturlige produkter som løsning til diverse problemer du må stå med. Alle produkter er udviklet uden brug af receptpligtige ingredienser for at sikre lavest mulig risiko for bivirkninger. Vores produkter udviklet af naturlige ingredienser er på ingen måde farlige for helbredet.

CC Fabulous Breasts Tabs er naturligt brystforstørrende piller, hvilket medfører at der ingen risiko er ved at benytte produktet. Det anbefales dog ikke til personer under 18 år, gravide eller ammende kvinder.

Køb CC Fabulous Breasts Tabs:

ShytoBuy.dk har i årevis valgt at tilbyde kvalitetsprodukter og yde sin ekspertise, til at hjælpe sine kunder med at finde den mest optimale løsning på deres problemer. CC Fabulous Breasts produkter bliver anvendt af mange af vores kunder og vi har stor tillid til, at de finder produkterne tilfredsstillende. Vent derfor ikke med at købe dine CC Fabulous Breasts Tabs! Bestil i dag og du har mulighed for at får leveret allerede i morgen med vores 24 timers leveringssystem. Vi leverer hurtigt og i diskret indpakning. ShytoBuy.dk kundeservice står til din rådighed og kan hjælpe med at finde det rigtige produkt til dine behov.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (80% baseret på 6 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.77% baseret på 982 )

 • * Har fået mere fyldige bryster og tager pillerne fast nu. Betaler gerne for produktet, da jeg har det bedre med mig selv.
 • * Jeg er lykkelig. Mine bryster er blevet rigtig pæne og også større.
 • * Jeg har taget pillerne i måned og kan se en forskel - mine bryster er større og fastere, men selvfølgelig ligner de ikke silikone bryster. Hvis du har realistiske forventninger, vil du blive glad for resultaterne.
 • * Kan virkelig tydeligt se forskel - ville ønske jeg havde købt dem noget før
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev