Apriludsalg: Køb 3 betal for 2*
2 Års Garanti

Cirkulationstræner

Til dårligt blodomløb i ben og fødder
1499 kr. 1799 kr. Du sparer 300 kr.

Gratis levering*

Point Icon Køb nu og få 15 Comfort Point ?

Største Fordele

 • Cirkulationstræner til dårligt blodomløb i ben og fødder*
 • Velegnet til ømme fødder og uro i benene
 • Anbefalet daglig brug: 30 minutter
 • Fjernbetjening og opbevaringstaske inkluderet
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Tilfredshedsgaranti
 • TENS Technology
 • Mænd & kvinder
 • CE-certificeret

Hvad er en cirkulationstræner?

En cirkulationstræner er en træningsmaskine til hjemmet, som er perfekt, hvis du oplever problemer med dårligt blodomløb i benene eller fødder, som kan føre til ømme ben, kramper, muskel- og ledsmerter, hævede fødder og uro i benene.

WeightWorlds cirkulationstræner er en prisvenlig træningsmaskine til hjemmet, som kan bidrage til at fremme et bedre blodomløb i benene og fødder.

Maskinen er forsynet med en innovativ EXOpulse-teknologi, der er en kombination af TENS og EMS, der stimulerer nerver og muskler i benene, som meget målrettet bidrager til at fremme blodcirkulation i ben og fødder.

WeightWorld anbefaler, at du bruger en cirkulationstræner 30 minutter om dagen for at få det optimale ud af den. Du skal blot sætte dig i sofaen, lænestolen eller kontorstolen, mens dine fødder er placeret på maskinen, og på den måde få den nødvendige støtte til dine problemer.

Perfekt til dårligt blodomløb i benene og fødder

WeightWorlds cirkulationstræner bruger både EMS (Elektronisk Muskel Stimulering) og TENS (Transkutan Elektrisk Nerve Stimulation), som stimulerer både nerver og muskler i ben og fødder.

Denne elektriske stimulering får musklerne til henholdsvis at spændes og slappe af, og denne sammentrækning simulerer dermed venepumpeøvelser, som man bruger til at bedre blodomløb og fjerne hævelse i benene og fødder.

WeightsWorlds cirkulationstræner, der er blevet kåret til bedst i test af kondition.dk, kræver dog, at du skal lave venepumpeøvelser hver dag. Du skal blot placere fødderne på maskinen, mens du sidder på en stol, og så kan du nyde godt af de mange fordele, som en cirkulationstræner kan have på dit blodomløb.

Blandt de fordele, som en cirkulationstræner kan give dig, er blandt andet, at den bidrager med at:

 • Fremme bedre blodomløb i ben og fødder
 • Hjælpe med at lindre ømme muskler
 • Reducere træthed i ben og fødder

Hvad er symptomerne på dårligt blodomløb i ben og fødder?

Blodomløb er også kendt som blodkredsløb, det kardiovaskulære system eller blodcirkulation, og hjælper med at transportere næringsstoffer og ilt rundt i kroppen, så kroppens funktioner fungerer normalt.

Hvis dit blodomløb er dårligt, kan det have en negativ påvirkning på mange faktorer, som er med til at sikre dig et godt helbred.

Ved dårligt blodomløb er der visse symptomer, som du skal holde øje med, og det er ofte ben, hænder og fødder, som bliver mest påvirket.

Symptomer på dårligt blodomløb i benene og fødder kan blandt andet være:

 • Hævede fødder
 • Kolde fødder
 • Blå fødder
 • Uro i benene om natten
 • Sprukne tånegle
 • Øget tendens til at fryse
 • Nattekramper
 • Smertefulde ben

Behandling af dårligt blodomløb består ofte i, at man skal undgå rygning og stress, taber sig, følger Sundhedsstyrelsens kostråd og får den anbefalede mængde motion. Derudover kan det også være en god idé at lave venepumpeøvelser, drikke rigeligt med væske og bruge en cirkulationstræner, der ligeledes bidrager til at fremme et bedre blodomløb.

CE-mærket med 2 års garanti

WeightWorlds cirkulationstræner er en CE-mærket træningsmaskine til hjemmet med 2 års garanti og 100% tilfredshedsgaranti.

Vi anbefaler, at maskinen ikke bruges af gravide i første trimester, personer med pacemaker, dyb venetrombose eller hjerteproblemer, epilepsi eller åreknuder. Hvis du har andre sundhedsanbefalinger, anbefaler vi, at du rådfører med egen læge før brug.

*En cirkulationstræner er ikke medicinsk udstyr, og er ikke beregnet til at helbrede eller forebygge sygdomme eller sygdomstilstande.

En cirkulationstræner til dårligt blodomløb i benene og fødder er designet til at være let at bruge, og du skal blot følge disse simple trin, når du får den leveret.

 1. Tilslut maskinen i stikkontakten
 2. Placer fødderne på maskinen med knæene i en 90 graders vinkel, mens du sidder ned
 3. Tænd maskinen ved at trykke på tænd-knappen på selve maskinen eller fjernbetjeningen
 4. Justér intensiteten med "+/-"-knapperne efter personlige behov.
 5. Nyd nu en dejlig behandling i 30 minutter

Cirkulationstræneren er fabriksindstillet til at køre i 30 minutter på intensitetsniveau 0. Men du kan selv justere både tid og intensitet efter behov med "+/-"-knappen på selve maskinen eller fjernbetjeningen.

Sørg for at vælge det intensitetsniveau, der passer bedst til dine personlige behov. Det skal ikke gøre ondt at bruge en cirkulationstræner, så vælg en indstilling, hvor du føler, at dine muskler bliver stimuleret lige tilpas.

Træningsmaskinen slukker automatisk efter en 30 minutters behandling. Her anbefaler vi ligeledes, at du føler efter, om du skal stoppe inden de 30 minutter. Det handler igen om dine personlige behov.

Leveres med elektroder til skuldre, ryg og arme

Med cirkulationstræneren medfølger også elektroder, som du kan bruge til at stimulere blodomløbet på arme, skuldre, ryg og andre steder på kroppen. Disse elektroder er især velegnet til at give TENS- og EMS-behandling, hvis du har problemer med smerter og har brug for lindring. For at bruge disse elektroder skal du blot gøre følgende:

 1. Sluk cirkulationstræneren. Tilslut elektroderne til maskinen. Fjern den beskyttende plastik fra elektroderne og sæt dem forsigtigt det sted på kroppen, hvor du ønsker EMS- og TENS-stimulering.
 2. Tænd maskinen. Juster intensitet og tid efter behov ved at bruge "+/-"-knapperne. Cirkulationstræneren slukker af sig selv, når den indstillede tid er gået.
 3. Herefter kan du fjerne elektroderne fra huden. Undgå at hive i ledningen, da det kan ødelægge dem. Sæt herefter elektroderne på plastikbeskyttelsen.

Anbefalinger inden du bruger WeightWorlds cirkulationstræner

Vi anbefaler, at du bruger en lotion eller fugtighedscreme på fødderne og drikker et stort glas vand, inden du bruger cirkulationstræneren. På den måde er du hydreret og dine fødder velsmurte, hvilket giver optimale betingelser for at få mest ud af maskinen. Derudover er det vigtigt, at huden er tør, blød og ubeskadiget de steder på kroppen, du bruger de medfølgende elektroder.

En cirkulationstræner er ikke et massageapparat. Den bruger i stedet TENS- og EMS-stimulering til at stimulere dine muskler til at trække sig sammen og slappe af, og i denne proces fremmes blodcirkulationen, da det simulerer venepumpeøvelser.

Denne stimulering har samme intensitet i begge fødder (eller hvor du bruger elektroderne), men kan opleves forskelligt afhængigt af følsomheden, og kan derfor godt variere fra f.eks. fod til fod. Derfor kan det godt føles, som om at én fod bliver stimuleret mere intenst end den anden, men det er ikke tilfældet.

Hvis du har spørgsmål til brug af maskinen, kan du læse den medfølgende brugsanvisning. Du er også mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du gerne vil have hjælp til at bruge maskinen.

Hjælper en cirkulationstræner med blodomløbet?

Ved brug af en cirkulationstræner trækkes dine muskler sammen, hvilket bidrager til at fremme et bedre blodomløb.

Kan cirkulationstræneren hjælpe med smerter eller hævede fødder?

Et bedre blodomløb kan bidrage til at hjælpe med uro i benene, hævede fødder og ben samt smerter i benene .

Optager cirkulationstræneren meget plads?

Nej, du kan uden problemer opbevare den under sofaen, sengen eller i et skab i den medfølgende taske, når du er færdig med at bruge den.

Larmer cirkulationstræneren meget?

Nej, WeightWorlds cirkulationstræner er lydsvag, da den bruger EXOpulse-teknologi, og forstyrrer hverken naboer eller sovende børn, selvom du bor i lejlighed.

Kan cirkulationstræneren bruges af ældre?

Ja, alle, der gerne vil have hjælp til at stimulere blodomløbet, kan bruge maskinen. Vi anbefaler dog, at den ikke bruges af gravide i første trimester, personer med pacemaker, med dyb venetrombose eller hjerteproblemer, personer med epilepsi eller åreknuder.

Skal man bruge maskinen barfodet eller med strømper?

For at få det optimale ud af cirkulationstræneren anbefaler vi, at man bruger træningsmaskinen barfodet.

Kan man bruge maskinen, hvis man har meget små eller store fødder?

Cirkulationstræneren er udviklet til at give optimal effekt, uanset om man bruger størrelse 34 eller 48.

Medfølger der en dansksproget brugsvejledning?

Nej, den medfølgende brugsanvisning er på engelsk. Men tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, hvis du er i tvivl om, hvordan du bruger maskinen. Så skal vi nok hjælpe dig.

Ofte købt sammen

Cirkulationstræner
Cirkulationstræner

Apparat | Støtte til blodcirkulation i ben og fødder

1499 kr. 1799 kr.

+
Neprinol AFD
Neprinol AFD

500 mg 90 Kapsler | Til Peyronies sygdom (krummerik)

509 kr.

1 Vare

1499 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(17)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

Reviews 4.5

89.57% baseret på 22 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Min mand og jeg bruger begge denne cirkulationstræner og vi er meget glade for den. Den har afhjulpet smerter for os begge og vi nyder at gå lange ture.

H Hanne og Erik
Bekræftet køb

Jeg kan mærke en mærkbar forskel i mine ben, som ofte er hævede. Nu er hævelsen faldet og jeg føler mig mere smidig og frisk. 5 stjerner herfra, jeg vil anbefale den til alle.

E Ellis
Bekræftet køb

Levering var hurtig og jeg har brugt den et par gange nu. Jeg var overrasket over at jeg ikke kunne mærke så meget i starten, men så læste jeg at den ikke vibrerer. Jeg kan dog godt mærke den lidt kildrende fornemmelse af nervestimulationen. Godt produkt. Jeg håber at kunne mærke forskel i mit aktivitetsniveau snart.

J Jørgen Jensen
Bekræftet køb

Jeg vil meget gerne høre om den også hjælper på URO og KRAMPE i benene, er der nogle af jer brugere der har erfaring med dette. Jette Juelsminde

J Jette Bødker
Bekræftet køb

Jeg kan varmt anbefale at handle hos Shytobay, jeg har købt denne maskine og fik jeg den dagen efter bestillingen. Jeg havde et problem med at de elektropuder ikke virkede optimal. Kontakte kundeservice og efter kort tid fik jeg et nyt sæt ledninger og elektropuder. Ja det kalder jeg service.

B Britta
Bekræftet køb

Hurtig service og levering. lidt større end jeg lige havde forventet mig, men virker eftersigende som den skal

I Inger Kathrine
Bekræftet køb

Meget god til prisen. Jeg har brugt den over 2 måneder, og kan mærke at mine krampeanfald bliver færre og færre

L Lousia
Bekræftet køb

lidt dyr men virker fin. Ingen problemer med bestilling og modtagelse

A Anne Henningsen
Bekræftet køb

Den første jeg modtog var i stykker fra fragten. Fik dog en ny hurtigt som virker godt,

D Dan
Bekræftet køb

Det var en fornøjelse at handle hos ShytoBuy. sød og venlig kundeservice og er meget hjælpsom. Produktet blev modtaget til tiden og virker som det skal

A Andrea Hjul

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide